Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem érdekel a véleményed, csak megsúgom, hogy a Topicot én nyitottam, és szeretném ha rendeltetésszerûen használnák a témáját az emberek. PL.:Mint az elsõ néhány hozzászólás.
Esetleg, ha nem tudsz hozzászólni, mert nem értesz hozzá, vagy nem érdekel, akkor ne is szólj hozzá. Töltelékszavaknak itt hasznát nem látjuk...
Esetleg, ha nem tudsz hozzászólni, mert nem értesz hozzá, vagy nem érdekel, akkor ne is szólj hozzá. Töltelékszavaknak itt hasznát nem látjuk...
A munkát természetesen én végeztem, de õ a mûvezetõ.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
uyes, ugyes..
Vagy legalábbis kezdi látni a többhónapos munka eredményét.
aha. Keszen a nagy mu, az Alkoto pihen...
Ellenkezõleg.
A barátnõm megdícsérte a minap és már értem, mi volt az az elégedettség az arcán.
A barátnõm megdícsérte a minap és már értem, mi volt az az elégedettség az arcán.
hogy a tied miert olyan lottyedt?😊
A szex egy csomo kaloriat eleget, a baratnod biztosan jol formazza a seggedet...
Zocsi!
Ez a fórum zsákutca.
Az igazság odaát van:
Elõször olvasgasd el a dolgokat, aztán irány a fórum. Ott vannak értelmesek, akik segítenek is.
Ez a fórum zsákutca.
Az igazság odaát van:
Elõször olvasgasd el a dolgokat, aztán irány a fórum. Ott vannak értelmesek, akik segítenek is.
Azért írnak ide keveset, mert a gyúrósok nagy része be se tud kapcsolni egy pc-t.
Akik mégis írnak ide, ne vegyék magukra!
Akik mégis írnak ide, ne vegyék magukra!
Kicsit pörögjenek már a KÉRDÉSEK + a VÁLASZOK, ne csak üljetek a s*ggeteken! Említsetek már néhány jó formázó gyakorlatot, mondjuk felsõtestre - has, mell, hát, karok - ezt én szeretném! Kösz fiúk, lányok! ~😊
© Zocsi
2001. márc. 20. 20:24 | Válasz erre | #51
A Push-up valami olyasmi, mint a Pump?
© frey
2001. márc. 20. 20:21 | Válasz erre | #50
A mellemmel nekm nem nagyon vannak problemaim.Ha feltuno dekoltazst akarsz, csak vegyel fel push up-ot!😊
Válasz 'doomed' üzenetére (#49
LOLOLOL 😊))
2001. márc. 20. 20:24 | Válasz erre | #51
A Push-up valami olyasmi, mint a Pump?
© frey
2001. márc. 20. 20:21 | Válasz erre | #50
A mellemmel nekm nem nagyon vannak problemaim.Ha feltuno dekoltazst akarsz, csak vegyel fel push up-ot!😊
Válasz 'doomed' üzenetére (#49
LOLOLOL 😊))
az kozel all a lazitashoz, de azert megis olyan, mintha csinaltal volna valamit.
en meg a nyujtase
1 het altt nem is laccik meg... meg ezt se tudod? 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
qkvékeztem 😊))
áá dehogy azt utalom 😊
amugy kosaraztam! jol, sokat... csak szetment a terdem
áá dehogy azt utalom 😊
amugy kosaraztam! jol, sokat... csak szetment a terdem
Kell valakinek kb 5-6 kilonyi nem szinizom testszovet? jutanyos arom kiutalom valakinek 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
mert az en testem is epül... csak nekem nemkell tovegnövelö hogy hizzak 😊
amiota abbahagytam a versenysportot megislaccik 😊 van vagy + 10-15 kilo 😞( de nemnagyon izgat, meg igyis sarmos vagyok 😊
amiota abbahagytam a versenysportot megislaccik 😊 van vagy + 10-15 kilo 😞( de nemnagyon izgat, meg igyis sarmos vagyok 😊
mert szerinted a neten nincs? 😉 lustasag fel egeszseg... foleg a testepito topicba 😄D
szerintem a sörivastol 😊 ugyhogy en azt tamogatom 😊 nem a sulyemelest.. minek emelgessem csak servet kapok 😊
Nincs sajnos. de a kereskedelmiek nehanyhavonta leadjak, le kell rogziteni, es mar csak egy MPEG vagy VIVO kartya kell, es hopp 😊))
Helóka ! Én is gyúrok ,lassan fél éve. Szerintem ezzel fejlõdik a legtöbbet az izomzat.
hja 😊))
az jo film volt...
kene vcd -n 😊 nics meg?😊
az jo film volt...
kene vcd -n 😊 nics meg?😊
Bejön az ember a munkahelyére, próbál a melóra koncentrálni, erre mi van?
-feltûnõ dekoltázs
-elõször leborotválom, aztán kiborotválom...
-feltûnõ dekoltázs
-elõször leborotválom, aztán kiborotválom...
Doomed: a cerkád még vígan áll... Hmmm. Az nem most fog letöri, hanem 5-10 év múlva. Egyébbként mennyit ment össze?
Egyébbként semmi bajom sincs a kokszolókkal, hisz a saját testükkel és egészségükkel játszanak. A másik meg az, hogy mit akarsz elérni - mert ha naturálon nyomulsz nem lesz akkora a testömeged, szedhetsz akármit.
??? a 109 az a testsúlyod, vagy ennyivel nyomsz???
MYOMAX - rulez ~😊
Egyébbként semmi bajom sincs a kokszolókkal, hisz a saját testükkel és egészségükkel játszanak. A másik meg az, hogy mit akarsz elérni - mert ha naturálon nyomulsz nem lesz akkora a testömeged, szedhetsz akármit.
??? a 109 az a testsúlyod, vagy ennyivel nyomsz???
MYOMAX - rulez ~😊
A Creatine nem tudom, trutymó-e, de ha igen, akkor gondban van az emberiség.... ez midnenkiben, még Benned is elõfordul, frey.
Amúgy... ettél már valaha C-vitamint??????
Amúgy... ettél már valaha C-vitamint??????
na gyere, na gyere! Chicken!😊 <---- ez a mosoly egy olyan kajan vigyor volt, ami ugy fel tudja hergelni az embereket.