Edzőterembe járni manapság nincs időm.
Régebben lejártam és azzal a géppel, amit most megvettem, mindent megtudok csinálni, mint amit az edzőteremben 6 külön géppel csináltam. Mi ezzel a gond? Egyedüli dolog amitől tartottam, az a terhelhetősége. De tegnap kiderült, hogy fekvenyomó részére 140-150 kiló nyugodtan mehet, a csigás gyakorlatokhoz meg 100-120kg. Na nekem ez bőven elég lesz, mára már sajna nem bírom úgy a nagy súlyokat, mint régebben.
A kox témához:
Nagyon helyesen írták itt előttem mások is: a koxot el kell felejteni.
Egyetlen esetben tudom elfogadni, ha valaki profi versenyzésre akarja adni a fejét és a koxokat is ehez mérten professzionálisan használja.
Ha nem versenyezni akarsz, akkor az egyetlen dolog ami valóban segít, az az akarat, a szellem!
Amikor lejártam edzőterembe, egy csomóan koxoltak körülöttem, a paraván mögött nyomták magukba az injekciót, stb. Elképesztő volt.
Bár jó haverságba voltam mindegyikkel, útáltak engem, mert nem értették, hogy a francba van, hogy én csak c-vitamint szedek és mégis nagyobb súlyokkal dolgozom mint ők, ráadásul súlyra is nagyobbak voltak nálam.
Mindig megmondtam nekik, hogy azért van ez így, mert én lélekből nyomom a súlyt.
Mondjuk én nem testet építettem hanem erőre mentem.