33479
12316971501353788406.png
  • FOXX supreme
    Hát ez kúrvajó :DDD
  • zotja
    minek kell egy nap 1000 szer belinkelni azt a szart? fantasztikus tehetség kell egy ilyen megalkotásához
  • Hmmmmmm
    szerintem ez az extremefit fórumon lévő akármi nemcsak az írójának tehetségtelenségéről és gyenge humorérzékéről árulkodik hanem azokról a pancserokról is akik nagy elánnal linkelgetik nap 30X .... röhej

• Piller11
    Zsolti, hogy a valóságot is tudd (és a következőket vedd tudomásul):
    a Scitec vezetősége ISMÉTELTEN megerősítette, hogy a MuscleTeam-en található, a Superbody rendezvényeken (Scitec) készült MINDEN KÉPI- ÉS VIDEOANYAG jogosan és engedéllyel található meg az oldalunkon, azokat nekünk NEM kell eltávolítanunk!
    Ne tedd magad továbbra is nevetségessé ezen a fórumon is. Még Te sem tudhatsz mindenről, és a jövőben sem fogsz tudni!
    Azzal, hogy egy 2006-os őszi e-mailünkre hivatkozol, amiben mi megkértük még a rendezvény előtt (!) az engedélyeket a szervezőktől - amiről neked még csak tudnod sem lenne szabad - azzal megint a Scitec céget hozod rossz hírbe.
    A Scitec és Superbody témát itt véglegesen lezártuk!

Ha az évek alatt senki nem állított le, a MuscleTeam lesz az első, aki ezt megteszi (és ez nem fenyegetés)!

Piller László
    MuscleTeam(team)
    www.muscleteam.hu
  • derrick
    ebből haverom nem a sértődötség, hanem a bunny nagy sőtétsége ami lesül

A haverok a munkahelyemen már szétröhögték magukat ezen a manuson, ráadásul gyorsabban terjed ez a link mint a Győzika parória :)))
  • derrick
    Igazi buzira vágyodsz :))
    LEÍRÁS A PARAMÉTEREIRŐL - JA és ingyenes a szolgáltatás
  • derrick
    Már megint kinyitották a pszichiátriai zártosztályt:)))
    adjatok egy kényszerzubbonyt, ott ott fut, kapjátok el. Szorosabban, kösd meg, vigyázz harap. Á ezt le kell ütni. Ezt már menthetetlen ez már annyira agyi nulla
  • mokate
    De pont most kezdett érdekes lenni! Lécci, lécci, lécci, lécci, lééééccciiiiii! Naaaaa!
  • volt
  • gabber_saviola
    srácok béke van lécci, mert nem szeretném egy hétre bezárni a topikot.
    nem igaz, hogy miért kell ilyen egyszerü stílusban viselkedni a másikkal

ha valakinek gondja van a másikkal, akkor arra ott a privát üzenet használjátok léccives, köszönöm
  • Hmmmmmm
    nah ez szép....

nézzük csak 5-6 vagy inkább 2-3 kérdéses szexuális beállítottságú tag 10-15 nicknéven veri itt a nyálát stb... észre kellene végre venniük ,hogy röhej amit bodys videók címén művelnek.... poénnak nem rossz egy-kettő de az ahogyan a saját vidóikat úgy reklámozzák mintha másoknak is tetszene wahhh. Sehol sincsenek a BBtv-hez képest ezt rajtük kívül mindenki látja

a másik ez sok nagyokos által belinkelt paródiának nem nevezhető akármi... ez nem vicces sőt inkább szánalom ahogy lesüt belőle a sértődöttség ...

• mokate
    Pro & kontra! Mé' nem mehet ez így az idők végezetéig?!
  • efitmaster
    bunny, te ugyanúgy mások munkájába próbálsz "belepofázni", amiről azt hiszed, hogy másoknak vitát kéne nyitniuk veled itt egy fórumon. Ki vagy te egyáltalán? Kinek kéne és miről vitát nyitni itt veled?Olyan területekről beszélsz, amihez kukkot sem értesz. A te munkádról miért nem kéne beszélni? Mert senki nem ért hozzá? Te valami szakértő vagy mindenben és mindenki más hülye? Nem úgy tűnik, hogy bármihez is értenél a mocskolódáson kívül.

Lesz időd elmondani a nézőpontodat, hidd el.
    Addig is, szerintem, ahelyett, hogy minden szart, ami eszedbe jut, nem kéne másodpercenként fórumokon leírnod. Jelentkezz be egy orvoshoz és neki elmondhatod az életed eddig összes sérelmét, amit kifizetsz neki, hogy meghallgat egyáltalán. Az esetedet orvosok szokták kezelni és olcsóbban úszod meg, hidd el.

