-
drugs bunny #6800 somati,nem nem végzi el a dolgát. nem csinál szart se. addig állj féllábon amig ettől izmos leszel. no fokozó, bedurranás - és? akkor mi van? ettől izmos leszel? a szart. pedig ezt állítják a reklámok!
az összes reklámduma kamu. tv shop barátom! persze soha nem állítottam hogy minden termék szar, de sok szar van egyrészt, általában a "csodaszerek" azok.
érzed? vegyél be 200mg koffeint, azt is érezni fogod, erre nem kel 40 ezret költeni. szomorú hogy van olyan hülye aki azt hiszi, a táplálkozás kiegészítésnek x százalékán húdenagy dolgok múlnak!
génaktivátor protein mi?
ugyanúgy vegyük az attacket - utolsó a sorban, ezerszer leirtam, sokkal fontosabb a táplálkozás és egyéb kiegészítők. aki ettől vár csodát az idióta.
egyszerűen nem kell benyalni a reklámot. mások szarozása meg a patkányok marketingje.
én az extrémfit viselkedését kritizálom és úgy, hogy én nem akarok nektek eladni semmit,nem tűnt fel kisbogarak?
az életviteli tanácsodra drága faszfej barátom nem hiszem hogy rászorulok!
egyelőre azt hiszem eléggé benne van a kezem abban hogy nem ment totál tönkre ez a sport, veletek, a semmire pofázó kis gyökerekkel ellentétben! mellékesen lehet hogy nálad kicsit többet dolgozom.
ja igen és méár egyszer szájon verhetne valaki, met a pofa mindig kurva nagy de 4 versenyt szerveztem és egyiken se jelent meg pofázni egyik itt szájhősködő féreg sem!
ja a tribu-x et nem kell ám majd betiltani, de ne zavarjon!