12316971501353788406.png
  • 170Kg
    Hajjaj! Én mindíg nagyon vigyázok mit írok le, de viszont ahol lehet próbálok kétértelműen fogalmazni. Ami visszajön ebből (miután megjárta az agyadat) az nagyon kemény. Elgondolkodtam a dolgon, és arra jutottam hogy három lehetséges magyarázat van -
    1. Nem tudsz olvasni
    2. Tudsz olvasni, csak másképp értelmezed amit leírtam (újravolvasás javallott)
    3. Tudsz olvasni is meg értelmezni is, csak a fejedben alakul át. Körvonalazok valamit, te meg kitöltöd. Ez olyan mint a buzizás. Aki elkezd visszafelé köpködni, az tuti hogy az is.

Én azt mondom bunny segít, te azt írod bunny fizet.

Én azt mondom olyanokat bántassz akik nálad tisztességesebbek, te azt írod tisztességtelennek tartalak téged. Ha ez egy félreértés miatt van, akkor sajnálom, ki is javítom hamar: nem tartalak tisztességtelen embernek.

Azt írod butaságokat és hazugságokat írok, de nem tudsz tőlem idézni semmit ami ezt alátámasztaná, csak úgy ha átfogalmazod, kiforgatod. Te vagy az aki minden hozzászólásodban említed ezeket a bizonyos cégeket. Hol látod ezeket az én hozzászólásaimban? Én mindíg általánosságban fogalmazok. Te vagy az egyetlen aki itt üzletről meg pénzről beszél, vedd már észre! ÉN EMBERI ÉRTÉKEKRŐL BESZÉLEK!

Azt írom bunny, te azt látod scitec. Én azt írom segítség, te azt látod fizetség. Hát velem van a baj?

Hol írtam hogy tisztességtelen vagy? Azt írtam hogy magadnál tisztességesebb embereket fikázol. Nem vagy tisztességtelen, nem vagy bűnös, olyan vagy mint a többi. Átlagos. Egy kicsit hangos, kicsit összeszedetlen, de ez nem jelenti hogy rossz ember vagy... feltéve hogy nem csinálsz segget a szádból. Itt csak te látsz démonokat.

Reklám mindehol van, de ez nem kényszerít arra hogy minden szart megvegyek. Persze hatása van a laikusokra, el lehet vele adni olyasmit amit nagy ígéretek nélkül nem venne meg senki. A világ így működik. A tv-ben sugárzott reklámok 80%-a átbaszás. Ez nincs így rendben, de marad ez a rendszer, ha tetszik ha nem. Nem kell kattintgatni a norbiápdétes bennerekre és nem lesz baj! :D

A bbtv szponzorlistát életemben egyszer néztem végig, akkor is a kaméleon miatt :D