-
mokate #6967 Természetesen pihenő után tértem át a HIT-re! Minden ciklust pihenő követ, nálam legalábbis!
Én tipikus "Hard Gainer" vagyok! Lassú izomrostok tömkelegével, vékony, csontos fizikummal, mindent elégetek, ami lemegy a torkomon, stb... A kaja? Hát...
Abban az időszakban még elég gyerekcipőben jártak az elképzeléseim a táplálkozásról... Van tömegnövelő, valamennyi fehérje (mondjuk jó sok csirke), meg rizs, azt' kész! Nagyjából ennyi volt a táplálkozásom! Nem mértem!!!!! Felosztottam napi hat-hét étkezésre, de nem volt konkrét mennyiség. Hát akkor még így... Hypermass 5000-et szedtem a Cytogen-től, meg a multivitaminjukat és kalap-kabát... Szóval sejtheted...! Asszem' olyan négy, vagy öt éve dezhettem akkor már, úgy hogy az edzésről és a kajáról voltak fogalmaim, de nem számoltam semmit és nem tartottam be maximálisan az alapszabályokat!
Zsírosodni csak az elején zsírosodtam, minimális 2cm vastag permanens fókaháj takarta hab testem, ami idővel csökkent, de nem szűnt meg a ciklus alatt! az izmaim először vastagodni kezdtek és csak utána nőttek látványosan. Főleg a mellem és a bicepszem. Bicepszre mindig jó voltam (igazándiból az egyedüli izomcsoport, ami jó nálam és még csak megerőltetni sem kellet magam soha érte), mellre viszont kurva szar vagyok - még most is! Akkor viszont nagyot nőtt a mellem, pedig fekvenyomáson és tárogatáson kívül nem csináltam semmit (értsd: még pull owert sem!)! De nőtt minden: hát, láb, alkar(!), váll, stb... Hogy milyen szintű volt a változás, itt a példa rá.: Egy két hozzánemértő hülyegyerek megkérdezte, hogy koxolok-e és ha igen, akkor mit nyomok??!!! Bassz...!!! Nem mintha bajnok lettem volna...
Ennyit dobott rajtam a HIT! Azért ez az edzésmódszer, mert a kaján nem változtattam a korábbiakhoz képest! (gondolom én) Heti egy edzés, teljes testedzés (sok volt, így visszagondolva)
HASPAD (súllyal)
FEKVENYOMÁS
TÁROGATÁS
HÚZÓDZKODÁS
FELHÚZÁS
BICEPSZ
GUGGOLÁS
LÁBNYÚJTÁS
MEREVLÁBÚ FELHÚZÁS
TRICEPSZ
VÁLL
ALKAR
VÁDLI
Az alkar és a vádli kivételével mindenre 1×15
Vádli és alkar 2×20-25
Természetesen a hátnál és a vádlinál váltogattam a gyakorlatokat (evezés, ülővádli, stb...) Egyszerű volt, hosszú és fáradságos. Túl hosszú! Most valószínűleg felbontanám három részre és egy nagy izomcsoportra lehet betennék három gyakorlatot is, de kis izomcsoportra maradna az egy!