-
Baszki 170. Én tömegnövelésről beszéltem. Szálkásítás közben nem ennék ilyet, nem azt mondtam,hogy zsírtalan lesz tőle, hanem közel úgy néz ki, mint a melle. Nekem pár gramm zsír megfelel tömegnöveléskor, beleszámolom a kalórába, 20%ig úgy is fel lehet menni szerintem. Ebben az esetben.
VM35 ért én nem fizetek, más meg igen. Leszarom.
A B-komplex és külön B6 vitamin segít beépíteni az extra fehérjét, vanádiumtól még többet tudsz bevinni mert növeli az izom sejtek érzékenységét a inzulinra.
Ha láttad a támadást akkor tudod,hogy Vörös kolléga mennyit zabál :DD
Heti 150 db tojás, 1.5 kiló csirke, plusz vagy egy kiló marha..stb stb.
Ő sem hisz a 2gramm/tsk ban :DDDD
Minél többen viszel be proteinből, annál szárazabb, szálkásabb leszel.
Ki mondta ezt neked,hogy 2 gramm felett már nem épül be?
Régebben ez a szám még 1 volt :DD
Amúgy is ha csak 2 őt viszünk be, annak is csak egy bizonyos jelentéktelen százaléka épül be sajnos :((((
De ha megnöveled a bevitt mennyiséget akkor növekszik a beépülű is.
Ez is úgy működik mint a tüdő vagy a vese. Ha magas a vér aminosav szintje akkor elkezd bedifundálni az izomsejtekbe az inzulin által nyitott kis sejtmembrán-csatornákon.Mivel a sejtben protein hiány van.
A legoptimálisabb az ha a nap 24 órájában egy viszonylag stabil magas amino koncentrátumot érünk el a vérben, mivel ennek nincs raktározó szerve.
A fehérje a májon át egyből a vérbe jut. Nem raktározódik későbbi inséges időkre, nem úgy mint a zsír vagy CH.
Ismerek olyant is aki éjszaka felkel és bekever egy turmixot, és azt mondja,hogy bevált neki. Egyértelmű. :)
Csabesz nem tom mire gondolsz, szerintem ami nem vasból van és nem nehéz, az csak időpocsékolás ;)