-
Te döntöd el,hogy kire hallgatsz.
Rendben, ha szerinted hülyeséget írok, kérlek mond meg,hogy mivel nem értesz egyet, javítsd ki, támaszd alá valamilyen működő elvel.
Oké, akkor most azt tudjuk,hogy hülyeséget "beszélek", De mire érted??
Én párral lejjebb pont hogy olyan diátát ajánlottam amivel sokan le tudnak úgy szálkásítani,hogy a legnagyobb részét megtartsák a nehezen megszerzett izomnak.
Kb, alkattól, genetikától függően 10 kiló zsír mellett veszítesz 1 kg izmot.
Ez szerinetm nem hülyeség, pont hogy arra koncentrál a program,hogy intenzív zsír égetés mellett , megőrizzük a lehető legtöbb izomálományt.
Ezt már nem tudom jobban kihangsúlyozni, csak leírni még százszor.
De ha nem olvasod el, mind hiába.
170Kg, meg úgy álította be mintha én azt akarnám,hogy csak súlyt veszítsünk az tök mindegy lenne,hogy mellette mennyi izmot.
Nem én vagyok az aki felkészületlenségből, tudatlanságból elveszítettem 4 kiló izmot 2 hét alatt.
De akkor miért én beszélem nagy% ban a hülyeséget.
Most ma itt vagyok, beszéljük meg.
Miért nem jó amit ajánlottam???
TE mit változtatnál rajta? vagy Mit ajánlanál helyette?
Tudod haver, sok testépítő az évek alatt megszerzett tapasztalatát, egyszerűen nem adja ki, vagy mert önző gyökér, vagy mert egyszerűen nem olyan közlékeny.
Szerintem a tudást át kell adni, itt megnyílok előtted is, érdekel minden, szívesen meghallgatok mindenkit, sőt segítek ha tudok, megosztom a tudásom, erre most én vagyok a hülye, meg "baromságokat beszélek"
Jólvan semmi probléma :D
Vettem én a lapot, te okosabb vagy, te jobban tudod.
Én korrekt leszek és többet nem beszélek.Nem segítek.
Ha valaki segíteni akar, kell a másik befogadó fél is.
Úgy látom ez a topik nem a testépítésről szól.
Kezdem megérteni szegény Bunnyt is, mikor arról beszél,hogy megfelelő alap tudás és megfelelő nyitotság nélkül, nem érdemes osztani senkinek az észt, az ilyen beszűkült droidok majd megoldják maguk, ők úgy is sokkal okosabbak.
Majd rájössz hosszú évek alatt magad is.
Jó lenne ha a topik a testépítésről szólna mostantól.