-
Kérdés:
Mikor a HIT programot használtad akkor kezdtél bele az edzésbe, vagy egy hosszabb kihagyás után kezdted el használni?
Nem mindegy,hogy az izom mennyire van hozzászokva a terhelésre.
Pihenő után,vagy ha most kezded az edzést nagyon gyorsan fejlődsz mert szenzitívek az izmaid a terhelésre.
Sok ember leáll egy idő után a fejlődésben, pont ezért mert alkalmazkodott az izom a terhelésre, és már ugyan arra a súlyra nem válaszol növekedéssel. Ez nagy probléma.
Én még nem próbáltam a HIT et. Kicsit kételkedek, heti egy testrész edzése nekem kevésnek tűnik. :( Meg nagyon könnyen túl is edzheted magad, veled is ez lehetett, ez főleg idegrendszeri tüneteket csinál, kedvetlenség, étvágytalanság, erőtlenség, ilyenkor abszolut nem fejlődik az izom.
Én úgy tudom,hogy a tipikus "Hard Gainer" emberek nem jól reagálnak erre a módszerre. Mesélj erről bővebben.
Mit csináltál? mikor? Milyen táplálkozással.
Mennyi idő alatt mennyit szedtél fel?
Hogy zsírosodtál közben?
pontos edzés tervet is leírhatod.
Ez hatalmas segítség lenne,hogy összeáljon a kép,hogy mi mennyire hasznos a testépítésben. Sokan úgy tudják,hogy csak az izom agyúak gyúrnak.
De igazából hatalmas lexikai tudással és tapasztalattal lehet csak komoly eredményeket elérni. Kellenek az ismeretek, orvosi, gyógyszerészeti, sport, és dietetikai.