-
170Kg #6788 Ezt komolyan gondolod? A rágalmazásról szóló kis esszédet ezzel kezded - "mr. mamárcsak buzibunny" ??
Nyeeeeehehehe
Szerintem dolgozz rajta még egy kicsit, aztán próbálkozz egy másik kicknév mögül, hátha!
"És ezt a stílust a musclebuilder, mint cég felvállalta és támogatta, mindenféle moderálás nélkül" - biztos vagy benne?
"A BodyBuilder Webmagazin nem vállal felelősséget a MuscleBuilder Fórumon freemailes e-mailcímekkel regisztrált és becenevek mögé rejtőzött személyek írásainak tartalmáért, minden hozzászóló önmaga felel a hozzászólásaiért."
Jól ki van ez találva, nem kell félni :) Ha okosabb lennél, tudnád hogy ez mindenhol hasonlóképpen van megoldva. Itt ezen a fórumon is. A cégeknek ehhez semmi köze. Az itt felhalmozódott szenny és mocsok nem több mint "magánvélemény".
Az anyázás egy abszolút elfogadott jelenség az interneten, ha halállal büntetnék, akkor is létezne. Mellesleg a legtöbb mocskot a "vidám" oldalról látom jönni, lehet hogy a bunny nem sokat foglalkozik azzal hogy az írása szalonképes legyen, de hozzátok képest igazi úrimeberként viselkedett :) Tudod az a nagy különbség hogy van aki elveszti a hidegvérét, és van aki nem. Legközelebb lehet aludni kéne rá egyet (már ha tudsz) mielőtt segget csinálsz a szádból. Nem azért mert sértő, hanem azért mert lejáratod vele magad.
Szerintem ostobaság azt hinni hogy bárki is adna egy álnév mögé bújt noname senki véleményére. Nem is ér semmit. Te vagy a hülye ha azt hiszed hogy majd mindenki szentírásnak veszi amit leírtál az előbb. Az interneten nem vagy ember, mert nem garantálja senki hogy a látszat tükrözi a valóságot. Se téged, se engem nem vesz senki komolyan. Nem is kell. Én is lehetek akárki klónja, nem érdekel ki mit hisz, ezen nem múlik semmi.
Take it easy