mokate#6996
Szerintem gyors felszívódású szénhidráttal nem lehet kiváltani a lassú felszívódású szénhidrátokat! És ott van még a nagy kérdés: ugyan szénhidrát a szőlőcukor és a rizs is, de a rizs tölti be legjobban a glikogénraktárakat!
Másrészt, hiába iszod lassan, felszívódásban csak minimálisan szól bele! Akkor is gyorsan fog felszívódni és ha nem alakítod át energiává, le fog rakódni! Sok kicsi sokra megy... Először kis zsír, aztán sok zsír! Szerintem!
A HST-nél pedig te is olvashattad, hogy nem lehet igazán változtatni rajta, annyira egymásra épülnek a gyakorlatok... Nehézkes... Nem kivitelezhetetlen (lehetetlen nincs, csak tehetetlen), csak nehézkes. Érdemes volna szerintem az egyszerűsített verzióval próbálkozni! Ha az működik, akkor szinte minden! De még abban az esetben is a kaja lesz a meghatározó szempont!
Sokan pedig azért nem változtatnak, mert működik náluk a megszokott, bevált forma... A HST-vel szemben akkor felhoznám az agy-izom kapcsolatot, az ösztönös edzést, hogy ráérezz minden gyakorlatot és próbálj a cél izomcsoportra koncentrálni! Nem hiszem, hogy kevésbé működne, mint a HST! Csak más...
És végül: szerintem minden épelméjű ember tart stratégiai dekondícionálást az edzésében... A Hst-től függetlenül is akár...
De hangsúlyozom: CSAK SZERINTEM!