33479
12316971501353788406.png
  • csakkk
    Tegyük már rendbe a csecsemőt!! Senki semmit nem kezdett el ezen a fórumon tegnap. Attilahun írt egy véleményt a hazai bodys állapotokról, erre páran korrekten, megfelelő hangnemben válaszoltak. Meg tehették, mert ez egy testépítő fórum. 11 órakor idejött Drugs Bunny és mocskolódó, szitkozódó stílusában az egész forumot lehordta. A sziasztok homokosok megszólítást aki gernices ember nem hagyja szó nélkül, és ez meg is történt. A fórum házigazdája volt olyan karakán egyén, hogy nem törölt le semmit, így visszaolvasható szerencsére az egész, illetve aki megszólítva érezte magát az megtehette, hogy válaszolt Drugs Bunnynak. Ezért független, ezért pártatlan, ezért A FORUM jelelenleg az sg. Páran szeretnék ha ez eltűnne, és nem lenne, de már nem tudják megtenni. Az hogy a fórumon vannak akik Drugs Bunny pártján állnak az is egy dolog. De érdekes módon most nem szóltak nagyon közbe. A superbody verseny jogtulajdonosaként is bemutatkozó Drugs Bunny, aki az egyik ellenfelét megvádolta lopással, szembesülnie kellett azzal, hogy maga a Scitec egyik vezetője meglepődve olvasta, milyen jogalapon nyilatkozik Drugs Bunny a Scitec nevében, és mint olvasható Piller 11-től helyre tette a témát. A másik cég az Extremefit tulajdonosa pedig saját maga tette helyre azt az egyént aki szintén rágalmazott, és a cégét sértegette. Igen is joguk volt megtenni, mert ez a legkevesebb amit érdemel egy ilyen ember. A forum erre is való. Ne legyünk már bénák és gyerekek. Ez történt sem kevesebb sem több. A forum azon tagjai akik a táplálékkiegészítőkről cserélnek információkat, vagy az árakról diskurálnak, vagy egymásnak osztogatják az edzés tippeket, érte őket atrocitás bárkitől is ezen a fórumon efitmastertől Attilahuntől és had ne soroljam a többi forumtagot, hogy unalmas vagy hadjátok már abba? Nem volt ilyen!! Mindenki hallgatólaosan tiszteletben tartja a másik forumos testépítés mely részéről nyilvánít véleményt és ez is nagyon jó. Továbbra is le a kalappal a házigazda Jazzy előtt a tegnap napon.
    Mindenkinek további jó fórumozást a mai napra is.
  • jazzy
    Abszolút látszik, hogy ki kezdte el:)
    Mostmár nem törlök ha nem haragszotok mert elegem van, remélem valami modi benéz és bannolja öket, ha tehetném már megtettem volna, törölgetni már nincs értelme.
  • FFX
    van valami abban amit mondassz.
  • bbcolos
    Hát szerintem meg az attilahun, meg a derikk kezdte el a provokálást, dehát ezen én nam állok le vitázni...
  • FFX
    Már nem azért de most speciel bunny kezdte a szájkaratét és nem a muscleteam-es arcok (igaz ők is alpári stílusban fröcsögtek vissza)
  • bbcolos
    Nemtom de vicces hogy ennyire teccik nekik:)) Amúgy csak zárójelben jegyezném meg, hogy azért azt érdemes meglesni, melyik banda kezdte el ismét a kóstolgatást. Én nem óhajtok beleszólni, mert felesleges ezzel a három-négy arccal vitatkozni, de az itteni modikat szánom... Én már rég kidobtam volna mindenkit :))))
  • FFX
    Ezt még hányszor fogjátok belinkelni ?
  • mokate
    Neked hogy tűnik?
  • DannyL
    vonalkódos gatya volt? :D
  • bandus
    te szinkronban vagy az elméddel?
  • Gyúrógép
    Zsolt ? Az meg ki a monyom?...
  • mokate
    Ide figyelj te buzi! Ne arc nélkül pofázzá'! De mindegy,mert téged úgy sem érdekel... A bunny meg nem bírja a kritikát...
    Erre gondoltál? Vagy akkor mire? Jah! A bunny...! Bocsi, bocseszka, sorry voltam!
  • volt
    Huu ez naggyon gagyi!Ha ezen valaki röhögni tud akkor elég unalmas élete lehet.

Efitmastert olvasva meg egy kisiskolás jut eszembe,egy gyerek aki felhúzta már magát és nem tud mit mondani csak:" buzi bunny;faszkalap patkány;buzikám;faszkalap;elmeroggyant;nagyon sötét faszkalap;buzi gyerek;szerencsétlen fasz;majomparádé;menj el a jó édes anyádba vissza mocskolódni!"

Mocskolódni...ez végül is nem volt mocskolódás
  • mokate
    A bbtv-én kívül () nem sokat tudni róla mostanában... Az én véleményem szerint jó atléta, különösen a hozzáállása tetszik!
  • bandus
    buni, ki hívott megin ide téged, tényleg tök jól megvoltunk nélküled... nemtom mi bajod lehet az életeddel.. az edzőválaszol rovatod minek van? bárki bármit kérdez, neked mindenki szánalompatány..ennek mi értelme szerinted?
    az alri szar, meg a bsn, és még a muscletech is, viszont a scitec az gecijó, meg az american muscle, meg a peak performance. ez a hozzáállásod kurvaszar, hogy te a szart árulod, és azt állítod be jónak.
    a danival mit fogsz csinálni? kiheréled, amiért ottvolt a coleman-os rendezvényen?
    így szépen lassan mindenkit magad ellen fordítasz, ezzel a faszfej stílusoddal, és az lesz az eredménye, hogy egyszer a scitec is elküld a halál faszára, aztán akkor éhenhalhatsz.. de lehet hogy a musclebuilder-es seggnyalóid néha megdobnak egy turmixxal..
    én elismerem amit a sportért tettél, meg a drogmentes magyarországért, és a bbtv is jó műsor, nézni is fogom továbbra is, de az ilyen buzi köcsög stílusod miatt a tisztelet halvány szikrája se tud fellobbanni bennem..

(mostmajd jöhet a buzizás, meg hogy ne arc nélkül pofázzak, de nem érdekel.. úgyse bírod a kritikát)
  • zmeor
    sziasztok!
    valaki ismeri közületek Sára György-öt?
    mi a véleményetek róla?
  • Piller11
  • Piller11
    BAJ VAN ZSOLTI!!!
    Jogilag sem, sehogyan sem tudod megtámadni a MuscleTeam-et. Ez a múltra is igaz, a jelenre is, és a jövőre is. Mi ENGEDÉLLYEl tettük közzé és áruljuk a Superbody rendezvény DVD-t, ezek is jogilag tisztázott és engedélyezett dolgok, minden más, ami szerepel az oldalon!
    Bár nem tudom, mit érdekel téged ez, főleg hogy Te is tudod, én is tudom, hogy igazság szerine nem túl sok közöd van a Scitechez!
    Ezek után tartsd szem előtt: a Superbody jogtulajdosa hozzájárul a superbody videók pénzért való terjesztéséhez, ezek a MuscleTeam-en minden probléma nélkül szerepelhetnek, és árusíthatók (nyugodtan kérdezz utána az illetékeseknél)!!!
    Az amit Te most csinálsz, az hitelrontásnak nevezik (ha nem tudod mit jelent nézd meg az értelmező kéziszótárban), ami már jogi dolog, innentől kezdve én támadhatlak Téged – üldözőböl üldözött lett
    Megint csak hazudozol össze-vissza, fogalmad sincs arról, hogy ki és mit csinál és csinálhat, mihez van és nincs joga, csupán csak "kapkodsz" a nagyvilágba (a nyugtató szokott segíteni), mondván, vak tyúk is talál szemet - csak nem a MuscleTeam-nél.

És csak most szólok: Nagy Zoliról-extremefitről-gyurmáról is nyugodtan leszállhatsz, megesznek reggelire, elég gyengécske vagy. Kevés vagy Te ahhoz, hogy kikezdj velük és az ő munkájukat!

Humma: csodálkozom hogy a Zsolti most nem küldött előre - vagy nincs már akkora arcod, hogy egyedül és önállóan felállj-kiállj önmagadért és az ügyedért. Most is csak Zsolti árnyékából mersz irogatni... Humma-nulla vagy, maradsz is az egész életre, egy csatlós kisfiú

"Buny felvállahatod hogy buzi vagy nyugodtan, úgyis mindeki látja az oldaladon, te nagyon sötét kis majom." - Efitmaster

osztom véleményedet, minden erre utal. Nőgyűlölet, a nőket tipegő-topogi ribancoknak nevezi, és mindenkit lebuziz: tudod, mindig az kiabál, akinek ég a háza!

