-
Nem tudom mi baja van a nyaralónak a világgal, vagy saját magával.
Valószínűleg egy igazi szánalmas szarházi akit senki sem érdekel. Ettől fogva kisebségi komplexusa van, és rajtunk próbálja kitölteni a dühét. De én ettől csak boldog vagyok. Mert tudom,hogy a kis szemét megérdemli az életét ami ilyen keserű emberré teszi.
És ez csak jó, mert minél jobban rosszindulatú annál jobban kegyetlenebb lesz vele az élet, és annál jobban besérül lelkileg ami még rosszabbá teszi a kis szánalmast. Ez idővel egyre rosszabb lesz.
Csak remélni tudom, hogy egy karácsonykor felköti magát valamelyik fára az éjszaka. Akko pezsgőt bontok. Nagy buli lenne a világba. Egy féreg halála felénk mindig okot ad egy nagy bulira :DDD
Amit írtál hogy valami találka.hu-n van a képem.
Lehet,hogy ott van ez a kép, de az csak azért lehet, mert TE oda felraktad.
Ha megnéznénk a regisztráció idelyét , sanszosnak tartom, hogy igen csak ez idő tájt lenne aktuális.
Semmi féle képpen nem az előtti lenne, mint amikor kitettem ezt a képet ide.
Sőt, saját táramon van a kép, nem valami társkeresőből loptam.
Gis geci gyerek, nemsokára leszálkásítok megint, akkor majd hozatok közjegyzőket meg ügyvédeket,hogy tanusítsák,hogy a képeken én vagyok :PPPP
LOL
sőőőt, kérek róla okmányokat, meg állami elismervényt,hogy a képeken én vagyok.
Ezt a barmot. Hól lax, pesti vagy? Melyik terembe jársz?
Sértve érzem magam. Jó lenne összeverekedni egy éjszaka. Tanuk előtt, úgy, hogy közös megállapodásra nem vállalunk felelőséget az egymásban okozott 8 napon belül gyógyuló, vagy maradandó sérülésekért.
Csak mint a profi boxolók, papírt is írunk előtte.
Örülnék ha benne lennél, olyan boldogan taposnám ki a beledet :DDDD Szét ütném a torkodat te kis geci. Ott halnál meg a lábaim előtt.
Na, kedves barátaim, :D
Szerintem ha lefagyasztod a tojást attól az még nem kóser.
Ugyan úgy ahogy a fagyasztott tej sem pasztörözött.
Csak a felforralás az ami elpusztítja ezeket a kórokozókat.
Úgy gondolom.
Most reggel csináltam pizzát, saját módra, olaj nélkül, sem a tésztában, sem a mártásban.
Tök egészséges lett.
Sonkával, több mint egy kiló lett a végén. A felét már meg is rágtam.
Ennyi kaját ebben a formában könnyen meg lehet enni.
Próbáljátok ki. Nem tart sokáig megcsinálni ha már elkészítetted előre a tésztát, mondjuk pár napra előre. Csak elő kell venni, rápakolni a dolgokat, Sovány sajt is van, 10% alatti zsírral. 10 perc sütés és be lehe tolni a gyomorba :DDD