12316971501353788406.png
  • somati
    Meg fognak kövezni ezért, de szerintem a naturál zsírégetők nagy része legfeljebb placebónak jó, ahhoz viszont túl drágák.
    Én régebben próbáltam a Reformot, Cuts II-t, karnitint, CLA-t, HCA-t, ezek nem okoztak különösebb változást a diétámban, nem dobták meg egyáltalán. Szerintem naturálban csak a yohimbine (pl. Alpha burn)+ koffein és a szinefrint (synephrine) tartalmazó zsírégetők érnek valamit, ilyen a Nutrex Lipo-6, SAN Tight (ez a kettő teljesen ugyanaz) és mondjuk a MAN Scorch.
    Utolsó diétámban kipróbáltam a clenbuterolt és az ECA-stacket (effedrin+koffein+aszpirin), ezek amellett, hogy olcsóbbak mint egy legál kiegészítő, összehasonlíthatatlanul jobban is működtek nálam, igaz volt egy sor mellékhatásuk is, de amikor már jól be volt lőve a diéta és ezeket próbaképpen kipróbáltam, hihetetlen módon megdobták a zsírleadást. Ezzel nem buzdítok senkit a használatukra, mert kézremegés, gyors és erősen érezhető szívverés, görcsölés és izzadás volt a bónusz, ráadásul az effedrinre rá lehet szokni, szóval akinek nincs akaratereje, az ne is gondoljon rá. Ki lehet találni, hogy ezeket is érdemes ciklizálni (meg a legális zsírégetőket), és úgy hatásosabbak. Pl. a koffeinhez és a yohimbinehez hozzászokik a szervezet egy idő után. A szinefrines zsírégetők azoknak válhat be inkább, akik állandóan éhesek a diéta alatt, ez ugyanis elég jól elnyomja az étvágyat, legalábbis az enyémet sikerült neki (és ez az, amit nem szeretek benne, mert diéta alatt állandóan enni kell).