efitmaster#6754
Figyelj kis buzi bunny, te kis faszkalap patkány,
A patkányok egyébként már évekkel ezelőtt összejöttek, csak körül kéne nézned magad körül buzikám és megtalálnád az összes patkányt faszkalap.
én korábban nem azt írtam, hogy idehoztuk Ronnie-t 5 millióért, hanem azt, hogy a rendezvény magyarországi költségvetése kb. 5 millió Ronnie nélkül! Még olvasni sem tudsz te kis elmeroggyant.
Ronnie teljes útját a BSN fizette, de ez az első pillanattól kezdve nyílt titok, te nagyon sötét faszkalap. Csak nem mindegy, melyik országba viszik, te buzi gyerek. Azt, hogy ide hozzák, valakinek el kellett intéznie te szerencsétlen fasz.
Neked ide bárki maximum csak a faszát küldené te buzi, aki megnézi a honlapodtat. Egy igazi buzi kép a nyitűoldalad, te majomparádé. Felvállahatod hogy buzi vagy nyugodtan, úgyis mindeki látja az oldaladon, te nagyon sötét kis majom.
Az oldalunk oldalletöltését már megbeszéltük. Hazudtam, hogy negyed millió, hogy becsapjak itt mindenkit, te faszkalap kis majom.
Szánalmas majom vagy te csak, kis buzi gyerek, semmi több. Nem érdemes rád egy percet sem pazasrolni te kis szánalmas buzi gyerek. Nyomjad a szarodat tovább buzikám és menj el a jó édes anyádba vissza mocskolódni és hazudozni, faszkalap kis szerencsétlen gyerek.