33479
12316971501353788406.png
  • Piller11
    a dureCITEC NYÚL túlpörgött a duraSITEC elemektől - beleesett a szakadékba, magával rántva a bb.hu-t, ahonnan nem tud kimászni
  • drugs bunny
    na kisköcsög: akkor absn hozta ide vagy ti voltatok? ugye, 5 millóért te hozad faszfej? ki kamuzik már megint? :DDD

mennyi a fos extrémfit oldalatok nézettsége? :DDDDDD

visszakeressük mit hazudtál, miközben kint van az oldalon a nézettségmérő? :DDD

én nem emlékszem patkány, hogy a szarjaimat árulgattam volna neten mint a "legnagyob webáruház" számla nélkül. sőt SEMMIT nem árulgattam a neten úgy emlékszem. semmiért nem kértem pénzt, semmit nem csináltam pénzért.

ÉN mondtam hogy médiaguru vagyok, patkány? láttad ezt leirva, nagy üzletemberköcsög 15 éve? :DDDDDDDD

én azt hittem te vagy a médiaguru a velvettel! :DDDD

én "buzi kis majom" sajnos szar ügy hogy nálad sokkalta többet tudok tenni pénz nélkül. hiába akarsz megvenni eztazt nyomi. egy balek vagy.

amugy kérdezzük már meg az olvasókat? miylen meber az, aki egyrészt: nagy pofája lelnére nem vállalja fel magát (én élőbenis bunny vagyok uyganis kiparazst, midneki így ismer) különböző fórumokra különböző néven írogat, de mégis kurvára fosik hogy kiderül hogy ő kicsoda, igaz zolika 38 éves überkomoly üzletember?

ja és ne feledjük, a fikázásod ellenére PICIKE, kurva kicsi vagy te a piacvezetőhöz, beszélsz itt nagy üzleti faszágokat aztán közöd nincs hozzá, nem is lesz!

olvas egy kis katalógusreklámnot, akkor elmúlik a sírás! szerintem hazsnálj egy kis növekedési homron fokozót is, háhta 38 éve skorodra felnősz! :DDD

(ja az alriról midnet tudok: nem jött be, pl azt! :DDD)
  • efitmaster
    bunny,

az egyetlen homokos te vagy itt kis buzi majom, csak félsz, hogy kiderül. Jobb ha rólam lekopsz te kis majom faszkalap!

Az extremefit raktárkészletétől lehet, hogy hanyat esnél buzikám! A BSN a napi egy csomag miatt hozta magyarországra colemant biztos bunnykám és a napi 1 csomagból szerveztük az egészet. Ja, szerinted így van, te nagypofájú homokos kis pöcs. Persze buzikám a te fejedben lehet, hogy még így is lehet ilyesmiket csinálni.

Már mondtam neked faszkalap, hogy csak te cigánykodsz fórumokon buzikám, évek óta és terjeszted a szart amerre jársz.

Az alri-ról nem tudsz semmit te kis buzi majom.

És tudja itt mindenki, hogy te vagy a nagy médiaguru. Egy buzi kis majom vagy te, nem média guru!

Nem tűnik fel te beteg buzi, hogy te hazudozol össze vissza?

Bocs az olvasóktól az alpári stílusért!

Na, beindult a fórum. Tőlem, akár már moderálhatják is.
  • mokate
    Na még egyszer...!
    MD kupa: vidéki verseny, ehhez mérten várhatunk tőle popularitást...! Hogy sikeres, vagy veszteséges, döntse el ki-ki maga!
    BSN-Coleman: Nyilván nagyobb a média, mint maga a rendezvény, illetve mint amivel a "tömegeket" el lehet érni! