12316971501353788406.png
  • Frayer
    Somati (Somogyi Attila?) korrekten, részletesen tud fogalmazni. Mint már megszoktuk.
    Szeritnem jó a HST ,HA még kicsi a súlyod, én úgy látom,hogy tényleg az izom hipertrófiára öszpontosít. Az erő növelésével együtt jár az izom növekedése, igaz lehet,hogy időben kicsit van egy kis késés. De ezeknek együtt kell nőnie.
    Szerintem is a nagy izmok lassabban regenerálódnak, legalábbis lassabban töltődnek fel újra.
    De ez miatt meg káossz rendszer szerint kellene edzenünk.
    Az inkább felejtős szerintem. Jobb a rendszeresség meg a békesség, minthogy sem azon agyaljak,számoljak edzés előtt ,hogy most akkor mit is kell csinálnom??? :D

Én annyiben módosítanám a HST-t olyan 100 kilóig normál genetikával,hogy csökkenteném a heti 2X edzésre a gyakoriságot, nem teljes testre, hanem két napos bontásban, heti 4 edzés nap, az még nem olyan sok.
    És a szettek számát felvinném 3-4 re. A 15-12-10-8-5 lépcső után tovább csökkenteném az ismétlést és bevetnék már működő erősítő teknikákat is, ezzel kitolnám még 2-3 héttel a ciklust, utolsó héten ilyen 2-3 ismétlés,vetkőző sorozatokkal, erőltetett negatív ismétlésekkel 120 Rm- el,itt vagy a mentő visz el a teremből vagy a saját lábadon jössz ki, maximális fejlődés mellett aztán egy 12 napos dekondicionálás.