-
Nézd Danny, lentebb írtam egy összeálítást,hogy szerintem mit érdemes venni, mivel.
Figyelembe vettem azt is ,hogy minél olcsóbban jobb minőségű termékeket rakjak össze.
Nézd meg a #7148 hozzászólást, szerintem meg van benne minden amire szükség van, és elég olcsón kijössz belőlle.
Én nem vennék semmiféle olyan tömegnövelőt vagy porokat ami szénhidrátos. Ilyeneket hogy volumass 35 meg hasonlók.
AZ OKA :
Akármilyen szénhidrátot viszel be..legyen az egy lassú felszívódású gyümülcs cukor, vagy a legkomplexebb szénhidrát combó, minden szénhidrát előbb átalakul a májban vércukorrá és csak úgy kerülhet be a vérkeringésbe. A dextróz tökéletesen jó, sok tápkiegbe is ezt rakják.
De önmagában sokkal olcsóbb, igaz nincs marketingje. 400 ft 1 kiló.
250 ért az élelmiszer gyárakból is lehet venni nagy tételben.
Én tömegnöveléskor nem csirke mellet veszek, hanem pulyka combot.
Árban kb a fele, igaz zsírosabb. Annyi a munka vele,hogy leszeded a bőrét és ami zsír van rajta mind lekapod késsel. A végeredmény majdem ugyan az mint a melle húsa.A csontok meg mehetnek bele a húslevesbe. Tömegnöveléskor úgy is bemegy úgy 1 deci zsír mindennel együtt, szal én akkor nem félek.
Figyelj, ha silány az étkezésed és úgy nyomod a kiegészítőket, az nem éri meg. Amit akkor fejlődsz azt kiegészítők nélkül is elérnéd.
A legoptimálisabb eset az amikor képes vagy megenni napi 1 kiló csirkét " kb 220-230 gramm protein", 12 db tojást "50 gramm".
És ilyenkor még rá kiegészítőkből 100-150 et, sok sok vízzel a vesék miatt. Ez a 2 gramm / tsk, ez sem szent írás.
A komolyabb versenyzők is 4-5 grammokat esznek / tsk, kox kúrák közbeni pihenők alatt is.
Te. 170.
Szójjá má át Jazzy-nek. Intézd el a sorsát a dupla nullásnak.
Fertőzi itt nekem a forumomat, nem kell sok, csak tekerjétek el a nyakát 360 fokkal.