Én szóltam neked bunny. Megtaláltad az emberedet.

Szerinted be kellene számolni majd a perről? Hozd majd a kamerádat. Szerinted be kellene számolni mindenről, ami eszedbe jut vagy veled kapcsolatos? Szerinted ezért jött létre a musclebuilder, hogy rólad szóljon? Nem vagy te kissé elmezavarodott? Te tényleg azt hiszed, hogy valaki kiváncsi lesz rád és a te peredre? Szerintem többen drukkolnának ellened. A sok patkány, mi?

A scitec nyugodtan indíthat pert az extremefit ellen, ha úgy érzi baja volt a bannerünkkel a testmesteren évekkel ezelőtt. Ez az ő dolguk, nem a tiéd szerintem. A scitec bármikor felemelheti a telefont és szólhat nekünk is, ha bármit jog és törvényellenesnek gondol abban, amit az extremefit csinál, és még rengeteg normális útja van a dolgok elintézésének, ahelyett, hogy egy gyerek cégeket egymásnak ugraszt.

Vagy te a scitec képviselőjeként írsz itt talán? Nem hiszem. Hát akkor, miként írsz itt? Vagy vegyem ezt hivatalosnak?
  • somati
    Még az általános iskolás témához kapcsolódóan azt megjegyezném, hogy tényleg meg kéne tanulnod normálisan beszélni és kifejezni a gondolataidat. Miért is mondom ezt? A bbtv-ben rendszeresen látni rajtad, hogy gondban vagy azzal, hogy hogyan is fejezhetnéd ki magad. Néha elpoénkodod a dolgot vmi frappánsnak hangzó mondattal, de látszik, hogy alulképzett vagy. A bbrádió első adását hallgatva is nekem sült le a bőr a pofámról, hogy te képviselted úgymond a magyar testépítőtársadalmat. Persze köszönjük neked a fáradozásodat, én tényleg csak építő szándékkal mondom ezt.
    Szerepeltem már rádióban és TV-ben is, és tudom, hogy ha így beszélsz akkor kinevetnek a hátad mögött. De nem csak ott, hanem a hallgatók is megérzik a stilisztikai hibákat annak ellenére, hogy a magyar társadalom úgy en bloc eléggé visszamaradott.
    De ez már a te problémád.
  • somati
    Kicsit szelektív a látásod/olvasásod. Felsoroltam három fórumot, ahol elolvashatod a véleményeket. Nem az enyémet, hanem a világ többi részén élő emberekét. Mellesleg a Scitec arrafelé (kelet-európán kívül) egy teljesen ismeretlen tápkieggyártó.
    Ha már a proteineknél tartunk a Cytogen Whey Pro majdnem annyiba kerül, mint az ON 100% Whey Protein, az előbbinek még weboldala sincs (mit gondoljon az ember egy ilyen cégről?), az utóbbi pedig megnyerte 1-2-szer az év proteinje címet nem itt, hanem az USA-ban, ahol 200 millióan laknak.
    Szerinted ki nem szarja le a vauvauzásodat te kis nyomoronc? Örülnél ha olyan hülyegyerek lennél mint én, először tanulj egy kis kultúrát, legyen stílusod és miután kijártad az általános iskolát és tudsz írni, beszélhetünk. Most gondolom örülsz, hogy lealacsonyodtam a szintedre és rutinoddal fölémemelkedhetsz, de le kell hogy lombozzalak, mert ezt a "magasröptű" társalgást nem áll módomban folytatni.
    "hülyegyerek, seggfej, szírköcösg, kisbuzi" - van egy sejtésem, hogy anyád ezekkel a szavakkal bántott gyerekkorodban (mint Francis Dolarhyde-ot a Vörös sárkányban az ö nagyanyja), neked egy elmegyógyintézet kéne.
  • drugs bunny
    pár ezren andropöcs? HAHAHA meg ötmillió lapletöltés mi? :DDDD

mi a pár ezer? a 3 ember aki a nyomi fórumodba irogat? :DD

jajj miért kell törölni androbuci? nem számolunk be a perről sem?

kínos ez a sok kamu? ronnie hol volt mág európánam, mindenhova te hívtad meg? klaudia larsont is? :DDD

nem tudom te a normális vélemény és jó ízlés határa alat azt is érted, amikor cigánykodtál a testmesteren ezzel hogy "nem fejlődsz az ezüst dobozoktól?"

