12316971501353788406.png
  • efitmaster
    170kg,

Szerintem te próbálsz itt sunyin és névtelenül bűvészkedni és művészkedni a szavakkal ezen a fórumon, nem én. Jól akarsz kinézni és hangzani. De ha belenézel a tükörbe és megnézed magad, szerintem egy nálam is átlagosabb százmilliomodik senki néz vissza rád a tükörből. Azzal hogy itt bűvészkedsz, ezen nem fogsz sokat javítani versenyző barátom. Legalábbis te versenyzőnek mondod magad. Neked a szinpadon kellene jól kinézni és nem mások dolgaiba sunyin belemakogni és közben embereket ségtegetni egy fórumon névtelenül.

De neked maximum talán egy utolsó világvége melletti faluban tapsolnak mostanában néhányan és ott se sokáig. Ez a te bajod. És ez nem fog egy fórumon megoldódni. Ahhoz el kéne végezned a saját munkádat jól és le kéne szoknod az általánosságokról és a hazugságok tovább terjesztéséről.

Szerinted, ki kiváncsi egy sunyi, névtelen senki igazságaira? Maximum egy másik sunyi, névtelen senki.

Te nem vagy átlagos? Miért, ki vagy te, Jay Cutler vagy Ronnie Coleman? Szerintem egy százmilliomodik testépítő vagy, aki sérteget embereket egy fórumon. Jobb lenne, ha magadra néznél, mielőtt másokat próbálsz leértékelni.

Nem birom a sunyi általánosságokban beszélő embereket. A leggonoszabb, legártalmasabb emberek a földön, minden területen és ráadásul elég öntudatlanok ahhoz, hogy tudják, mit csinálnak pontosan.

Te itt pénzéhesnek nevezel embereket, akikről azt sem tudod kicsodák és ráadásul sokkal kevésbé van szerintem szükségük a pénzre, mint egy ilyen általánosságokban beszéló, sunyi, szavakkal bűvészkedni próbáló, testépítő versenyzőnek. Neked a súlyoknál van a helyed versenyző. Ne próbálkozz más területekkel, mert mindenhol csak egy vesztes leszel. Ne próbálkozz okos lenni mindenhol, mert sehol nem leszel a végén okos. Próbálj meg a legjobb lenni abban amit csinálsz a félrebeszélés helyett, és szerintem, amíg ezt el nem éred, fogd be a szád.

Én befejeztem veled is a társalgást versenyző, mert csak rabolod az emberek idejét, sunyin és névtelenül.