12316971501353788406.png
  • Frayer
    Sokan azt hiszik,hogy sokat számít az edzésterv.
    Ez nem olyan sport mint vívás vagy kajak-kenu.
    Ez nem úgy megy,hogy napi egyszer lemegyek a terembe egy órát és ezzel el van intézve mint a többi sportnál.
    Ha testépítő vagy, akkor a nap 24 órájában a célodért küzdesz.
    Amikor naponta 6-7 szer eszel, mesterségesen kiszámított mennyiségeket, állandóan ugyan azokat, akár éveken át, ha tömegezel azért vagy rosszúl mert nagy mennyiséget kell letolnod.
    Pl: 1kiló rízs + 1 kiló csirke 12 db tojás , túró, akkor 100 gramm szója amit ha elkészítesz kurvára megszívja magát vízzel mint a rízs plusz 100 gram tejsavó. Ez mellé még zabálod a pejheket. Ehhez is kell akaraterő, mert nem gyerekjáték bevinni a szokásos adag kétszeresét.

Ha diéta van az a baj...majd meghalsz már nem bírod.
    Nem az edzésterven kéne gondolkozni, hanem próbálj felkészülni mentálisan egy igen komoly és hosszan tartó élet-próbára.
    Ha csak azért akarsz edzeni mint a többi akik csak a külsőségek miatt próbálják, akkor ráfogsz jönni,hogy ez közel sem éri meg azt a sok befektetett értéket. Aki komolyan csinálja annak ez kihívás, életforma.
    Sikerélmény, elsősorban jellemet formál, és csak aztán tudsz elérni egy penge éles külsőt is ami plusz ezzel jár.
    Egy testépítő kajája úgy szerintem napi 2-3 ezer ft. Ezt ki fogja álni? Nem várhatod el a szüleidtől ha még gyerek vagy.

Semelyik gép nem fogja kiegyesíteni a bicepszet, ez csak genetikán múlik. Ha mégis javítani akarsz, égesd le róla a felesleges zsír takarót :D

Ne akar olyan edzésterv szerint edzeni ami nincs összhangban a testrészeiddel.
    Ha nem edzel megfelelően lábra, akkor megfigyelheted,hogy egy idő után nem úgy fejlődik a melled, vállad bicepszed.
    Minden kapcsolatban van egymással. Van ez az elmélet a bicepsz-vádli kapcsolatról is.

Kuks.. én már látom rajtad,hogy megpróbálod az edzést de nem leszel elégedett és kétmarékra zabálod majd a napost vagy esetleg más szutykot.
    Rövid idő alatt megnősz, szépen fel fogsz vizesedni, persze nem fogsz elégségesen kajálni. Nem tudod mi az a szteroid edzésmetódus, nem vagy tisztában a veszélyekkel. Aztán mikor vége a kúrának gyorsan elveszíted az összes vizes izmodat, szexet már nem akarod úgy mint régen, nem áll már a cerka sem :)) Kúra utáni kilépő ciklusról még nem hallottál. Természetes hormonszintedet nem tudod vissza álítani. Ha most a napi egy szex volt a normális , utánna már csak a havi kettő három lesz a max, ha felál :DD Mérges leszel mindenkire,a világra egy igazi bunkó lesz belőlled :D

Ezért nem érdemes , ha kezdő vagy csak naturálba edzél. ha már 110 kiló felett vagy csupa izom akkor SEM kell gondolni erre.

Most nem pofázni akartam, csak megelőzés képpen írtam le, de úgy is tudom semmi értelme neki, úgy is a maga kárán tanul a hülye.