Ja, ha valaki leírja a tapasztalatait akkor írja le azt is hogy mi mihez képest működött neki jobban.
Mondjuk ha egy kezdő azt írja,hogy ő heti 5 ször edz egy izmot és még soha nem csinált más rendszert, és azt mondja,hogy neki bevált az nem mérveadó.
Olyanok írjanak akik már több féle módszert is kipróbáltak, úgy már összeálna egy közelítő képünk,hogy akkor most mi is az igazság.
Én azon a véleményen vagyok,hogy egy izomcsopt az optimális növekedés érdekében talán heti 3X de lehet jobb heti 2X edzeni,ha már nagyon nagy vagy.
Úgy gondolom,hogy az izomnak elég egy két nap ,de az idegrendszernek (motoros agykéreg,idegpályák) egy hét kell a teljes regenerálódáshoz, de ez idő alatt az izom nem nő számottevően amíg nem kap ingert a növekedéshez.
Olvastam,hogy egy kísérlet szerint az izom munka után az izomban a fehérjeszintézis kb 36-48 óráig volt megemelt szinten, aztán normál szintre ált vissza.
Ha belegondolunk,hogy ilyen kis mikrosérülések milyen idő alatt gyógyulnak be, szinte percek alatt, regenerálódása egy két nap.