12316971501353788406.png
  • 170Kg
    Én mostanában azt csinálom hogy 4 napig csak zöldség hússal, aztán 3 nap feltöltés. Zabpehely, rizs, 400-500g ch. Ez nekem azért tetszik, mert 4 napig kell csak bírni a hardcore diétát, nyomni az aerobot, aztán jön a dőzsölés - "ááá végre rizs"! Lelkiekben helyrerakja az embert, egy csalónappal felér. Múlt héten 3 kiló le, aztán 2 fel - nagyjából így ingadozott a súlyom. Persze a glutamin megy minden edzés után. Eddig sikerült elkerülnöm a drasztikus izomvesztést.

Mostanában mindenki meglepődik hogy január közepe óta csak 12 kilót fogytam, azt mondják többnek látszik. Csakhogy általában az emberek mindössze addig jutnak el hogy lemegy róluk a víz meg egy kis izom, és minimális menyiségű zsír. Ahhoz a változáshoz képest valóban többnek látszik ha az ember tisztán zsírt veszít.

Én azt mondom megéri fogalkozni ezzel, a zsírt nem veszíted el gyorsabban csak azért mert "keményebben" edzel, vagy diétázol. Maximális zsírvesztés idő, a minimális izomvesztés türelem és óvatosság kérdése.

A több nem feltételnül jobb.