• drugs bunny
    szerinted komolyan mondtam hogy barátom, hülyegyerek?

nemmnem hazugság. és igen az extréfiten kapható összes cuicc szar, ez az állspontom,nem reklámozom ezeket a férgeket egy centit sem, pontosan azt csinálom amit ők csinálnak másokkal szemben. ennyit ahazugságról seggfej!

az egy dolog hogy et úgy léátod hogy a csodazserk hatásosak csakhogy a te véleményed a kutyát nem érdekli. ez a gond. meg az a gond hogy egyes hatásos csodaszereket be kel tiltani mert kissé "túl" hatásosak és enyniből koxolni is lehetne, az legaláb tényleg hat.amerika a d-bol és a dekka hazája.

itt a pont az hogy van olyan hülye aki elhiszi hogy egyik protein hűdesokkal jobb mint a másik,mert "érzi" - hát nincs. és te hiába képzeled marha okosnak, szart sem tudsz erről.

a musclebuilderen volt egy teszt, tudom,mi csináltuk, vegyes volt a kép- ebből látszik hogy VALÓS teszt vot, nem átbaszás!

a munkával kapcsoltaban aztn mondom te kis szírköcösg: csinálj mát egy bbtv.-t mindenki meg tudná csinálni, hát ezen kurvára röhögnöm kell!

a munkáról nem nyitok vitát kisbuzi - te nem a tápkeigekkel kapcsoltos butaságaidat osztottad meg, hanem belepofáztál a munkámba, ez azért erős különbség!

• somati
    bunny: egyrészt nem vagyok a barátod, szerintem ha könyörögnél sem szeretne senki a barátod lenni. Másrészt annak ellenére, hogy én elég normális hangnemben írtam és nem sértegettelek te faszfejnek neveztél, ez mindent elárul agyi kapacitásodról, szellemi színvonaladról, erre nem is reagálnék.

A csodaszerekkel kapcsolatos mondanivalód simán hazugság, ugyanis mindenhol (edző válaszol, saját honlapod, musclebuilder fórum, itt) azt írod, hogy az extremefitnél kapható összes cucc szar, itt most hirtelen kiderült, hogy nem is mind, csak a csodaszerek. Van némi igazság abban amit mondasz, mert tényleg nem ezektől leszek izmos, bár itt most nem is erről volt szó, hanem a Scitec termékek vs. all the others termékekről viszonyáról. Bár nem tudom, hogy melyik génaktivátor protein és hasonló termékekre gondolsz, biztos, hogy van olyan USA-beli termék is, ami nem használ semmit, mindenesetre olvasva a neten a különböző tápkiegekről kialakult véleményeket (sajnos máshol nem találni tápkiegekre vonatkozó visszajelzéseket) én úgy látom, hogy a "csodaszerek" többnyire hatásosak, ellenben a Scitec cuccaival (egyszer megnézném azért a tejsavójukat is, hogy mennyi is az annyi). Ha jól emlékszem a musclebuilderen volt 1-2 éve karácsonykor valami Sciteces teszt, abban is elég vegyes volt a kép, ezzel szemben olvasd el az extremefiten a beszámolókat, vagy a bodybuilding.com illetve anabolicminds.com bejegyzéseit, én nem nagyon találtam eddig olyan "csodaszer" kieget, ami semmit sem ért volna a használójának.
    A munkával kapcsolatban én csak annyit tudok rólad, amit megmutattál magadból a bbtv-ben, az egyik részben látható volt, hogy egész nap lófaszt sem csinálsz csak kajálsz, edzel meg pacsizol a haverjaiddal. Persze szervezel ezen kívül versenyeket, bbtv-t meg most újabban bbrádiót csinálsz, de azért azt te is beláthatod, hogy ez nem munka, ezt mindenki meg tudná csinálni, talán még jobban is mint te. A munka az, amikor pénzt keresel a megélhetésért, és nem az, amikor egy bármilyen cég pelenkáz téged még harmincakárhány évesen.
    Amúgy nekem semmi bajom nincs veled azon kívül amit leírtam, egyszerűen kurvára nem érdekelsz, de a tápkiegekkel kapcsolatos gondolataimat szerettem volna megosztani veled és itt a többiekkel, bár ne tettem volna, hiszen azonnal faszfejezel.
    Üdv, és további jó "munkát".
  • efitmaster
    kösz somati, hogy leírtad a véleményedet, amit rajtad kívül még pár ezren osztanának kb. és egyetértek, ez a stílus nem az én stílusom és sajnálom, hogy leereszkedtem én is idáig. Nem ez az elintézési módja ennek.

Én befejeztem itt a fórumozást és mégegyszer elnézést kérek azoktól, akik nem azért érkeznek erre a fórumra, hogy ezt itt végignézzék, amihez sajnos én is hozzájárultam. A moderátorokat pedig megkérem, hogy igenis végezzék a munkájukat és töröljék azokat a hozzászólásokat, amik cégeket és embereket sértenek(beleértve az én hozzászólásaimat is, amik ilyenek voltak), túl azon a határon, hogy egy ember leírja a véleményét normálisan.

Különböző cégekhez tartozó embereket pedig megkérek arra, hogy moderálják magukat, akárhol is írnak.

Az extremefit fórumáról is törölni fogunk mindent, ami túl van a normális vélemény és jó izlés határán. Továbbá bármely cég vagy személy úgy érzi, hogy hitelét rontaná, becsületét sértené a felületeinken megjelenő írások tartalma, jelezzék nekünk.
  • drugs bunny
    somati,nem nem végzi el a dolgát. nem csinál szart se. addig állj féllábon amig ettől izmos leszel. no fokozó, bedurranás - és? akkor mi van? ettől izmos leszel? a szart. pedig ezt állítják a reklámok!

az összes reklámduma kamu. tv shop barátom! persze soha nem állítottam hogy minden termék szar, de sok szar van egyrészt, általában a "csodaszerek" azok.

érzed? vegyél be 200mg koffeint, azt is érezni fogod, erre nem kel 40 ezret költeni. szomorú hogy van olyan hülye aki azt hiszi, a táplálkozás kiegészítésnek x százalékán húdenagy dolgok múlnak!

génaktivátor protein mi?

ugyanúgy vegyük az attacket - utolsó a sorban, ezerszer leirtam, sokkal fontosabb a táplálkozás és egyéb kiegészítők. aki ettől vár csodát az idióta.

egyszerűen nem kell benyalni a reklámot. mások szarozása meg a patkányok marketingje.

én az extrémfit viselkedését kritizálom és úgy, hogy én nem akarok nektek eladni semmit,nem tűnt fel kisbogarak?

az életviteli tanácsodra drága faszfej barátom nem hiszem hogy rászorulok!
    egyelőre azt hiszem eléggé benne van a kezem abban hogy nem ment totál tönkre ez a sport, veletek, a semmire pofázó kis gyökerekkel ellentétben! mellékesen lehet hogy nálad kicsit többet dolgozom.

ja igen és méár egyszer szájon verhetne valaki, met a pofa mindig kurva nagy de 4 versenyt szerveztem és egyiken se jelent meg pofázni egyik itt szájhősködő féreg sem!

ja a tribu-x et nem kell ám majd betiltani, de ne zavarjon!
  • 0o
    A rákba, a scitec attack tényleg egy nagy szar :D nitrixet mindenkinek
  • mokate
    Juuuujj! Te somati! Te nagyon cinikus vagy! Szégyelld magad rosszfiú!
  • Gyúrógép
    Ugyan annak mi értelme lenne? Regelnek más néven aztán menne tovább az anyázás,IP bannál meg ott a proxy...
  • somati
    bunny: én teljesen pártatlan vagyok, úgyhogy az itt olvasott szövegeken max mosolyogni tudok, a szellemi színvonal adott. :D
    Szóval én csak azért szólnék hozzá, mert azt látom, hogy mindig fikázod azokat a termékeket, amiket az extremefit árul.
    Nos edzegetek pár éve, és kipróbáltam már jópár kiegészítőt. Volt bőven ezek között Scitec is, meg olyan is amit az extremefit árul, igaz én nem tőlük veszem, hanem külföldről szoktam rendelni, mert számomra úgy olcsóbb (tehát nem az extremefit beépített embere vagyok). Mindezt azért írom le, mert a Scitec kiegészítőkkel elég sűrűn fordult már elő, hogy kiadtam rá x pénzt, és gyakorlatilag nem ért semmit (Reform, Attack, G-kick, Hemo-No, HMB, stb., a fehérjéjük az egyetlen amit érdemes szedni), ezzel szemben az amerikai általad kamutápkiegeknek kikiáltott cuccok 99%-ban hozzák azt amit ígérnek a reklámok (BSN, ALRI, Muscletech, Anabolic Xtreme, ON, MHP termékek, stb). Persze a reklámszövegek általában nagyon kamuszagúak, de ha ránézek pl. egy BSN termékre, akkor nem kell elolvasnom a szöveget, biztos, hogy az van benne, ami rá van írva a dobozra, és így tudom, hogy mit várhatok tőle. Ha ott van rajta, hogy NO-fokozó, akkor biztos lehetek benne, hogy brutális bedurranásokat fogok tapasztalni. Ha egy kreatinról van szó, akkor 99%, hogy gyorsítani fogja a regenerációt, jobb lesz a bedurranás és jön egy kis tömeg is. Ha látok egy tesztószint fokozót vagy kortizolblokkolót, akkor tudom, hogy az tényleg elvégzi a dolgát. Mindezt csak onnan tudom, hogy vérképet nézettem, és valóban az történt, ami rá van írva a dobozra. A Scitec cuccokkal meg az volt mindig is a baj (legalábbis számomra), hogy örülnöm kellett ha egyáltalán történt vmi, a kiadott pénz mintha az ablakon szórtam volna ki. Veszek egy tribu-x-et 4500-ért és szart se ér (vérkép), már bocs. Lehet, hogy az amcsi cuccok drágábbak, de vajon melyik éri meg jobban? x pénz a semmiért vagy 2-szer x pénz azért amit vársz? Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem jobb lenne, ha kicsit visszafognád magadat, legalábbis ezen a téren (azt leszarom, hogy patkánybuzizzátok egymást), mert talán az érmének két oldala van. Nem vagy te egy hittérítő, nem fogod megváltani a világot, sőt, a sportot sem fogod a megfelelő mederbe terelni ezzel a stílussal. Gyakorlatilag nem tudom, hogy mi a célod az egésszel amit művelsz a neten, nekem úgy tűnik, hogy csak céltalanul élsz a világba és közben meg nyomod itt a patkányozást, de közben nincs annyi eszed, hogy találj egy normális állást magadnak, bár gondolom nem is akarsz dolgozni, tudod, "büdös a meló" hozzáállás.
    Gratulálok.
    efitmaster: nagyon szarul áll neked az a fröcsögő stílus amit lentebb bemutattál, inkább hagyd rá bunnyra a dolgait, akkor lenyugszik. Majd egyszer szájonveri valaki, és akkor abbahagyja.
  • mokate
    Nekem kifejezetten tetszik, ha zajlik az élet! És okulhatunk is belöle!
  • drugs bunny
    jaj, miért van az andopöcs hogy te ilyen szinten vagy frusztrált, hogy sneki által nem olvasott fórumokon bizonygatod a ki szerencsétlen igaznak hitt féreg hülyeségeidet? :DDD