és ha valamit közölni szeretnél, várom hívásod Zsolti, Humma: 06-30/7433-459, illetve várom privátba a telszámotokat.
    de vigyázz, élőszóban nem lehet annyit hazudozni, mint egy fórumon

én ezennel lezártam a fórumon való "kommunikálást" veletek
  • derrick
    Neked válaszolni? holsz élsz haver :)))
    Ezt olvasd Te is, egész nap ezen röhög fél Magyarország
  • Gyúrógép
    :DDDDDDDD
    Yessss végre történik vmi...
  • humma
    derik most kapsz egy kockacukrot, mert ügyesen válaszoltál arra amire kellett!

• derrick
    Jé kinyitották a pszichiátriai zártosztályt:)))
    adjatok egy kényszerzubbonyt, ott ott fut, kapjátok el. Szorosabban, kösd meg, vigyázz harap.
  • mokate
    Kedves pumma Úr!
    Musle-buzi-Team nem képviselteti magát itten! Me'hogy én írtam, hogy konkurencia! Nekem meg nincs közöm hozzá,nekik se hozzám... De, most szeretném jóvátenni eztet a fszságot és kijavítani magam MINDENKI előtt, úgy hogy a MuscleTeam nektek CSAK "konkurencia"! Ha így jó?!
    És ÉN kérek elnézést mindenkitől, mindenki nevében, hogy már egyébként mint derrick is írogatok! Mer' bizony ez így van! Nagyon jól rájöttetek, hogy én derrick vagyok! Igazándiból egy hasadt személyiség vagyok, egyfelől Stephan Derrick, másfelől Harry Klein a kollégája, aki buzi is, meg drogos is, meg alkesz is… Ja és rendőr is a nyomorult patkány, féreg!
    Szóval csak azt akarom mondani, hogy ritka nagy idióták vagytok!
  • humma
    derricknek meg a többi beteg homoszekszuálisnak: tényleg ennyire fáj hogy bénák vagytok?
    A nyomorult senkit nem érdeklő fikázódás helyett nem kéne vmi értelmeset csinálni?
    Ha már a videoknál tartunk, lehet meg kéne próbálkozni vmi olyannal aminek tartalma is van.
    Tudjátok, elmentek vkihez, bemutatkoztok szépen és csináltok róla egy anyagot, biztos
    van nektek is mindekihez többszáz kazin versenyanyagotok 2001-től, kis edzés meg egy
    hosszabb interju, tudod amiben nem azt kérdezitek hogy hány kilo vagy és
    mire készülsz, meg hogy buzi e vagy, hanem vmi olyat ami érdekli az embereket.

Lehet utazni kell hozzá párszáz kilométert, néha kiruccanni svédországba vagy angliába,
    leszervezni egy forgatást egy 2007es olimpia résztvevővel meg az ifbb profi haverjaival,
    elkölteni pár tízezret rá, de hát ha jót akarsz csinálni akkor megteszed nem?
    Persze az is egy módszer hogy odasunnyogsz verseny után-közbe vkihez és kérdezel tőle
    vmi butaságot, és felrakod mint interjut. Van akinek ez is igényes meg jó.
    Meg az ovodába fakockákat borigatni is tök vidám meg jó...

Szóvalk gondolkozzon el szépen a buziteam mielőtt olyan nagyon szerénytelen kifejezésket illet
    magára mint konkurencia.

efitmaster, küldjek nyugtatót?
  • Kuen
    Szájkarate. Minden oldalról.... :-(
  • efitmaster
    Figyelj kis buzi bunny, te kis faszkalap patkány,

A patkányok egyébként már évekkel ezelőtt összejöttek, csak körül kéne nézned magad körül buzikám és megtalálnád az összes patkányt faszkalap.

én korábban nem azt írtam, hogy idehoztuk Ronnie-t 5 millióért, hanem azt, hogy a rendezvény magyarországi költségvetése kb. 5 millió Ronnie nélkül! Még olvasni sem tudsz te kis elmeroggyant.
    Ronnie teljes útját a BSN fizette, de ez az első pillanattól kezdve nyílt titok, te nagyon sötét faszkalap. Csak nem mindegy, melyik országba viszik, te buzi gyerek. Azt, hogy ide hozzák, valakinek el kellett intéznie te szerencsétlen fasz.
    Neked ide bárki maximum csak a faszát küldené te buzi, aki megnézi a honlapodtat. Egy igazi buzi kép a nyitűoldalad, te majomparádé. Felvállahatod hogy buzi vagy nyugodtan, úgyis mindeki látja az oldaladon, te nagyon sötét kis majom.

Az oldalunk oldalletöltését már megbeszéltük. Hazudtam, hogy negyed millió, hogy becsapjak itt mindenkit, te faszkalap kis majom.

Szánalmas majom vagy te csak, kis buzi gyerek, semmi több. Nem érdemes rád egy percet sem pazasrolni te kis szánalmas buzi gyerek. Nyomjad a szarodat tovább buzikám és menj el a jó édes anyádba vissza mocskolódni és hazudozni, faszkalap kis szerencsétlen gyerek.

• derrick
    Ha Bunny mamóka kamerman :)))) szándékosan a Jenei István gatyóját célozta meg és mutatja az nem baj, de erre azt mondani hogy ez a combja, akkor be kell iratkoznom még egyszer megtanulni az emberi test részeit. Bunny mamóka ha nem lenne odaírva, hogy ki van kifigurázva, már akkor is lehetne tudni hogy Te vagy az. Ennyire elbízod magad, neked konkurencia az Interneten hol élsz haver. És haver neked ez nagy szégyen, mert ez biz rád jellemző.

A pár mocsok szón, és koszon kívül valami ragadt még rád?
  • mokate
    Lehet fikázni az egyik produkciót egyfajta szempontok alapján és lehet fikázni a másik produkciót más fajta szempontok alapján. A maga nemében mind a kettő jó! Ez van! Akár tetszik, akár nem!
    Még egyszer! Nem arról van szó, hogy kik is készítik a műsort, hanem arról, hogy mennyire élvezhető a produkció! EBBŐL A SZEMPONTBÓL MINDKÉT ANYAG JÓ! Arról pedig, hogy a műsor(ok) készítői közül ki milyen "gentleman", arról nem akarok vitát nyitni! Nektek is megvan a saját véleményetek és nekem is!
    Megjegyzem csak azok tudják a teljes igazságot, akikről most éppen szól a fórum, de nem lesznek hülyék tökig kitálalni!
  • REWRITEs
    Had vitatkozzam veled. Attól hogy valamit vidéken és nem a fővárosban rendeznek meg, ettől a rendezvény olyan

gigászi nézettségű lehet mint egy budapesti. Szervezés, sok-sok pénz, mivel feltételezem jók a kapcsolatok, ezért

sztárok, megfelelő sajtó és a magyar testépítők zöme már ott is van. Taktaharkányba megszervezni valamit, már

ötletként is halott volt. Az előbbi felsorolásból a megfelelő kapcsolatok, a pénz már is hiányoztak. Ezt nevezed

egyébként szervezésnek, mert ez attól nagyon távol állt. 6742-ben minden benne van mi is egy underground zseni

műsora. Ha neked ez még mindig szakmai? Tény és nagy igazság, hogy a BB-tvét és a Muscleteamet nincs értelme összehasonlítani. Ez utóbbit emberek készítik, akik nem néznek le senkit sem. Nem gond ha nem vagy profi testépítő, csak szeressed a sportot. Legyél vidám ezt suggalja szinte minden (télapó móka, egri buli és most a gyereknapi ovi dolog). Az a jó benne, hogy egyre több és több neves sztár adja hozzá a nevét, Kathi Béci Tóth Dani, Jenei István etc. etc. Nem lennék meglepve, ha ez a névsor csak növekedne. Látható hogy sokat foglalkoznak vele. Nézd meg bármelyik videot. Úgy látom, lehet hogy tévedek, de mint ha a Pulzus terem honlapját is ők csinálnák. Ott még jobban látszik az összefogás, a klub utazások, klub szervezés, klub versenyzés. Nekem nagyon szimpatikus. Lehet hogy populáris, és az baj?
  • xpknight
    oké köszi szépen erre voltam kiváncsi!
  • mokate
    Azért nem veszem fel a "mentét", mert egyik oldalhoz sem tartozom! Van olyan, amivel egyetértek és van olyan, amivel nem! Ennek így kellene, hogy jól működjön!

