-
170Kg #6842 Hazugság? Ezt úgy mondod mintha rossz színben akarnálak feltüntetni benneteket, valamilyen aljas szándéktól vezérelve. Talán ha azt írnád - tévedsz... de nem írod :) Nem hazudok, én így látom. A válaszod alapján meg biztos vagyok abban hogy nem lőttem nagyon mellé :)
"Bunny egyedül nem sok mindent tud előrevinni" - milyen szerencse hogy nincs egyedül!
"Jelentkezzenek itt a milliomos, sikeres sportolók és versenyzők, akik úgy hiszik bunny miatt lettek sikeresek, gazdagok és boldogok." - Nos hát itt volnék én. Milliomos az nem vagyok, de asszem a többi passzol. És igen, bunnynak köszönhetem (többek közt).
"Ha ez a cég még DVD-ket is elad, az nem bűn!" - Ki mondta hogy bűn? Bűn lenne ha valakit csak a haszon érdekel? Deeehogy! Félreértettél. Bűnös az nem vagy. Te valami egészen más vagy :)
" ...De mindenki annyit tesz a versenyzőkért amennyit akar és amennyit tud. És ez senkinek nem kötelessége." - Magyarul nagy ívben szartok rá. Jól olvastam ki a sorok közül? :D
"A haszon minden üzleti vállalkozás alapja. Ezt a sportot mindenhol a világon kiegészítő gyártók és forgalmazók pénzelik." - Nem a pénzről beszélek. Én arról beszélek hogy amíg valaki (saját magát megrövidítve) inkább lebeszél egy kezdőt a felesleges tápkieg vásárlásról, addig a másikat csak az érdekli hogy minél több cuccot sózzon rá a kedves vevőre. Persze nem bűn nem elmondani hogy a reklám kamu, de azért jobb ha tudod hol a helyed mielőtt olyankat fikázol akik tisztességesebbek nálad.
"Gyurma című műsorának szinte teljes költségvetését az extremefit fizeti a műsor indulása óta..." - Felőlem a Nestlé is támogathatná, nem érdekel. Örülök hogy létezik ez a műsor.