12316971501353788406.png
  • Frayer
    Csak kiröhögteted magad itt OO " csak nem te vagy a wc-s néni a faluban? :O" Ezzel a névvel most mit gondoljak rólad?
    Nem ismerem az előéleted, nem tudom melyik elmegyógyintézetből szabadultál, de honnan tudod ezeket a dolgokat ilyen pontosan?

Azt tudni kell,hogy nem árulhatnak europában olyan élelmiszereket amiket nem vizsgáltak volna be, és nem ellenőrzik rendszeresen.
    Hormon tartalmú készítmények, tiltottak, és az már bűntetőjogi kategória is, simán btk-s. Azt is tudni kell,hogy az élelmiszereknél a tápanyag arányokat, mennyiségeket nem csalhatják el. Az már megint a vásárlók, polgárok megtévesztése lenne és szintén btk-s kategória.
    Ezeket folyamatosan ellenőrzik. A cégek sem tennék kockára a hosszú évek alatt megszerzett jó hírnevüket, a cytogen sem.

Nyugodj meg, nem a hormonoktól lesznek pattanásaid, simán csak attól,hogy megváltozott az étrended és fokozottan termelődik a faggyúmirigyed. Ha csak megemeled a kalória szintedet annyivel mint amennyivel a tömegnövelőkkel, mondjuk szalonnával, akkor is kipattoghatsz.

Meg egyébként ezt nem értem,hogy jó-meg rossz minőségű fehérje.
    Mitől mások ezek? Vannak izolált fehérjék és vannak koncentrátumok, csak más gyártási eljárással készülnek. Azaz nem készülnek,hanem a tejből vonják ki, más-más "eljárással".
    Attól még az tejsavó marad.
    Ez egy annyira jelentéktelen dolog,hogy melyik gyártja a jobbat,hogy nem érdemes vitatkozni rajta. Mert tényleg max csak az ízén lehet a vita. Most az ,hogy az egyikben egy ezred miligrammal kevesebb a metionin az kurvára nem érdekel egy olyan arcot aki már tisztában van mi mennyit ér a testépítsben, akár megszálott akár nem.
    Egyik haverom meg a tejtől patogzik ki állandóan, meg hascsikarása van. Most akkor egészségtelen a tej? :O NEM, milyen étel milyen hatással van , valakire, ez egyén függő.
    Nekem ez vált be, én erre költök,te edd továb ba szalonnát, azért keresem a jó ,olcsó termékeket,hogy többet tudjak belőlle venni. Nekem nem mindegy,hogy napi csak 50 grammot viszek be, vagy 250 et. Ugyan azért az árért.