12316971501353788406.png
  • Frayer
    Két hét alatt 4 kiló izmot veszítettél el és még ki akarod oktatni az embereket,hogy kell "helyesen edzeni".
    Illetve 5letet még nem írtál erről, de engem tudtál szapulni.

Kérlek írj ide egy igazán hatásos szálkásító tréninget, ha tudsz.

Amit én írtam fel, az pontosan arra öszpontosít,hogy kevés izom elvesztése mellett minél több zsírt égessünk el.

Az intenzív kardió "HIIT" és a progresszív súlyzós terhelés pont,hogy egy olyan jelzést ad a szervezetnek MGF "Mechanik Growth Factor" -en keresztűl ami arra ösztönzi a szervezetet,hogy megőrizze az izomzatot.
    HA NEM CSINÁLNÁL SEMMI MEGTERHELŐT , na az okozna izomvesztést, mert úgy érezné a szervezet,hogy nincs szükség töblet mennyiség izomra, minek,ha csak sétálgatsz a futógépen??? Egyből elkezdi bontani a FELESLEGES IZOM ÁLLOMÁNYT.
    Mért írsz ilyen butaságokat?
    Sok embert megtéveszted és összezavarod. Aztán ha rá is veszik magukat a sportra, csak csalódni fognak, nem lesz sikerélményük, aztán abba hagyják.
    Ugyan így teljesen feleslegesek a norbiducitréningek is. Csak megtévesztik az embereket.
    Norbiról meg annyit,hogy egyáltalán nem néz ki olyan jól...
    Ha tényleg elszánt lenne és értene is hozzá akkor ennél egy klasszissal szálkásabb lehetne, még naturálban is.

Mokate:
    Kösz szépen,hogy ezt miond leírtad.
    Sajnos nem vagyunk egyformák, sok embernek nem úgy fejlődik a mellizma mint ahogy szeretné.
    Úgy hallottam ha valaki cigizik annál lehetnek itt elmaradások.
    Általában ha egy testrész le van maradva, akkor az edzésnél azt kezdik edzeni először, jól bemelegítve.
    Sokkoljad, próbáld izolálni a többitől, koncentrálj,hogy ne vállból meg tricepszből nyomjad a rudat,hanem CSAK mellből.
    Próbáld dinamikusan csinálni, nyomd ki, de ne teljesen " könyök izület zár miatt " tartsd meg, majd szépen lassan, engedd meg, közben tarsd.
    Mivel negatívban többet bír el az izom, ha van társad kérd meg ,hogy kicsit nyomjon rá,hogy nehezebb legyen, de csak mikor engeded vissza.
    Nagyon komolyan tudod vele sokkolni az izmokat.Nagyon fárasztó.
    Ezt a negatív dolgot ne használd rendszeresen, könnyen túledzheted magad.
    Ez csak az én véleményem.