33479
12316971501353788406.png
  • efitmaster
    170kg,

Te magad mondtad, hogy téged a bunny segít és tol. Tehát valószinüleg nem véletlenül sértegeted azokat, akiket bunny patkányozott és buzizott pár napja.

Te nagy nyilvánosság előtt vádolsz egy céget olyan dolgokkal, amit nem tesz meg! és a bunnytól hallott hazugságokat terjeszted tovább, anélkül, hogy személyesen ismernél engem például és a cégemet és a cégben dolgozó embereket. Tisztességtelenséget sugalsz névtelenül megbújva és a becsületében sértesz meg egy céget és az azt képviselő embert, csak úgy játszásiból. Ez nálatok egy ilyen kis jó játék a bunnyval? Te komolyan tisztességes embernek gondolod magad? Gondolom, meg vagy róla győződve, hogy igen. Nagyon tisztességes dolgokat csinálsz éppen.

A mi cégünk a világon a legismertebb, legkeresettebb cégeket és termékeket forgalmazza és képviseli magyarországon. Ez tény és nem kitaláció. ha jobban utánanézel, akkor ezt te magad is láthatod. Ezt te fikázhetod, de ez akkor is tény marad. Ez nem tetszik a konkurenciánknak és ezért megpróbál minden módon lejáratni minket évek óta, mint ahogy ezt évek óta teszi minden más céggel a piacon. Ennyi. Butasáokat és hazugságokat írsz, anélkül, hogy bármi alapjuk lenne, mert mondta neked egy olyan ember, aki téged nyom és szintén megpróbálja lejáratni a cégünket évek óta és patkánynak nevez engem és mindenki mást a musclebuilder és scitek. Ez egy rettentő tisztességes ember.

Ilyen hazugságokat terjeszt, mint pl. hogy "rábeszél kezdőkre mindent ez a cég." Ez hazugság! Vagy te személyesen kezdőként bejöttél az üzletünkbe és rádbeszéltünk valamit? Hazudsz! Szemen-szedett hazugság!

Azt mondo, hogy el kellene mondani, hogy a reklámok kamuk? Kinek a reklámjai kamuk? A mosópor reklámokra gondolsz? Vagy azokra a reklámokra gondolsz, amiben egy majdnem meztelen csaj kezébe adnak egy proteines vödröt? Vagy azokra, amikor szkanderezik két izmos srác egy tömegnövelőn? Vagy melyik reklámok kamuk? És kinek kellene elmodani, hogy ezek kamuk? Te le akarsz járatni valakit, névtelenül és sunyin.

Azt állítod, hogy nálunk mások tisztességesebbek? Ezt mire alapozod? Személyesen megvizsgáltál minket és van egy ilyen tisztességmérőd és az lemérte, hogy bunny a tisztességes és mások a tisztességtelenek? Ez becsületsértés, kedves versenyző barátom! Vagy te egy ilyen szupertiszta gyerek vagy aki itéleted mondd és sérteget embereket, mert éppen játszik? Ezért bunny barátod a bíróságon fog felelni, hidd el.

Nem bunny egyik újabb barátja vagy, aki félrebeszél?
    Szeretsz csipkelődni? Te csak játszol a szabadidődben, mi? Nem tudnál kitalálni valami értelmesebb játékot magadnak barátom?
  • bandus
    egyértelműen glutamine-sr, a létező legjobb glutaminkészítmény :) a scitec sehol sincs ehhez képest.
  • atesz75
    Nem tudom,hogy ki vagy,őszintén nem is érdekel.A véleményem írtam le erről az egész kicsinyeskedő vitáról, ami itt folyik már egy jó ideje.Ezzel aztán tényleg nem adtok edzéssel,tápkieggel kapcsolatos ötleteket a fórumon lévőknek.Lehet itt játszani a nagy "jól megmondom és jól leégetem" játékot,de ezzel aztán egyikőtök sem lesz okosabb vagy erősebb. Akár tetszik, akár nem. Inkább foglalkoznátok ezzel a sporttal, mert ez a fórum ezért indult.
  • derrick
    Pityuka vagyok, pityuka vagyok egy lakótelepi fenékbillegető kakadú, csak annyit mondok mindig hogy klooooooooonos csuszi kloooooooooooonos csuszi :)))

Itt nincsenek napos csibék, hogy oltogatni kelljen, ez itt nem szokás, csak odaát:))

• derrick
    ugye most csak hapciztál:)) Egészségedre

• derrick
    köszöntelek haver, ne félj nem harapnak ezek a vércsék :)) De kösd fel jól az alsónemüdet, mert ennél cifrábbakat is fogsz Te még itt kapni :)) Nem tőlem, egyenlőre :))
  • 170Kg
    Konkurencia fizet? :D Ilyesmi megfordult a fejedben?

