-
mokate #6962 HST-t nem, de HIT-et igen. És a HIT nagyon bevált!!!! Nekem legalábbis. Naturálban... Akkor értem el a legnagyobb fejlődést! Hihetetlen módon megdobott! Még úgy is, hogy a kaja nem volt maximalizálva!!! A túledzésre viszont nagyon kellett figyelni! a HIT-hez szerintem a szokásos kiegészítők mellé (még mindig csak naturálban) ajánlott egyéb kiegészítők alkalmazása is, erősen!!! Energizálók és regenerálódást elősegítő kombók... (pl.) Sokan nem hisznek benne és valószínűleg ez is lehet az egyik probléma/ok azoknál, akik eszerint edzenek és nem működik náluk! Személy szerint nagyon elköteleztem magam emellett az edzésmódszer mellett anno és bevált! Még most is túlnyomórészt ez képzi az edzéseim alapját...
Ami nagyon fontos, zabálni kell mellé! Hihetetlen mennyiségű kaját égetett el a testem azalatt az idő alatt, amikor a HIT szerint edzettem! Ha van egy jó edzőpartner, akivel együtt lehet edzeni és kajálni, akkor érdemes kipróbálni! Azért tartom fontosnak az edzőtársat (egyébként is), mert a szimpatikus idegrendszert kegyetlenül leterheli ez a módszer! Akkor volt úgy, hogy enni nem volt kedvem, nemhogy edzeni! Az edzőtársam sokat segített abban, hogy ne hagyjam el magam! Igen gyakran egy hétig tartott az izomlázam a megszokott két-három nap helyett! Sőt! Vádlinál mindig izomlázra edzettem, abban az időben!
Azóta persze kipróbáltam jó pár edzésmódszert és mindegyik működött ideig-óráig, de egyik sem dobott meg annyira, mint a HIT! Pedig akkor jó pár éve dezettem már!
A HST-t azért nem próbáltam még ki, mert túl összetett és bonyolult (nak tűnik)... Szerintem az egyszerűbb, jobb! Szerintem...