somati#6805
Kicsit szelektív a látásod/olvasásod. Felsoroltam három fórumot, ahol elolvashatod a véleményeket. Nem az enyémet, hanem a világ többi részén élő emberekét. Mellesleg a Scitec arrafelé (kelet-európán kívül) egy teljesen ismeretlen tápkieggyártó.
Ha már a proteineknél tartunk a Cytogen Whey Pro majdnem annyiba kerül, mint az ON 100% Whey Protein, az előbbinek még weboldala sincs (mit gondoljon az ember egy ilyen cégről?), az utóbbi pedig megnyerte 1-2-szer az év proteinje címet nem itt, hanem az USA-ban, ahol 200 millióan laknak.
Szerinted ki nem szarja le a vauvauzásodat te kis nyomoronc? Örülnél ha olyan hülyegyerek lennél mint én, először tanulj egy kis kultúrát, legyen stílusod és miután kijártad az általános iskolát és tudsz írni, beszélhetünk. Most gondolom örülsz, hogy lealacsonyodtam a szintedre és rutinoddal fölémemelkedhetsz, de le kell hogy lombozzalak, mert ezt a "magasröptű" társalgást nem áll módomban folytatni.
"hülyegyerek, seggfej, szírköcösg, kisbuzi" - van egy sejtésem, hogy anyád ezekkel a szavakkal bántott gyerekkorodban (mint Francis Dolarhyde-ot a Vörös sárkányban az ö nagyanyja), neked egy elmegyógyintézet kéne.