Bakker mintha olyan nagy dolog lenne leírni az igazságot. Többezren vannak aki leírnák, csak azért nem teszik mert ezen a fórumon már van egy idióta aki ezt megteszi helyettük.

Azt hiszed érdekel engem mi lesz a nagy vállalkozásoddal? Azt hiszed jó nekem ha rossz színben tüntetlek fel mások előtt? (bár felmerül a kérdés ki a fasz vagyok hogy ekkora hatalmam van? :D - ezt én kérdem) Én csak játszom. Tudod? Már leírtam, de leírom mégegyszer. Én nem vagyok itt senki. Az én véleményem nem számít semmit. Vannak akik egyetértenek vele, vannak akik nem. Az utóbbi esetben nyílván válaszolnak, hogy szerintük az nem úgy van. Ezt nevezik fórumozásnak :) Tessék itt az alkalom. Cáfolj meg. Mutasd meg hogy tévedek. Nagyon tanulságos lenne.

Biztos vagyok benne hogy sokminden nem úgy van mint ahogy én azt hiszem/látom, de végülis erre való ez a kis kék izé, ide leírhatod hogy Te hogy gondolod... ha gondolod :)

De télleg. Hihetetlen hogy nem tudsz mit válaszolni, és csak ennyire telik. Engem mindenhol utálnak, mert szeretek csipkelődni (persze csak interneten keresztül nagy a pofám). Ne vedd a személyed elleni támadásnak. A Németh Pistit is cinkeltem kicsit, pedig nem utálom, sőt! A bunnyt is... pedig nem vagyok én olyan rossz ember.

A nevem kell? Mit kezdenél vele? IWIW-en nem vagyok fent, a "konkurencia" sem ismer. Tudod hány hasonló nevű ember rohangál az utcákon? Esetleg a lakcímem nem kell? Azzal már lehet kezdeni valamit. Például meglátogathatnál, esetleg hozhatnál ajándékba olyan nagy piros dobozos kapszulázott akaraterőt, úgyis épp diétázom :)
  • atesz75
    Szeva
    Engem nem fizet senki,saját magam veszem a különféle tápkiegeket. Használtam Scitec-et és Cytogen-t is. Amióta azonban a BSN, Muscletech termékeket használom, sokkal jobban fejlődök, mind erőben,mind izomzatban.
    Lehet itt vitázni évekig az extremefit(MHP,BSN,Muscletech,AX stb) meg a bodybuilder.hu(Scitec,Cytogen stb.) között, azonban azok akik használták mindkét "oldal" termékeit azok tudják és érzik magukon, hogy összehasonlíthatatlanul jobb termékek az extremefit termékek.
    Én sem hittem mielőtt ki nem próbáltam. Szerintem bunny Zsolti barátunk is titokban BSN cuccokat szed, mert tudja hogy az a jobb, de az üzlet miatt mást kell mondania és ezért frusztrált ennyire és ezért beszél ilyen paraszt módon a bodybuilder fórumon az őt kérdezőkkel...:)))
    Hajrá Berkes Laci,remélem a NAC vb-ről is hozod az aranyat!!!!
  • efitmaster
    170 kg,

Én biztos vagyok benne, hogy te nem aljas szándékból próbálsz sértegetni engem és másokat itt. És abban is biztos vagyok, hogy nem a konkurencia fizet téged.

Biztos vagyok benne, hogy te a tisztességes emberek közé tartozol...

Már csak azt kérném, hogy mutatkozz nekünk be tisztességes ember. Mi a neved?
  • somati
    Miután a Scitec és Cytogen fehérjék árai fel, az ON pedig lecsökkent, én szerintem most a legjobb vétel az Optimum Nutrition 100% Whey, persze csakis a legnagyobb kiszerelésben az extremefitnél (a bodybuildernél még nem ment lejjebb az ára).
  • F E R I
    Hello!

Melyik fehérje bizonyul úgymond a legideálisabb vételnek Mo.-on ár/hatékonyság alapján szerintetek? Szeretnék venni vmi jót, ami használ is.
  • Hmmmmmm
    te se vagy túl okos ...
  • somati
    Ezt csak én írtam. És azért, mert ha diétáztál már, akkor tudod milyen az, amikor a kevés ch miatt alig durransz, kurvára nincs kedved lemenni edzeni, és laposnak érzed magadat, mint a palacsinta (szintén a kevés ch miatt). A Nitrix pont ezek ellen jó.
  • volt
    MHP Glutamin-SR VS Scitec G-BOMB???
    MHP glutamint próbálta már valaki?
    Eddig g bombot nyomtam de nem hangzik rossznak az mhp-s glutamin...
  • Gyúrógép
    És mér pont diétához javasoljátok? Tömegelésnél felejtős?
  • Csokimano
    A 360 kapszulás kiszerelés árában relatíve jobban megéri, mint a 180-as, úgy érzem, beruházok egyre. Egy nyári diétához tervezem egyébként, így kifejezetten örülök, hogy Te is ahhoz javasoltad leginkább.

Majd leírom, mit tapasztaltam, úgy augusztus vége felé :-)
  • somati
    Ezért mondtam, hogy az itteni árakkal számolva drága. De nekem napi 3x2-vel is ugyanolyan hatásosnak bizonyult, és így tovább is tart.
  • 170Kg
    Hazugság? Ezt úgy mondod mintha rossz színben akarnálak feltüntetni benneteket, valamilyen aljas szándéktól vezérelve. Talán ha azt írnád - tévedsz... de nem írod :) Nem hazudok, én így látom. A válaszod alapján meg biztos vagyok abban hogy nem lőttem nagyon mellé :)

"Bunny egyedül nem sok mindent tud előrevinni" - milyen szerencse hogy nincs egyedül!

"Jelentkezzenek itt a milliomos, sikeres sportolók és versenyzők, akik úgy hiszik bunny miatt lettek sikeresek, gazdagok és boldogok." - Nos hát itt volnék én. Milliomos az nem vagyok, de asszem a többi passzol. És igen, bunnynak köszönhetem (többek közt).

"Ha ez a cég még DVD-ket is elad, az nem bűn!" - Ki mondta hogy bűn? Bűn lenne ha valakit csak a haszon érdekel? Deeehogy! Félreértettél. Bűnös az nem vagy. Te valami egészen más vagy :)

" ...De mindenki annyit tesz a versenyzőkért amennyit akar és amennyit tud. És ez senkinek nem kötelessége." - Magyarul nagy ívben szartok rá. Jól olvastam ki a sorok közül? :D

"A haszon minden üzleti vállalkozás alapja. Ezt a sportot mindenhol a világon kiegészítő gyártók és forgalmazók pénzelik." - Nem a pénzről beszélek. Én arról beszélek hogy amíg valaki (saját magát megrövidítve) inkább lebeszél egy kezdőt a felesleges tápkieg vásárlásról, addig a másikat csak az érdekli hogy minél több cuccot sózzon rá a kedves vevőre. Persze nem bűn nem elmondani hogy a reklám kamu, de azért jobb ha tudod hol a helyed mielőtt olyankat fikázol akik tisztességesebbek nálad.

"Gyurma című műsorának szinte teljes költségvetését az extremefit fizeti a műsor indulása óta..." - Felőlem a Nestlé is támogathatná, nem érdekel. Örülök hogy létezik ez a műsor.
  • Gyúrógép
    És mennyit toltál belőle/nap ?
    Mer asszem a dobozon 3x3 van minden nap, de az qrva drága...
  • somati
    Ja egyébként szerintem a Nitrixet elsődlegesen diétában érdemes kipróbálni, nagyon sokat tud rajta dobni.
  • somati
    Eddig kétszer szedtem, mindkétszer 1-1 dobozzal, a második "kúrám" kb. 2 hónapja ért véget. Nem, nem olyan jó, csak poénból írtam, hogy jó, meg a bodybuilderen a tesztelők is. :))
  • Gyúrógép
    Ne haragudj megkérdezhetem hogy te mennyit és mikor szedtél a Nitrix-ből ? Tényleg olyan jó ?
  • csuszi
    téged se láttalak még itt. jaaaaaaaa friss reg:):):):)
    ne fárasszá má, klóóóóóóóóóóóóóóóóóónnnnnnnnnnnnnn
    dddddzzzz:D:D:D:D:D:D
  • S1L3Nc3
    Mi van humma sok a jel?
    Mostmár hmmmmmm néven tetszelegsz?
    hmm ?
  • Kuen
    Hm. Elolvasom a tesztet, köszönöm !
  • efitmaster
    Az ingyenes filmek és műsorok készítéséről még:

Pl. A Sport1 - Gyurma című műsorának szinte teljes költségvetését az extremefit fizeti a műsor indulása óta. A Vásárlók pénzéből közvetetten! A producer végigjárta az indulás előtt az összes lehetséges céget ebben a sportban a műsor szponzorálására. Mindenhonnan szinte kidobták!

Az ingyenességről:

Ez a világ így van felépítve. Semmi nincs sehol, a világ utolsó legkisebb zugában sem ingyen! Valahol valakik megfizetik az árát valaminek, mégha mások azt ingyen is kapják. A legangyobb butaság az ellenkezőjét hinni és terjeszteni.
  • somati
    Nemrég volt egy BSN-teszt a bodybuildernél, 5 ember kapott Nitrixet, általában szuper bedurranásokat, egész napos erezettséget, nagyobb edzéskedvet tapasztaltak tőle az emberek. Én is szedtem már Nitrixet, és ugyanezt mondhatom. Csak itthon elég drága és gyorsan elfogy. Én a Nitrix árán a No-Xplode-ot jobb vételnek tartom.
  • efitmaster
    170 kg üzenetéből:

Hazugság: „Bunnyék viszik előre a sportot.”

Igazság: Bunny egyedül nem sok mindent tud előrevinni, a mocskolódásán és mindenki lejáratásán kívül, ahogy látszik, és főleg nem ingyen csinálja. Jelentkezzenek itt a milliomos, sikeres sportolók és versenyzők, akik úgy hiszik bunny miatt lettek sikeresek, gazdagok és boldogok.

„Mások csak a pénzt látják benne.” – Hazugság. Kik azok a mások?

Igazság: A valaha volt legnagyobb pénzt ebből a sportból Magyarországon, bunny szponzora, a scitec kaszálta be! Ez tény. Messze messze messze többet bármelyik más cégnél és szervezetnél ennek a sportnak a történelmében Magyaroszágon és messze többet, mint amit beletett.

„Ti csak a DVDiteket akarjátok eladni.” - Hazugság

Igazság: A muscleteam weboldalának felületéről nagyon sok film tölthető le és nézhető meg ingyenesen is! Ha ez a cég még DVD-ket is elad, az nem bűn!

„Akik bírálják őt, semmit nem tettek a versenyzőkért”. - Hazugság.

Igazság: Az első hazugságnál már leírva az igazság erről. Mások is sokat tettek és tesznek ezért a sportért és versenyzőkért, amióta ez a sport létezik. De mindenki annyit tesz a versenyzőkért amennyit akar és amennyit tud. És ez senkinek nem kötelessége. Mindenki felvállal akkora részt belőle, amekkorát akar és képes. Van olyan, aki nullát vállal fel. Ehhez is joga van.

És végül a haszonszerzésről: A haszon minden üzleti vállalkozás alapja. Ezt a sportot mindenhol a világon kiegészítő gyártók és forgalmazók pénzelik. A legtöbb hasznot eddig Magyarországon a scitec vette ki ebből a sportból és ebből fizetik ki bunnyt is. A vásárlők pénzéből! Tehát a kiegészítő vásárlók fizetik bunny-t. Ez sem bűn, csak ez az igazság.
  • Kuen
    Sziasztok!

Ha valaki esetleg használta már a BSN Nitrix-et közületek, kérem írjon pár szót róla.. Olvastam a gyártó ígéreteit, de kíváncsi lennék valaki(k) személyes tapasztalatára is, megéri-e az árát ?

