12316971501353788406.png
  • 170Kg
    "Sőt, ha csak magas Gi jű kajákat eszel, egy két hét alatt adaptálódik hozzá a szervezet és ugyan olyan inzulin választ ad rájuk mint ha borsót ennél, vagy oljaos magvakat." - Ríííííííííí-taaaaaaaaaaaaaaarrrrrd Alert !!!

"Azt a benyomást kelti mintha segghülye butaállat lennék." - Hajjaj :D

"Szerintem nem veszélyes a magas GI, de azért a biztonság kedvéért én nassolva eszem ezeket a kajákat, jó hosszan elnyújtva ,csipegetve." - És ez mennyit változtat a felszívódási sebességen? Gyors az anyagcseréd, gyorsabb mint az átlagnak. Ezért nézel ki jól annak dacára hogy... najó visszafogom magam. Szóval lehet hogy ez neked hihetetlenül hangzik, de az átlagemberek, sőt a magamfajta endomorf alkatú emberek igenis meghíznak a magas glikémiás indexű kajáktól. Mellesleg a liszt nem azért veszélyes mert por alakú, hanem mert nem tartalmazzaga a bonaszem héját és csírakezdeményét. Ezáltal hiányoznak belőle a mikro tápanyagok, és a rostok amik lassítják a felszívódást.

"Végülis a tömegnövelőkben is a maximális GI jű szénhidrátok vannak, mind gyorsan szívódik fel, "POR". Mégsem zsírosítanak ha helyesen használják őket." - EDZÉS UTÁN az izmok "magukba szívják" azonnal. Mert ilyenkor SZÜKSÉG VAN gyors felszívódású fehérjére és szénhidrátra.

Mellesleg én is olvastam hogy készül a pizzatészta, és nem kell bele feltételnül olaj.