ja mert kicsi vagy?

nem hívlak többet andropöcsnek jó, mert még beperelsz, inkább kislányak!
  • drugs bunny
    ennyi andruska? ennyit tudsz hozzászólni? perelj faszfej, készséggel megadom a nevem címem!

nem igy működik? akkor hogy? ugy hogy jön valami kis buzi, nyit egy kamu "legnagyobb webáruházat" veri a ynálát a semmire, köpköd összevissza és miközben hüyle mint a segg, oltogatja a kölköket akamu reklámfaszágokkal?

növekedési hormon fokozó mi?

oktass már ki patkány, hogy működik az élet!

frusztráltnak tűnsz picit, miniegér!

nekem nem kell készülnöm mivel védekezek te kis buta - te magad vagy egy védekezés bárki ellen akit támadsz, ki vesz komolyan egy férget?

képzeld el mi lenne, ha még szopatnálak is rendesen? :DDDDDD

• efitmaster
    Ja, jó lenne, ha ez ilyen egyszerű lenne.
  • efitmaster
    Látom gyerek, nagyon emberedre akarsz te akadni. Valószinüleg ez volt a célod ezzel a stílussal. Jobb ha kezded tanulmányozni a témát kicsit mélyebben a buzizásnal, patkányozásnál és a fikázásnál szerintem.

Az IFBB-nek se pénze, se ideje és személyzete nincs ilyen ügyekre. Se a sportolóknak nincsen.

Látom már most készülsz, hogy mivel akarsz majd védekezni...Te az interneten szeretnéd ezt további buzizással elintézni? Ez nem így működik.
  • drugs bunny
    banduska te kis buta, ennyire piciny kis valagarcú vagy hogy nem veszed észre, szinte egyedül én tudok csak írni itt? :DDD

miért van az buta srácok, hogy okosnak hiszitek magatokat? azt hiszitek értitek, mi folyik itt?

miért van az, hogy az én ki provokatív szókincsemet tudja csak utánozni pl andropénisz - szépen írtam uuugye, bár inkább péniszke - talán mert ezek a nagy üzletemberek ennyit tudnak. jajj, jut eszembe, a nagykomoly verseny (by andropéniszke üzletember 15 éve) jelentkezési lapot még jó hogy sikerült nem lelopni az enyémről, bár most csak viccelek! ezért is be kéne perelni engem! :DDD

bandus, persze hogy származik előnyöm: jól szórakozok! és való igaz, nem sokakkal vagyok egy szinten, ugye érted?

amugy nemhéz ám nem írni semmi sértőt ha patkányoknak írsz!
  • bandus
    buni, származik neked bármi előnyöd abból, hogy játszod itt a fejed?
    vitatkozásban meg úgyse vagy egy szinten senkivel sem (talán csak hummával), kár erőlködni.. kíváncsi lennék egy olyan postodra, amiben nem írsz se buzit, se patkányt, semmi sértőt, csak szépirodalmi szókincsed, és fondorlatos mondatszerkesztésed használod fel..
  • 170Kg
    Ezt komolyan gondolod? A rágalmazásról szóló kis esszédet ezzel kezded - "mr. mamárcsak buzibunny" ??

