12316971501353788406.png
  • 170Kg
    Ahogy mondod. Most okosat írtál. Nagy nehezen levetted hogy aki 50 kilót tud fogyni annak valszeg volt miből. Zseniális vagy! Igen, hájas disznó voltam. Szerintem ezt rajtad kívül mindenki azonnal megértette, ahogy elolvasta a nevem. Nem olyan nehéz ám dekódolni, de hogy lásd milyen türelmes vagyok, rávezetlek. A 'Kg' kilogrammot jelent. A 170 pedig lehet első látásra három szám egymás után, de elárulom ez valójában egy háromjegyű szám, méghozzá tízes számrendszerben. Ha mondjuk "AAhKg" lenne a nevem, az 16-os számrendszerben lenne... neeeem kell érteni mi az, úgyse magyarázom el.

Messze vagyok a testépítőktől? Ez valszeg azon ritka pillanatok egyike volt amikor nem írtál egetverő hülyeséget, ugyanis tényleg messze vagyok egy testépítő fizikumától. Lehet hogy csak egy hobbista vagyok, de lehet komolyabban veszem mint a hozzád hasonló nyálverő kis nyomik, akik testépítőnek nevezik magukat, csak mert edzőterembe járnak!

Butaságokat írsz állandóan, és én ne oltsalak? Én? Én még a normális júzerekbe is belekötök :D Ha hidegen hagylak miért kell bizonygatnod hogy hidegen hagylak? Miért nem tudsz egyszerűen csöndben maradni? Mert nem bírod elviselni hogy egy noname senki leoltott mert hülyeségeket beszéltél? Rossz neked!

Nem tetszik a stílusom? Tudod nem mindíg vagyok ilyen, de te kifejezetten tetszel nekem, és muszáj most ebből kihoznom a legtöbbet :D