-
170Kg #6853 Konkurencia fizet? :D Ilyesmi megfordult a fejedben?
Bakker mintha olyan nagy dolog lenne leírni az igazságot. Többezren vannak aki leírnák, csak azért nem teszik mert ezen a fórumon már van egy idióta aki ezt megteszi helyettük.
Azt hiszed érdekel engem mi lesz a nagy vállalkozásoddal? Azt hiszed jó nekem ha rossz színben tüntetlek fel mások előtt? (bár felmerül a kérdés ki a fasz vagyok hogy ekkora hatalmam van? :D - ezt én kérdem) Én csak játszom. Tudod? Már leírtam, de leírom mégegyszer. Én nem vagyok itt senki. Az én véleményem nem számít semmit. Vannak akik egyetértenek vele, vannak akik nem. Az utóbbi esetben nyílván válaszolnak, hogy szerintük az nem úgy van. Ezt nevezik fórumozásnak :) Tessék itt az alkalom. Cáfolj meg. Mutasd meg hogy tévedek. Nagyon tanulságos lenne.
Biztos vagyok benne hogy sokminden nem úgy van mint ahogy én azt hiszem/látom, de végülis erre való ez a kis kék izé, ide leírhatod hogy Te hogy gondolod... ha gondolod :)
De télleg. Hihetetlen hogy nem tudsz mit válaszolni, és csak ennyire telik. Engem mindenhol utálnak, mert szeretek csipkelődni (persze csak interneten keresztül nagy a pofám). Ne vedd a személyed elleni támadásnak. A Németh Pistit is cinkeltem kicsit, pedig nem utálom, sőt! A bunnyt is... pedig nem vagyok én olyan rossz ember.
A nevem kell? Mit kezdenél vele? IWIW-en nem vagyok fent, a "konkurencia" sem ismer. Tudod hány hasonló nevű ember rohangál az utcákon? Esetleg a lakcímem nem kell? Azzal már lehet kezdeni valamit. Például meglátogathatnál, esetleg hozhatnál ajándékba olyan nagy piros dobozos kapszulázott akaraterőt, úgyis épp diétázom :)