xpknight! A kalóriatöbblet zsírosít! A Creatin Monohydráttal NEM viszel be többletkalóriát! Azt a kajával viszed be – ha beviszed…
  • xpknight
    Szevasztok!
    Lenne egy hülye kérdésem a Creatine Monohydrate szedése alatt félnem kell e zsírosodástól, vagyis maga a termék zsírosít e normál kajálás mellet?előre is köszi és sorry
  • mokate
    De én pucér valaggal szeretk rohangálni!
    Kovács Úr, meg Kovács Úr...
    Én Mokate Úr vagyok, te meg Derrick Úr! Hivatalosan...
  • drugs bunny
    ja lányok: én nem cinkelem a konkurenciát mert se nekem, se a támogatóimnak nincs. a férgeket cinkelem, ez nagy különbség!

na gyerünk, erőlködjetek még ez kevés lesz!

• drugs bunny
    az abaj bennetek, kis buzikkal, hogy mindent a ki aljas szándékotok szerint tudtok nézni. a bbtv bicac külöünszám a jenei pisti COMBJÁt mutatja, kis buzzancsom, akkor is ha te a kukeszt kerested! :DDDDDDD

és nem ismereted fel a lakatos misit? :DDD

pillérke, remélem a bb.hu mindig ebben a szakadékben fog maradni, mert igy nem lesz okunk panaszra! :DDD

a multipower kupa a szenzációs 150 versenyzővel kurva jó poén, az utolsó előt hülye cég akit palira tudott venni a szövetség, kár hogy a 150 versenyzőből 100 gyerekfitness meg fitness ritmus (nem tudom hányan érzik az IFBB-ben mit jelent a BB) a maradék modell meg huberversenyző! :DDD

reköcsög, szégyenfolt?:DDDDDDDD ez szánalom te szerencsétlen, eleve ha valaki valakit parodiználni akar, ismerni kéne a jellemző tulajdonságait, nem összevissza írkálni minden butaságot, köcsög. ronnie jó srác, beszélgettem már vele személyesen, román gp-n van is ebből egy perc, nyomik!
  • derrick
    Mokate most vagy van pólód, vagy nincs pólód. Ha van akkor hordjad, ha nincs akkor vedd fel a Drugst. Meztelenül nem járhatsz :))) Én még a régimódi stílus híve vagyok.

Amíg a Kovács Úr csak "cinkeli" a "konkurenciát", addig nem szólhat senki semmit! Ezen hülyeség felhúznia magát bárkinek is! Ha ezen túl megy a dolog, akkor lehet véleményezni, megjegyzem akkor meg már minek...

Az a baj, hogy jó a mondatod, nyelvtanilag (!!!) semmi gond vele :))) Kovács (Úr? ezt a titulust te találtad ki:))) már rég túl ment minden határon, mindenkivel szemben. A középkorban már ott lenne, ahová az van kiírva (innen nincs visszaút) Ezt az idézetet neked csak ne kelljen lefordítanom :))
  • REWRITEs
    Igen szégyenfolt Drugs Bunnyra. Én most olvastam először. Halálra röhögtem magamat, nagyon jó duma. A baj hogy, ez a valóság. Ajánlom mindekinek :)))
  • derrick
    Bunnyka drága hogyan is kezdődik az BB különszáma?
    Hotel szoba Jenei István az ágyon hever, kamera a feszülő kis naciját mutatja premier plánéban hosszú-hosszú ideig. Kamera váltás, a másik ágyon szintén bodybuilder fekszik kamera mit is mutat, hosszú-hosszú ideig? Közben egy kis fika a Multipower kupa reklámanyagát mutatva.

EZ A SZAKMAI UNDERGROUND, CSAK IS A PROFI BODYBUILDEREKNEK SZÓLÓ TANANYAG!!!!
    Természetesen hogy a szerver nem bírja a letöltögetést, mert beizgult és felhergelt nézők csámcsognak rajta!!!
    Meg Drugs Bunny hiszen ő volt a kamerman :))))

A Muscleteam meg nagy őrült, hogy még egy sort is közöl, hogy hol vannak ennek a szemétládának a versenyei.

• derrick
    Efitmaster remélem egyet értessz azzal, hogy a házigazda sem a Te sem pedig más véleményét amit Drugs Bunny itt összemocskol ne töröljék. Több okból is!!!!!
  • 0o
    Ennyi buzizást a vezető forumban

CSak hogy másról is essen szó.

bsn nitrixet nézegetem, berendeljem e amcsiból 20 dolcsiért. Itthon valami 14 körül osztogatják