Köszi !
  • efitmaster
    nem hmmmm, az a topik az extremefiten már törölve lett!
  • Hmmmmmm
    ez az mondjátok meg keményen, csak így tovább, a muscleteam a király yeahhh, fújjj Drugs Bunny .... hehe de jót mondtál somati, nálad már csak Derrick és Rewrites mond jobbakat ti vagytok a legnagyobbak .... az exteremfit fórumon van egy nagyon vicces topic annyira jó és olyan gyorsan terjed a neten már 30x belinkelték az sg fórumra 500 millióan olvassák percenként a NASA-tól kerték sgítséget mit tegyenek a nagy forgalommal....
  • REWRITEs
    Melyik az a két társaság? Világosíts már fel kérlek. Az IFBB megvette az Extremefit boltját? Vagy a Muscleteam tulajdonosa lett a Pump and Flex magazinnak? Efitmaster cége beolvadt a muscleteambe, és így részvénytársaságot alapított a Gyurmával? A Multipower meg Steve Namattal MP rádiót jegyezetett be. Én úgy tudom ezek és a többiek mindegyik külön álló cégek, amik még földrajzilag is máshol vannak.
    Az biztos, hogy egy valaki mindegyiket és a többit is bemocskolta. Szerintem pont annak az egynek kellene itt meghúznia magát.
  • jazzy
    Pártatlan vagyok moderálásban, viszont van véleményem.
  • somati
    170Kg: te kis butus, biztos vagy benne, hogy a bunny egy angyalka, és mindent önként és dalolva ingyen csinál? Sőt, ő egyenesen pénzt osztogat mi? Meg kéne tanulni gondolkodni...
  • derrick
    Bunny barbi baba :) hát ez jó duma, csipázom 170 gramosnak küldjetek egyet, de csak úgy free, ajándék, gift, mert le van égve a gyerek, nincs lóvéja :) Haver annak kellene itt meghúznia magát aki a kamerájával álítólagos ifbb bundázásokat is megörökített. Azért ez már nem semmi:))

Abban van csak igazad 170 grammos haverkám, hogy ezt a fórumot kár lenne bezárni egy barbi baba miatt:))

S hogy ne legyek off, itt van lehet nézelődni, meg fikázni

www.stevenamat.com

• derrick
    Ja, házigazdánk full PÁRTATLAN párszor már kinyilvánította :))
  • jazzy
    Látni akarom egyszer ahogy a szájtépők odaállnak bunny elé és a szemébe mondják. KÉPET!
  • 170Kg
    Nem OFF-ol itt senki :D Ez a topik erről szól. Elég nagy feszültség van a két társaság között, és egyik fél sem igényli a békét. Nem is kell. Bunnyék viszik előre a sportot, mások csak a pénzt látják benne (MT). Ez a lényeg lányok! Lehet hogy nem túl szép az amiket mond, és lehet a stílus sem túl fehasználó-barát, de az igazság nála van. Ti, akik ilyen keményen bíráljátok őt, semmit, de SEMMIT az égvilágon nem tettetek a versenyzőkért, vagy a kezdőkért. Ti csak a DVD-iteket akarjátok eladni. Ennyit tudtok... nameg fikázni a más munkáját.

Szóval én azt mondom, kicsit fogjátok vissza magatokat, majd akkor döngessétek a mellkasotokat ha letettetek valamit az asztalra, és nem haszonszerzés céljából! Ha ingyenesen letölthető lenne az anyag amit összehozott ez a vidám kis csapat, azt mondanám jogosan kritizáljátok a bunnyékat, de amíg ilyen számító kis pénzéhes ribancok vagytok, jobb ha meghúzzátok magatokat.
  • Attilahun
    Blőfföl a csávó, annyira egyértelmű. Ír mindenkiről egy szót, és nem folytatja. Mert blöfföl, semmi nincs a kezében, senkiről nem tud ő semmi igazságot, várja hogy valaki hozzátesz, de nem. Arra megy rá, hogy mindenkit lehordjon aki a BB-tvjével konkurencia lenne.

- ki kamuzik már megint Ronival
    - ja, megvan a "számla" köcsög, perelj be lécci!!!)
    - valamiért az ifbb se perelt be
    - muscleteam buzicsapat
    - gyurma patkányok

Az amcsik kitalálták a Barbi babát és vele egy filinget. Valaki Sztripity vagy a Scitec kitalálta a lányoknak a Bunny babát és a filingjét. A baj hogy ez utobbira még az RTL-klub sem lenne vevő. Bunny
    show még ott sem lesz soha.

A Buranits team anno megoldotta a témát. Mátra kupára be sem engedte nem fotozhatott. A BB-tv meghal ha nem lesz senki aki vállalja magát benne. Ez a megoldás. A forum meg mehet tovább. Nem kell ezzel a csávóval foglalkozni, nem kell írni neki el lesz ez itt egyedül.

Miért kell büntetni a fórum bezárásával a többieket? Rossz megoldás.
  • hykao #6820