-
Én már rájöttem valamire. Ezzel a liszt dologgal kapcsolatban.
Én nem zsírtalanul akarok kajálni, csak nem akarom,hogy a zsír a plafonon legyen, ez nálam napi 1 deci olajat jelent, 1000 Kcal.
Tudom, sokan mondják, hogy fehér kenyér, fehér halál, meg a liszt az zsírosít. Mindenki fél a magas GI jű ételektől. Pedig nem kell, ha okosan eszel.
Ez a magas GI zsírosít, nincs tudományosan alátámasztva, legalábbis én nem találtam alátámasztó kísérletet,de ezzel kapcsolatban találtam olyan tanulmányokat amik az ellenkezőjét bizonytják.
Sőt, ha csak magas Gi jű kajákat eszel, egy két hét alatt adaptálódik hozzá a szervezet és ugyan olyan inzulin választ ad rájuk mint ha borsót ennél, vagy oljaos magvakat.
Sem rövid sem hosszú távon nem változtat a GI érték a testzsír arányon.
Ez most mellbe vágot benneteket, tudom.
Azt a benyomást kelti mintha segghülye butaállat lennék.
De nézzetek utánna, a világ legnagyobb enciklopédiája az internet, a galaxis utikalauz stopposoknak után. Ott a google. Kísérleteket, nézzetek, ne ilyen bohócok véleményére adjatok.
Szerintem nem veszélyes a magas GI, de azért a biztonság kedvéért én nassolva eszem ezeket a kajákat, jó hosszan elnyújtva ,csipegetve.
Egy negyed pizzát is 2 órás film alatt eszek meg. Mellé szürcsizek valami magams GI jű szénhidrátot is, és úgy veszem észre,hogy egyáltalán nem zsírosít. Majd kipróbálom habzsolva is, kétpofára enni ezeket, DE a bevitt kalóriákat és arányokat nem változtatva, ha igaza van az orvosoknak akkor nem változik semmi.
Végülis a tömegnövelőkben is a maximális GI jű szénhidrátok vannak, mind gyorsan szívódik fel, "POR".
Mégsem zsírosítanak ha helyesen használják őket.
U.I.
olvastam,h A pizzatésztában 1 deci olajat raknak, a szemetek.
Na ezért kell magad megcsinálni a tésztát is, a rohadt pizzások ki akarnak nyírni minket. Gyilkossági kísérlettel jelentem fel őket ha mégegyszer pizzát nyújtanak felém, annak el kell verni a kezét aki pizzát mer venni a boltból, fegyvernek minősül sajnos.