-
drugs bunny #6738 na kisköcsög: akkor absn hozta ide vagy ti voltatok? ugye, 5 millóért te hozad faszfej? ki kamuzik már megint? :DDD
mennyi a fos extrémfit oldalatok nézettsége? :DDDDDD
visszakeressük mit hazudtál, miközben kint van az oldalon a nézettségmérő? :DDD
én nem emlékszem patkány, hogy a szarjaimat árulgattam volna neten mint a "legnagyob webáruház" számla nélkül. sőt SEMMIT nem árulgattam a neten úgy emlékszem. semmiért nem kértem pénzt, semmit nem csináltam pénzért.
ÉN mondtam hogy médiaguru vagyok, patkány? láttad ezt leirva, nagy üzletemberköcsög 15 éve? :DDDDDDDD
én azt hittem te vagy a médiaguru a velvettel! :DDDD
én "buzi kis majom" sajnos szar ügy hogy nálad sokkalta többet tudok tenni pénz nélkül. hiába akarsz megvenni eztazt nyomi. egy balek vagy.
amugy kérdezzük már meg az olvasókat? miylen meber az, aki egyrészt: nagy pofája lelnére nem vállalja fel magát (én élőbenis bunny vagyok uyganis kiparazst, midneki így ismer) különböző fórumokra különböző néven írogat, de mégis kurvára fosik hogy kiderül hogy ő kicsoda, igaz zolika 38 éves überkomoly üzletember?
ja és ne feledjük, a fikázásod ellenére PICIKE, kurva kicsi vagy te a piacvezetőhöz, beszélsz itt nagy üzleti faszágokat aztán közöd nincs hozzá, nem is lesz!
olvas egy kis katalógusreklámnot, akkor elmúlik a sírás! szerintem hazsnálj egy kis növekedési homron fokozót is, háhta 38 éve skorodra felnősz! :DDD
(ja az alriról midnet tudok: nem jött be, pl azt! :DDD)