-
Piller11 #6762 BAJ VAN ZSOLTI!!!
Jogilag sem, sehogyan sem tudod megtámadni a MuscleTeam-et. Ez a múltra is igaz, a jelenre is, és a jövőre is. Mi ENGEDÉLLYEl tettük közzé és áruljuk a Superbody rendezvény DVD-t, ezek is jogilag tisztázott és engedélyezett dolgok, minden más, ami szerepel az oldalon!
Bár nem tudom, mit érdekel téged ez, főleg hogy Te is tudod, én is tudom, hogy igazság szerine nem túl sok közöd van a Scitechez!
Ezek után tartsd szem előtt: a Superbody jogtulajdosa hozzájárul a superbody videók pénzért való terjesztéséhez, ezek a MuscleTeam-en minden probléma nélkül szerepelhetnek, és árusíthatók (nyugodtan kérdezz utána az illetékeseknél)!!!
Az amit Te most csinálsz, az hitelrontásnak nevezik (ha nem tudod mit jelent nézd meg az értelmező kéziszótárban), ami már jogi dolog, innentől kezdve én támadhatlak Téged – üldözőböl üldözött lett
Megint csak hazudozol össze-vissza, fogalmad sincs arról, hogy ki és mit csinál és csinálhat, mihez van és nincs joga, csupán csak "kapkodsz" a nagyvilágba (a nyugtató szokott segíteni), mondván, vak tyúk is talál szemet - csak nem a MuscleTeam-nél.
És csak most szólok: Nagy Zoliról-extremefitről-gyurmáról is nyugodtan leszállhatsz, megesznek reggelire, elég gyengécske vagy. Kevés vagy Te ahhoz, hogy kikezdj velük és az ő munkájukat!
Humma: csodálkozom hogy a Zsolti most nem küldött előre - vagy nincs már akkora arcod, hogy egyedül és önállóan felállj-kiállj önmagadért és az ügyedért. Most is csak Zsolti árnyékából mersz irogatni... Humma-nulla vagy, maradsz is az egész életre, egy csatlós kisfiú
"Buny felvállahatod hogy buzi vagy nyugodtan, úgyis mindeki látja az oldaladon, te nagyon sötét kis majom." - Efitmaster
osztom véleményedet, minden erre utal. Nőgyűlölet, a nőket tipegő-topogi ribancoknak nevezi, és mindenkit lebuziz: tudod, mindig az kiabál, akinek ég a háza!
és ha valamit közölni szeretnél, várom hívásod Zsolti, Humma: 06-30/7433-459, illetve várom privátba a telszámotokat.
de vigyázz, élőszóban nem lehet annyit hazudozni, mint egy fórumon
én ezennel lezártam a fórumon való "kommunikálást" veletek