-
0o #7195 "Fertőzi itt nekem a forumomat, nem kell sok, csak tekerjétek el a nyakát 360 fokkal. "
És te ki a
nak képzeled magad? és 170grammot? :D Attól hogy van aki nem veszi be a sok marhaságot amit itt összehordasz még nem fogja senki kitörölni az ellenvéleményt. Ehhez Te nagyon kevés vagy gyerek!
"Szimplán csak egy értetlen faszfej vagy."
Na most akkor kit kéne eltakarítani innen flameled a fórumot te seggfej. Én nem anyáztalak de kezdesz felhúzni hogy akármikor írok neked mindig van valami baromságod rá és mindig anyázással kezdesz. Normális ember módjára nem tudsz komunikálni? Érted hova akarok "kijukadni" nagyokos?
"A kiegészítés minimális része a kajálásnak, tökmindegy miből fedezed, lényeg hogy meglegyen a kellő fehérje menyiség."
Nézzél már körül a teremben (már ha egyáltalán jársz oda 170). Látsz te komoly haladást elért testépítőt naturálban? Ki képes benyomni 200-300g fehérjét csirkemellből? Egyszerűen fizikai korlátai vannak. Igenis a komoly testépítéshez SOK és JÓ minőségű fehérjét kell enni.
És a fehérjék közötti különbség nem marketing. A fehérjék mérésére már réges rég kitalálták a biológiai érték fogalmát, amely azt hivatott jelenteni, hogy mekkora mennyiség veszik a bevitt mennyiséghez képest. . Ez manapság a mérvadó rangsorolás. Ezen a listán messze magasan vezet a tejsavó izolátum és a tojás protein. Mivel a szójás fehérjék jóval rosszabb értékekkel bírnak, nem tudják azon az áron adni, mint az előbbieket. De attól még tényleg megéri kiadni a plusszt a jobb fehérjéért! Benyomhatsz 100gramm szója fehérjét ha abból 30 marad meg a szervezetedben, szemben a tojás fehérjékkel ahol szinte veszteség nélkül lehet hasznosítani.
"Tömegnöveléskor úgy is bemegy úgy 1 deci zsír mindennel együtt"
mi a
? és én vagyok paraszt? te már a reggeli zabpelyhet is deci zsírral küldöd le? Komplett hülye vagy esetleg segítenek ennyi baromságot írni hozzászólásonként?!