12316971501353788406.png
  • 170Kg
    Jazzy igyál sok vizet, vagy olvass éccaka :D :D :D

Frayer, csináltad is amit írkálsz ide, vagy csak olvastad egy könyvben? Tudod ha valaki mond valamit, megnézem hogy ki az. Ha egy rozzant 60 kilós nyomi, nem hallgatok rá. Ha egy igazi testépítő, akkor viszont sanszos hogy neki lesz igaza.

Most mondhatnám hogy rakj be képet, de mivel én sose raknék be ide sajátot, felesleges elkezdeni ezen a civakodást. Bő egy éve diétázok komolyabb szinten, pár hónap pihenővel. Ezalatt lecsúszott rólam kb 50 kiló, és nem mondanád rólam hogy összecsúsztam, abban biztos vagyok. Tapasztaltam mi működik, tapasztaltam mi nem. Tanultam belőle, leírtam hogy te is tanulj, mert ezek fontos dolgok, és neked sincs olyan csoda genetikád hogy szar módszerrel jó eredményt érj el.

Azzal most semmire nem mész, ha megtudod valakiről hogy mennyi erősödött, vagy mittomén. Persze sokan szeretik leírni, hogy ők már elértek valamit, de sajnos ez téged nem visz előrébb egy lépéssel sem.

Én mit változtatnék rajta? Kikapcsolnám a gépet, lemennék egy edzőterembe, és kikérdezném az ott található legokosabbnak tűnő személyt, hogy mit csináljak, hogy diétázzak. Félreértés ne essék, ne az okoskodó edzőt kérdezd, hanem az a nagydarab fószert, aki beüvölti az egész termet guggolás közben :)

Szerintem ne próbálj meg ezen gondolkodni, mert csak mégtöbb ellentmondást találsz, és ha nem adod fel időben, megzakkansz, ráadásul ugyanolyan ronda maradsz mint amilyen most vagy :D (már bocs)