12316971501353788406.png
  • efitmaster
    bunny, te ugyanúgy mások munkájába próbálsz "belepofázni", amiről azt hiszed, hogy másoknak vitát kéne nyitniuk veled itt egy fórumon. Ki vagy te egyáltalán? Kinek kéne és miről vitát nyitni itt veled?Olyan területekről beszélsz, amihez kukkot sem értesz. A te munkádról miért nem kéne beszélni? Mert senki nem ért hozzá? Te valami szakértő vagy mindenben és mindenki más hülye? Nem úgy tűnik, hogy bármihez is értenél a mocskolódáson kívül.

Lesz időd elmondani a nézőpontodat, hidd el.
    Addig is, szerintem, ahelyett, hogy minden szart, ami eszedbe jut, nem kéne másodpercenként fórumokon leírnod. Jelentkezz be egy orvoshoz és neki elmondhatod az életed eddig összes sérelmét, amit kifizetsz neki, hogy meghallgat egyáltalán. Az esetedet orvosok szokták kezelni és olcsóbban úszod meg, hidd el.

Én szóltam neked bunny. Megtaláltad az emberedet.

Szerinted be kellene számolni majd a perről? Hozd majd a kamerádat. Szerinted be kellene számolni mindenről, ami eszedbe jut vagy veled kapcsolatos? Szerinted ezért jött létre a musclebuilder, hogy rólad szóljon? Nem vagy te kissé elmezavarodott? Te tényleg azt hiszed, hogy valaki kiváncsi lesz rád és a te peredre? Szerintem többen drukkolnának ellened. A sok patkány, mi?

A scitec nyugodtan indíthat pert az extremefit ellen, ha úgy érzi baja volt a bannerünkkel a testmesteren évekkel ezelőtt. Ez az ő dolguk, nem a tiéd szerintem. A scitec bármikor felemelheti a telefont és szólhat nekünk is, ha bármit jog és törvényellenesnek gondol abban, amit az extremefit csinál, és még rengeteg normális útja van a dolgok elintézésének, ahelyett, hogy egy gyerek cégeket egymásnak ugraszt.

Vagy te a scitec képviselőjeként írsz itt talán? Nem hiszem. Hát akkor, miként írsz itt? Vagy vegyem ezt hivatalosnak?