-
somati #6802 bunny: egyrészt nem vagyok a barátod, szerintem ha könyörögnél sem szeretne senki a barátod lenni. Másrészt annak ellenére, hogy én elég normális hangnemben írtam és nem sértegettelek te faszfejnek neveztél, ez mindent elárul agyi kapacitásodról, szellemi színvonaladról, erre nem is reagálnék.
A csodaszerekkel kapcsolatos mondanivalód simán hazugság, ugyanis mindenhol (edző válaszol, saját honlapod, musclebuilder fórum, itt) azt írod, hogy az extremefitnél kapható összes cucc szar, itt most hirtelen kiderült, hogy nem is mind, csak a csodaszerek. Van némi igazság abban amit mondasz, mert tényleg nem ezektől leszek izmos, bár itt most nem is erről volt szó, hanem a Scitec termékek vs. all the others termékekről viszonyáról. Bár nem tudom, hogy melyik génaktivátor protein és hasonló termékekre gondolsz, biztos, hogy van olyan USA-beli termék is, ami nem használ semmit, mindenesetre olvasva a neten a különböző tápkiegekről kialakult véleményeket (sajnos máshol nem találni tápkiegekre vonatkozó visszajelzéseket) én úgy látom, hogy a "csodaszerek" többnyire hatásosak, ellenben a Scitec cuccaival (egyszer megnézném azért a tejsavójukat is, hogy mennyi is az annyi). Ha jól emlékszem a musclebuilderen volt 1-2 éve karácsonykor valami Sciteces teszt, abban is elég vegyes volt a kép, ezzel szemben olvasd el az extremefiten a beszámolókat, vagy a bodybuilding.com illetve anabolicminds.com bejegyzéseit, én nem nagyon találtam eddig olyan "csodaszer" kieget, ami semmit sem ért volna a használójának.
A munkával kapcsolatban én csak annyit tudok rólad, amit megmutattál magadból a bbtv-ben, az egyik részben látható volt, hogy egész nap lófaszt sem csinálsz csak kajálsz, edzel meg pacsizol a haverjaiddal. Persze szervezel ezen kívül versenyeket, bbtv-t meg most újabban bbrádiót csinálsz, de azért azt te is beláthatod, hogy ez nem munka, ezt mindenki meg tudná csinálni, talán még jobban is mint te. A munka az, amikor pénzt keresel a megélhetésért, és nem az, amikor egy bármilyen cég pelenkáz téged még harmincakárhány évesen.
Amúgy nekem semmi bajom nincs veled azon kívül amit leírtam, egyszerűen kurvára nem érdekelsz, de a tápkiegekkel kapcsolatos gondolataimat szerettem volna megosztani veled és itt a többiekkel, bár ne tettem volna, hiszen azonnal faszfejezel.
Üdv, és további jó "munkát".