12316971501353788406.png
  • Frayer
    Segítek neked amiben tudok.
    Tömeg növelésben már otthon vagyok.
    Add meg a súlyodat, magasságodat, kb, milyen testzsír százalékon vagy.
    Milyennek gondolod magad, ektomorf, mezomorf.
    Mennyire vagy hízásra hajlamos, vagy épp fordítva, zabálsz és alig jön fel valami ( gondolom most ez lesz) .

Ami nagyon fontos,hogy mit eszel? MENNYIT ESZEL ?
    Szénhidrát, fehérje, zsír.

Megfigyeltem,hogy sokaknak ez a problémája,hogy nem tud tömeget növelni annak ellenére,hogy "szerintük" eleget esznek.

Aztán mikor én elmondom ,hogy én mitöl növök tömegnövelés alatt, meglepődnek mikor rájönnek,hogy közel 3 kiló ételt eszek meg naponta, ők meg alig 1 et. Én is ekto vagyok, nekem is nehéz a tömeg növelés.
    Meg kell figyelni, miből tudunk sokat megenni.
    Nekem a gyros jött be, abból simán bemegy 1.5 kiló naponta. Ezzel megvan az egy kiló csirke is.
    Most fejlesztettem ki a saját pizzámat, amit szeretek.
    Egyedi tésztával. De még tökéletesítem.
    Abból is bemegy úgy másfél kiló körül. két 700 grammos. A tészta csak 300 gram. A feltét a súlyos. A többi kalóriát meg be lehet vinni folyékony álapotba, tömeg növelő, de én a szőlőcukrot ajánlom fehérjével.
    Az én esetemben napi 5 ezer kcal tól , simán növök havi akár 3 kilót is. És ezt tartósan fen lehet tatani, ha jól edzel.
    Mindig növeld a használt súlyok nagyságát. legalább kéthetente.
    Ciklusokban edzél. Kéthavonta jó ha van egy 10 napos kihagyás, pihentető fázis. Itt vissza is lehet venni a kalóriákból.

Te is ember vagy, te is ugyan úgy tudsz tömegelni mint akár a nagyok.
    Ezt a sportot sem lehet ész nélkül csinálni, hiába vannak ilyen nagy kigyurt 2 osztályos buta behajtó forma emberek.