0o#7156
Tényleg igaz, hogy itt mindenki hüjének nézi a másikat. Hát mondtam én, hogy paraszt vagyok? és ha igen? nem tetszik? te se vagy különb bazmeg, csak a pofád nagyobb. Ne próbálj okosabbnak tűnni mint amilyen vagy. Attól, hogy kisregényben válaszolsz mindenkinek még nem számítasz itt Istennek, hogy csak úgy anyázzál mindenkit Egyébként pedig azt gondolsz amit akarsz, csak tarsd magadban!
Csak hogy tudd, hormonkészítmények igenis kaphatóak, egyáltalán nem illegálisak. Az orvosod még olyat is felírhat hogy beszarsz a hatásától.
És nem arányokról beszéltem a termékekben, hanem azok minőségéről! Jah és bevizsgálás?! Tesco gazdaságos kecsöpöt is lehet kapni, azt is bevizsgálták, mégse paradicsomból készült, és köze sincs a kecsöphöz. Igen rá van írva, olyan a színe, de nem az! Nehogy azt hidd már, hogy minden utolsó fos gyár ugyanolyan terméket képes előállítani!! Itt is piaci versenyhelyzet van, és amelyik gyár jobb terméket csinál megszerzi a vásárlókat magának. Persze van gyár aki az ilyen gyökerekre hajazik mint te, akik ránéznek jah bazzeg 100-ban hetvennyóc a fehérje, ez kő nyomni...
Javasolnom kéne a tesconak csináljon neked gazdaságos fehérjét valami disznóhájból mer neked kurvára mindegy miből van és hogyan készült, csak olcsó legyen. Igazából erre csak azt tudom mondani, hogy igénytelen vagy. Mind1, egyed a 250g cytogent öreg.