12316971501353788406.png
  • Frayer
    Szteroid, kezdőknek nem érdemes szerintem szedni, mert ezek a cuccok sejt szinten hatnak a sejtfalon lévő kemo receptorokat izgatják. Ha nincs elég izomtömeged, nem elég nagy felületű a sejtfal akkor nem érdemes ezzel próbálkozni, csak vizesítene szerintem.
    Én még nem koxoltam de engem is érdekel a téma és szerintem elég sokat tudok már ahoz képest,hogy eddig még csak virágot szedtem.
    Szerintem úgy érné meg esetleg a dolog, hogy előbb elérjük a genetika határunkat, ami után már nem igazán növünk tovább csak zsírosodunk inkább.
    Na és akkor átlépni ezt a sávot plusz rásegítéssel, ha megéri neked mert éppen ilyen teljesítményre van szükséged.
    De ezektől a cuccoktól nem várható tartós eredmény, gyorsan vagy lassan leépíti a szervezet, mert nem a saját hormon háztartásod által jött létre.
    Megmondom,hogy én miért nem használom.
    Ha egyszer nyomsz egy ilyen erős cuccot akkor azok baromira leterhelik a receptorokat, egy idő után fellép a rezisztencia és , sok receptor működésképtelen, számuk ersősen visszacsökken a túl erős ingerre.
    Gondolj bele 20 mg napostól 5 X több lesz a tesztó a véredben.
    Mintha teával leforráznád magad, kb olyan.
    Vagy a trenbolon aminek 500 as az androgén és 500 as az anabolikus rátája. A szintetikus tesztónak meg csak 100. Többet is lőnnek meg töbször erősebbek a természetes tesztónál.
    Kiüti a receptorokat és ha vége a kúrának a szervezetünk által termelt hormonokra már csak alig alig fog reagálni az izomálomány meg sok minden más is. Kb, utánna naturálba már úgy tűnik soha többé nem leszel képes fejlődni ,csak anyaggal.
    Ez meg senkienek nem éri meg szerintem. De hát erről meg kevesen tudnak,hogy bizony így van ez.
    A kezdőket nem érdekli, a nagyokat meg mások nem érdekelnek, basznak elmondani.
    Én olyan 105 kiló környéként akarok majd egy andriol kúrát talán, az gyerekeknek szánt tömeg növelő :DDDD muhahaha, gyerekeknek készítet szteroid :D