-
info #6870 Ritkán írok ide, de naponta olvasom ezt. Kiakaszt amikor ennyire butának nézi az egyik fél a másikat. 170 kg neked kettős látásod van az holt ziher. A BB-tv-én nevelkedhettél fel kicsi gyerek korod óta, ugye. A kőkemény 30 perc végén még el tudod olvasni ki is a szponzor. Többek között Scitec meg a többiek. Ingyen letöltheted a netről, hát persze, csak menjél fel a reklámokkal agyon tűzdelt bb.hu-ra. A film ingyen készült a hely ahol nézed ingyen van, mivel most kezdődik a beetetés. Fennt vagy, látod ott is villog néha Scitec, meg a többiek, és tudod miért villog, mert ha rákattintassz, akkor eléd tárul a meseszép webáruház. 170 cirkakg-ba csak beleszorult annyi tudás, hogy lássad a kettős látásoddal, hogy a Sztripitynek nagyon jó töltelék a BB-tv, mert az üzletet összeköti az ingyenes letölthető BB-tévével. TÖLTELÉK még egyszer leírom, hogy értsd. Ha te nem is de lehet hogy a követekező majd vásárol. Mielőtt kiborulnál olvass tovább. Amit itt leírtam egy cseppet sem baj, mert igaza van Efitmasternek, üzlet az egész világ. A kettős látásoddal azt látnod kellene, hogy a muscleteam is sok mindent letölthetővé tesz. Persze ott nem látsz reklám kavalkádot, ami már a seggedbe nyomulna. Gondolom nincs is nekik jelenleg reklámozójuk, vagy talán nem is akarnak. Ki tudja. Engem nem érdekel. Engem az érdekel, hogy nekem tetszik amit csinálnak, és nem tetszik amit Bunny csinál a filmjében. Kislányoknak nem szól a műsor, recskázók ne nézzék, mert ez nem homi műsor, meg a többi idétlenségek. Persze van erre is vevő, nem kétlem. De látható már ezen a fórumon is hogy mennyien nem értenek egyet, köztük én sem ezzel a lenéző, mindenkit sértegető magatartással. Hmmmm meg a humma nektek mindenki aki a muscleteam srácok mellé áll az mind mind a muscleteam egy személyben. Itt bárki le mer írni csak egy fél sort, vagy megsérti egy betüvel is a drága szent és sérthetetlen Drugs Bunnyt a bodybuilderek jótevőjét (mint egy szekta) az igen is nem más lehet csak a muscleteam valamilyen más nicknéven. Nem tudjátok elfogadni, hogy vannak akik szeretik azt az oldalt, és nem szeretik a ti aposotolotokat? Bűn ha a muscleteamre kapásból fel tudnék sorolni 10 nicket akik velük szimpatizálnak? Tudjátok ott volt a nagybaj, hogy kritikuss be merészelte írni, hogy valamelyik bb-ben gagyi környezetben (nem pontosan idézek) lett bemutatva az egyík testépítő csajszi. Le merte írni valaki a személyes véleményét és nem törölték, mert nem a body.builder fórumára írta, ott meg sem jelenhetett volna. Ezzel valaki leócsárolta Drugs Bunnyt? Azt írta hogy egy buzi? Meg kitalált valami hülye ostoba ökörséget mint a Ti nagymenő érinthetetlen, kritizálhatatlan nagy vezéretek? Nem semmit nem tett az a kritkuss nick, de hát most kiderült, hogy a nagy vezéretekről, nem lehet még így sem véleményt mondani, mert mint látható kiborúlt és handabandázik, és összemos mindenkit mindekivel.
Engem is beírhattok a másik táborba, abba amelyik a muscleteammel szimpatizál, mondhatjátok rám is hogy klon vagyok. Mert addig amíg ez az oldal érvel, és sziporkázik lásd (derrick), addig Ti csak annyit tudtok mondani hogy klonok. SZÁNALMAS