-
Megint csak kiröhögteted magad, komolyan.
Más az ha az orvos hormonokat ír fel, neki jogosultsága van erre.
És megint más az ha legális üzletekben próbálsz megvenni ilyet.
Maximum csak prohormonokat kapsz, az semmi és 10 szer drágábbak az igazinál is.
Az hogy én milyen fehérjét nyomok, mit zavar az téged? Te ne azt vedd, vegyél valami mást bazmeg, mondtam hogy nem biblia amit ide írok.
Képzeld,hogy évek alatt én is sokmindent megtudtam a szójáról.
Egyes tanulmányok arról szólnak,hogy milyen egészséges, mások hogy ellenkeőleg.
Igen a szója babban vannak olyan összetapadt fehérje molekulák amik megkötik a fehérje bontó enzimeket.
Igen vannak benne toxinok, amit nem is írtál, van még benne fito-ösztrogán más fito hormonokkal együt. Hatása hasonló mint a női hormon ösztrogénje, nem sok hatása van, de sokkal szebb lesz tőle a bőröd ha hónapokon át nyomod, ugyanis ez erősebben kötődik a bőrben lévő estradiol receptorokhoz és kevésbé a zsírsejtek membránján levőkéhez. Ezért is ajánlják a szóját szálkásításra.
Ja és még azt el kell mondanom,hogy a toxinokat káros zsírokat maga a szója bab tartalmazza, ezért sem fogyasztották nagy mennyiségben nyersen a kínaiak, emberi fogyasztásra alkalmatlan volt.
Azóta exdrudálják, vegykezelik, hőkezelik és olyan formában hozzák ki amiben már nem találsz káros anyagokat, még drága fito-ösztrogének is alig alig vannak már jelen.
Meg egyébként is, ha olyan káros lenne mint ahogy mondod, az összes vegás beteg lenne, mivel ők ezzel pótolják a húst, fehérjét.
Nem szeretnék veled többet beszélgetni, úgy gondolom,hogy egy olyan hülye gyereket mint te, nem érdemes ész érvekkel meggyőzni.
És már tudom is,hogy megint kitalálsz valmai fájó hülyeséget amivel megpróbálsz majd ellenérvelni, cáfolni. De hagyjad, inkább ne szóljunk egymáshoz, csak raboljuk egymás idelyét, vagy talán keress másik topikot, ahól nincsenek ilyen rossz arcok.