170Kg#7021
Illettek már engem a keszeg névvel is, szóval abban a hordó dologban ne legyél olyan biztos.
A nyomi kifejezést télleg bunny is sokat használja. Beszarás! Nem ? :D:D:D:D
A júzer kifejezés meg a Toronyőrtől származik...
Úristen! Igazad van nincs stílusom! Ezek a szavak nem is az én szavaim! Ezek mások szavai! Te jó ég! Ki kell találnom magamnak pár új szót, amit nem használhat más, csak én!
Ne beszéljünk most sítlusról. Beszéljünk arról mekkora egy retardált nyomi vagy. Jó lesz? (a picsába ez megint a bunnys szó volt) Amúgy őszintén mondd meg nekem. Azért jársz ide mert vezekelni akarsz valamiért, vagy télleg azt hiszed hogy ér valamit az erölködésed?
Én mindíg ellene voltam a kezdők leloltásának. Én azt vallom bárkiből lehet bárki ha segítséget kap... de tudod mit gondolok most rólad? Azt gondolom hogy azért ugatsz vissza mert ha csendben maradnál, az olyan érzést keltene benned hogy egy retardált hülyegyerek vagy, és nem tudnál aludni az éjszaka. Ezért írogatsz vissza, abban reménykedve hogy egyszer nem lesz több üzenet, és elmondhatod hogy neked volt igazad. Hatalmas csalódás fog érni mert kurvára unatkozom, és nincs jobb dolgom mint téged oltani.
Akinek nincs önkritikája és nem tudja mikor fusson el vonítva, azzal én nem fogok finomkodni.