12316971501353788406.png
  • drugs bunny
    1. piller, kis buzika, semmiféle engedélyed nincs, utánanéztem! én napi kacsoltban vagyok az "illetékessel", már rég megkérdeztem NEM JÁRULTAK HOZZÁ buzzancs. volt egy buta kis íméled és ennyi!

mellékesen a nagy köcsög zoli meg a gyurma se igen evett meg eddig reggelire és ezután se fog, húzzátok ki a kezeteket a biliből lányok!

2. androköcsög: a vicc az hogy te nomrálisan is bejöhettél volna erre a piacra de nem ment, mert egy féreg vagy. a féregség pedig nem más, mint butaság. engem oktatsz ki jogi ügyekben faszfej? hahaha! perelj be büdösgyökér!

nem kell itt vetíteni a kemény perekről hogy a főköcsög androbuzit nem lehet fikázni de ő fikázhat mindenkit, kuuurva nagy tévedés!

ráadásul én bizonyítani tudom az állításaimat gyökér, úgyhogy hajrá, perelj be! látom mgé nem szoptál eleget! (ahhoz pillér barátod lehet jobban ér, igaz lacus? :D)

jaj, valamiért az ifbb se perelt be a kis pöcs bara igérgetése ellenére sem, miért is? ja mert hogy pl. a bunda ügyükről videóm van, és bebukják mint a szart?

te androbuzi mellesleg nem mesélsz arról hogy hány néven írogatsz a neten mindenféle szart, meg hány kamu teszt van amit te hazudozol össze? :DDDDD

te jössz nekem hitelkrontással te patkány, a fórumos cigánykodásod, meg a piacvezető fikázása után, hát ez kurvavicces!

(ja, megvan a "számla" köcsög, perelj be lécci!!!)

sajnos ninc sidőm végigolvasni a kis bziságaitokat.

ja hogy ki hívott ide? én hivtam magamat buzik, nem tűnik fel hogy ha jártatjátok rólam a pofátokat kis köcsögök, akkor ha van időm, idejövök hogy szopassalak? saját magatokat szopatjátok szerencsélenek! :DDDDDDDD

androbuzi, akkor ki is hívta meg ronniet 5 milláért? :DDDDDD

mekkora szánalom fégek vagytok, überröhej, tök jó olvasni ezt a fórumot!