12316971501353788406.png
  • Frayer
    50 kiló, az komoly.
    Rajtam mondjuk már 2-3 kiló is sok szerintem, én attól már rosszúl leszek magamtól :D
    50 kiló zsír hmmm ebből hány hónapig lehetne jól lakatni egy etióp ovodás csoportot?
    Azért komoly teljesítmény, de meg lehet csinálni, sokat kell vele dolgozni, de nem lehetetlen.

Somati:
    Kösz,hogy ilyen részletesen leírtad.
    Szerintem ez nagyon fontos, mert ha csak annyit mondtál volna,hogy semmi közünk hozzá, "mert úgy is mindenkinek más jön be" azzal hülyék maradtunk volna én is meg a többiek is.

Ez a ciklizálás nekem nagyon siker gyanús. Elgondolkodtam és látszik,hogy jól össze lehet vele zavarni a testet, :D Nem tudja eldönteni,hogy akkor most mi is van? OK minden vagy éhezés van kilátásban?? Nem tudja eldönteni. :D
    Ennek még jobban utánna is fogok járni, megkérdezek erről másokat is.

Minden esetre én azt gondolom,hogy ez ami nálad kitűnően, átlagon felül bevált az működni fog nálam is és másnál is.

Mi lenne ha mondjuk csak annyit mondtál volna,hogy diétáztam oszt kész, ne egyél sokat, oszt kész...

Ennek hatására mondjuk valaki levenné a kalóriákat és szt venné észre ,hogy bestagnál egy idő után. Mert annyira leesik a metabolizmusa.
    Nem ciklizál, csak várja a fogyást, még jobban levesz a kalórákból és szép lassan eltünik az a kevés izom is :((((
    TIPIKUS ESET
    A végén még zsírosabban néz ki mint volt, csak valamennyivel kevesebbet mutat a mérleg :DD
    Aztán jön a jo-jo hatás, zsír vissza, izom semmi. :((( Bele sem merek gondolni :((
    De te okosan oldottad meg. MÁSNÁL IS MŰKÖDNI FOG, úgy érzem.

Ezért fontos,hogy teljes részletekbe menően megosszuk egymással a tapasztalatokat.
    Én egyedül hülye vagyok, nem vagyok okos, ti is egyenként.
    De együtt okoskodva sokkal töbre mehetünk és előbb rájöhetünk a helyes módszerekre mintha külön-külön próbálkoznánk, azzal a felfogással,hogy mindenkinek más jön be. Igaz-Igaz, de a genetikánk 99% ban hasonló, kicsit lehetne általánosítani is a módszerek közt.

UFF