Nyeeeeehehehe

Szerintem dolgozz rajta még egy kicsit, aztán próbálkozz egy másik kicknév mögül, hátha!

"És ezt a stílust a musclebuilder, mint cég felvállalta és támogatta, mindenféle moderálás nélkül" - biztos vagy benne?

"A BodyBuilder Webmagazin nem vállal felelősséget a MuscleBuilder Fórumon freemailes e-mailcímekkel regisztrált és becenevek mögé rejtőzött személyek írásainak tartalmáért, minden hozzászóló önmaga felel a hozzászólásaiért."

Jól ki van ez találva, nem kell félni :) Ha okosabb lennél, tudnád hogy ez mindenhol hasonlóképpen van megoldva. Itt ezen a fórumon is. A cégeknek ehhez semmi köze. Az itt felhalmozódott szenny és mocsok nem több mint "magánvélemény".

Az anyázás egy abszolút elfogadott jelenség az interneten, ha halállal büntetnék, akkor is létezne. Mellesleg a legtöbb mocskot a "vidám" oldalról látom jönni, lehet hogy a bunny nem sokat foglalkozik azzal hogy az írása szalonképes legyen, de hozzátok képest igazi úrimeberként viselkedett :) Tudod az a nagy különbség hogy van aki elveszti a hidegvérét, és van aki nem. Legközelebb lehet aludni kéne rá egyet (már ha tudsz) mielőtt segget csinálsz a szádból. Nem azért mert sértő, hanem azért mert lejáratod vele magad.

Szerintem ostobaság azt hinni hogy bárki is adna egy álnév mögé bújt noname senki véleményére. Nem is ér semmit. Te vagy a hülye ha azt hiszed hogy majd mindenki szentírásnak veszi amit leírtál az előbb. Az interneten nem vagy ember, mert nem garantálja senki hogy a látszat tükrözi a valóságot. Se téged, se engem nem vesz senki komolyan. Nem is kell. Én is lehetek akárki klónja, nem érdekel ki mit hisz, ezen nem múlik semmi.

Take it easy
  • humma
    pillerpuncus, majnem elfelejtettem, emlékszel hogy már megmondtam egyszer mit csináljál a telefonszámoddal burnyákfiu?
    ehhez képest egy homokos pofáját se láttam a versenyeken keménykedni, de most hogy vége megint nagy durvulás van itt. Ennyire tellik fartúrókák, fikázódásra a seggfórumon? közötök nincs semmihez, de ugatni muszáj? nincs rosszabb a buta buziknál!
  • drugs bunny
    ja és erősen kiváncsi vagyok ki ez a csakkk nevű anonim homokos akivel a scitec vezetői tárgyalnak! :DDDDDDD
  • drugs bunny
    " maga a Scitec egyik vezetője meglepődve olvasta, milyen jogalapon nyilatkozik Drugs Bunny a Scitec nevében" - erre térjünk is ki, ki nyilatkozott neked hogy én milyen jogalapon nyilatkozok a scitec nevében, féreg? :DDDD
  • drugs bunny
    1. piller, kis buzika, semmiféle engedélyed nincs, utánanéztem! én napi kacsoltban vagyok az "illetékessel", már rég megkérdeztem NEM JÁRULTAK HOZZÁ buzzancs. volt egy buta kis íméled és ennyi!

mellékesen a nagy köcsög zoli meg a gyurma se igen evett meg eddig reggelire és ezután se fog, húzzátok ki a kezeteket a biliből lányok!

2. androköcsög: a vicc az hogy te nomrálisan is bejöhettél volna erre a piacra de nem ment, mert egy féreg vagy. a féregség pedig nem más, mint butaság. engem oktatsz ki jogi ügyekben faszfej? hahaha! perelj be büdösgyökér!

nem kell itt vetíteni a kemény perekről hogy a főköcsög androbuzit nem lehet fikázni de ő fikázhat mindenkit, kuuurva nagy tévedés!

ráadásul én bizonyítani tudom az állításaimat gyökér, úgyhogy hajrá, perelj be! látom mgé nem szoptál eleget! (ahhoz pillér barátod lehet jobban ér, igaz lacus? :D)

jaj, valamiért az ifbb se perelt be a kis pöcs bara igérgetése ellenére sem, miért is? ja mert hogy pl. a bunda ügyükről videóm van, és bebukják mint a szart?

te androbuzi mellesleg nem mesélsz arról hogy hány néven írogatsz a neten mindenféle szart, meg hány kamu teszt van amit te hazudozol össze? :DDDDD

te jössz nekem hitelkrontással te patkány, a fórumos cigánykodásod, meg a piacvezető fikázása után, hát ez kurvavicces!

