-
Na.. előkerült a táplálék kiegészítő téma.
Akkor leírok én is egy kombót.
Ha az embernek van erre, pénze akkor is meg kell nézni,hogy mire költi.
Könnyen el lehet erre is verni havi száz ezreket. Feleslegesen.
Vitaminok: alap
Ascorbin-sav (C-vitamin) majd fél kiló csak 2 ezer ft.
Ne szarakodj ilyen milligrammos faszságokkal. Napi 4 gram és oké vagy.
B-komplex + B6 200 mg... kellenek nagymennyiségű fehérje bevitel miatt, kell hogy be tudd építeni a töbletet.
400 E.I. E vitamin.. bőrődet TALÁN kicsit megvédi ha nagyon repednél.
Nálam kísérleti fázisban van. + E vitaminos testápoló amit a terheségi csíkokra adnak.
Daily One multivitamin..sokan szedik. sokaknak bevált. MEGÉRI
Jön még az ásványi anyag komplex arra még szedünk napi 1.5 gramm kálciumot.
Jön még a kreatin. Szerintem monohidrát a jó, abban több a kreatin rész mint a többiben, úgy tudom. Edzés után 100 gram dextrózzal vesszük be..nem kell trükközni több ezres transzportokkal. Az inzulin túlkompenzáció fogja bepumpálni az izmokba a cuccot, nem más.
Azt meg legjobban a DEXTRÓZ dobja meg.
Szerintem megéri a cytogen tejsavója, nem a legjobb minőség...de 20 ezerért kapsz 6 kilót
míg ilyen szkájnetes :D cuccokból 1 kiló 5-6 ezer ft.
Tejsavó-tejsavó. Nincs nagy különbség, 1-2 százalék miatt meg nem érdemes kifizetni több ezret pluszba.
Erre még jön a szója protein, az azért jó mert kurva sok glutamin van benne, teli van eszenciális fehérjével és kétszer több arginin van benne. Az arginin nagyon hasznos..KELL, most nem fejtem ki miért, nézzetek utánna.
Ez mellé még inkább érdemes megvenni az egy kilós 400 ft os SIMA mezei DEXTRÓZT. Ha negyon édesnek találod akkor keverj mellé malto-dextrint, ugyan az csak nagyobb a molekula hossza, más a mulekula frakció, nem olyan édes,de a gyomorba ez is gyorsan lebomlik dextróz molekulákra.
Ugyan az mint a vitargó csak pár ezerrel olcsóbb :D
A dextrózz tölti be a leggyorsabban a glikogén raktárakat. Ez tolja fel a legmeredekebben az inzulin csúcsot ami a tápanyagot szálítja az izmokba. Nincs benne hormon. Nagyon fontos,hogy ez a termék egészséges. AZBESZT mentes. Sem más méreg anyag nincs benne.
Ha még ezt meg akarod fejelni, akkor érdemes szerezni Vanádium szulfátot 20-50 mg naponta. Növeli az inzulin érzékenységét az izmoknak. Olcsó.
Bazmeg ez nem szentírás, ez csak az én véleményem.
Más -mást gondol, és mást fog venni.
De ez mellé ugyan úgy kell a napi 1-1.5 kiló csirke mell.
a kurva sok rízs, bár már nekem csömöröm van én inkább zabpejhes lettem.