12316971501353788406.png
  • efitmaster
    kösz somati, hogy leírtad a véleményedet, amit rajtad kívül még pár ezren osztanának kb. és egyetértek, ez a stílus nem az én stílusom és sajnálom, hogy leereszkedtem én is idáig. Nem ez az elintézési módja ennek.

Én befejeztem itt a fórumozást és mégegyszer elnézést kérek azoktól, akik nem azért érkeznek erre a fórumra, hogy ezt itt végignézzék, amihez sajnos én is hozzájárultam. A moderátorokat pedig megkérem, hogy igenis végezzék a munkájukat és töröljék azokat a hozzászólásokat, amik cégeket és embereket sértenek(beleértve az én hozzászólásaimat is, amik ilyenek voltak), túl azon a határon, hogy egy ember leírja a véleményét normálisan.

Különböző cégekhez tartozó embereket pedig megkérek arra, hogy moderálják magukat, akárhol is írnak.

Az extremefit fórumáról is törölni fogunk mindent, ami túl van a normális vélemény és jó izlés határán. Továbbá bármely cég vagy személy úgy érzi, hogy hitelét rontaná, becsületét sértené a felületeinken megjelenő írások tartalma, jelezzék nekünk.