(ja, megvan a "számla" köcsög, perelj be lécci!!!)

sajnos ninc sidőm végigolvasni a kis bziságaitokat.

ja hogy ki hívott ide? én hivtam magamat buzik, nem tűnik fel hogy ha jártatjátok rólam a pofátokat kis köcsögök, akkor ha van időm, idejövök hogy szopassalak? saját magatokat szopatjátok szerencsélenek! :DDDDDDDD

androbuzi, akkor ki is hívta meg ronniet 5 milláért? :DDDDDD

mekkora szánalom fégek vagytok, überröhej, tök jó olvasni ezt a fórumot!
  • humma
    "Figyelj kis buzi bunny, te kis faszkalap patkány,
    A patkányok egyébként már évekkel ezelőtt összejöttek, csak körül kéne nézned magad körül buzikám és megtalálnád az összes patkányt faszkalap. az egyetlen homokos te vagy itt kis buzi majom, csak félsz, hogy kiderül. Jobb ha rólam lekopsz te kis majom faszkalap!"

"Az alábbi részt viszont mindenkinek a figyelmébe ajánlom, aki bármilyen nyilvános felületen ír vagy olvas, esetleg sértegetik, gyalázzák, rágalmazzák."...

ejnye ejnye, te igazság bajnoka :DDDD

• efitmaster
    Bocs, de ezt a részét is szerintem be kell mutatni a vélemény nyílvánításnak és fórumozásnak, mert sokan nincsennek tisztában vele, miközben püfölik a billentyűket ezerrel, anélkül, hogy tudnák, mit csinálnak.
  • efitmaster
    Az alábbi részt viszont mindenkinek a figyelmébe ajánlom, aki bármilyen nyilvános felületen ír vagy olvas, esetleg sértegetik, gyalázzák, rágalmazzák. Mint mondjuk bunny a musclebuilderen a muscleteam-et, az sg fórumot, több testépítőt, cégeket és azok képviselőit. A fórumok üzemeltetői nem véletelenül találták ki annak idején a moderátorokat amerikában. Kemény perek indultak annak idején, és nem véletlenül kell elolvasni fórum szabályokat sem ha valaki ír. Ha az írót nem kapják el, akkor a felületet fogják büntetni.

Egy mostani magyar itéletből:

Az ítélet szerint a "a szabad véleménynyilvánítás joga nem terjed ki az emberi méltóság megsértésére, a becsületvédelem büntetőjogi eszközei a véleménynyilvánítási szabadságot az emberi méltósághoz való jog és a jó hírnévhez való jog alkotmányos értékeinek védelmében korlátozzák. A bírálatnak vannak határai, az nem mehet el a gyalázkodó jellegig, amely az emberi méltóság sérelmével jár".

Továbbá:
    Rágalmazás és becsületsértés

Rágalmazás

Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el...

Súlyosabban büntetendő esetek

Súlyosabban minősül a cselekmény, ha a rágalmazást

-aljas indokból vagy célból,
    -nagy nyilvánosság előtt vagy
    -jelentős érdeksérelmet okozva követik el .

Azt érdemes még tudni, hogy itt több száz milliós vagy milliárd feletti bevételű cégek is érintettek. Nem beszélve rengeteg sportolóról...
  • efitmaster
    Ez tényleg több mint gagyi stílus és ráadásul már kb. a 70-es években lejárt, igazad van, volt, akárhonnan is jössz. Ez lehet, hogy pár unatkozó olvasónak még jó szorakozás is.

Csak megjegyezném, hogy a patkányozás, buzizás és hasonlók "mr. mamárcsak buzibunny" védjegyei, akinek mindenki szintén egy buzi és/vagy patkány, a testépítő "médiában" és "közéletben", láthatólag, aki nem scitekes és musclebuilderes. Legalábbis, ha az internetet médiának nevezzük. Ezeket és a stílust nagy előszeretettel ez a kisgyerek vezette be a magyar testépítő közösségbe széleskörben, miután onnan szegedről mindenkit, aki nem a musclebuilderhez és a scitechez tartozott, azokat lebuzizták és lepatkányozták, és ez egy nagyon régi téma. Úgyhogy ezt a szinvonanlat volt ki bevezesse, volt. Nem tudni ki volt, aki évekkel ezelőtt buzizott először, de a stílus elterjedéséért vannak felelősök. És ezt a stílust a musclebuilder, mint cég felvállalta és támogatta, mindenféle moderálás nélkül. A látogatókat moderálni kezdték, csak magukat felejtették el. Sőt még nevet is adott a tulaj a kisgyereknek és stílusának, hogy jópofának tünjön ez az egész. A testépítés howard sternje. Rettentő vicces, nem igaz?
    Sajnos igaz.

Ha megnézed, jó régen volt egy kisgyerek, akinek fröcsögni kezdett a szájából a szar nyilvánosan, az interneten, egy elég látogatott testépítő weboldalon, és a tulaja a weboldalnak, anélkül, hogy a kiskutyáját moderálta volna, a "testépítés howard sternjének" nevezte el a kis háziebét, aki önmagát drogos nyúlként kezdte futtatni és mivel semmilye nem volt, ezért veszteni valója sem volt a bolhás vakarózó kutyusnak, akit addig etettek, míg ma már csak a "testépítés győzikéjének" tart kb. mindenki ezen a területen, de minimum nagyon szánalmasan betegnek. Ezzel még nincs baj, mert ez lehet a magánvéleménye mindenkinek. Addig nincs, amíg cégek nem keverednek bele ebbe a dologba. Mint musclebuilder, scitec, extremefit, muscleteam, biotech, pronutrition, IFBB, BSN, stb...

Namost, ez a kis házi eb(vagy nyúl), a bodybuilder(és főszponzora a scitec, aki nevet a markában közben) kis szájkosár nélküli kutyája, már addig jutott, ahogy a gazdi egyre jobban simogatta howard stern nevű kiskutyáját, hogy jogi személyeket(magyarul cégeket) és ahhoz tartozó személyeket kezdett sértegetni és próbált lejáratni nyilvános fórumokon és mindenhol, ahol ugatni kezdhetett és szóhoz jutott. Erre elég sok a tanu sajnos! Amit a jog, úgy ahogy Piller helyesen megfogalmazta, hitelrontásnak és becsületsértésnek nevez, amiért ha kicsit komolyan veszik az érintett cégek, akkor a gatyátját is leperelik a személyről és arról a weboldalról, aki ezt engedi mindenekelőtt!!! Úgyhogy addig, amíg visszabuziznak a kiskutyára, addig még csak vicces cégvezetőkkel talákozott szerencséjére a házieb is és a weboldalak üzemeltetői is.

Az hogy ismert cégeket valaki, akármilyen álnév mögé bújva adócsalással vádol nyilvánosan, videók jogtisztaságát feszegeti, cégekhez, szervezetekhez tartozó személyeket(IFBB például) sérteget nyilvánosan, egy ideig lehet, hogy elmegy, amíg az érintettek nem veszik túl komolyan. De azután nem tudni, hogy ki fog belerokkani anyagilag, melyik weboldal üzemeltetőjéről perelik le még az alsógatyát is! Mert mivel a kiskutyának még egy alsógatyája sincs, ezért nem a kiskutyát fogják beperelni először a cégek, és a kutya jól tudja ezt. Azt hiszi, hogy megussza és majd a cégek elintézik egymás között.

Ezek a fajta perek már mennek keményen és nem csak amerikában, hanem Magyarországon is lezártak már párat.

Vicces azt írni, hogy ez a howard stern stílus, csakhogy azt is tudni kellene, hogy howard stern-re amerikában kb 30 éve a kutya se kiváncsi és az összes perköltségét howard stern-nek a rádiós műsorvezetőnek a mocskolódásai miatt a rádióállomások fizették ki. Hatalmas összegeket.

Úgyhogy a visszabuzizás egy fórumon csak annyit jelent, hogy nem veszik komolyan az ügyet és a kutyust engedik még ugatni kicsit és addig a kutyus és gazdái nyugodtak lehetnek. De nem fog sokáig így menni szeritnem...

Hát azt gondolom ennyi ehhez a témához még hozzátartozik.
    Továbbá felhívnám a figyelmét a weboldalakat üzemeltető cégek vezetőinek,(beleértve magunkat is) hogy meg kellene tisztítanunk kicsit a testépítő "médiát" internetmédiát közösen, már akiknek ez a felelőssége lehet, mint pl. extremefit, musclebuilder, sg.hu,(is mostmár), tesztoszteron.hu stb...és ezeknek a cégeknek érdemes lesz a jövőben jobban figyelni, hogy mi megy ki a weboldalukra, mert csúnyán rosszul járhatnak cégtulajdonosok amiatt, hogy pár srác IP címek és felhasználónevek mögé bújva azt hiszi, hogy azt csinálhatnak, amit akarnak a szólás szabadságával igazolva magukat. A hitelrontás és becsületsértés túl vannak a szólás szabadságán...és nagyon sok pénzbe kerülhetnek valakiknek...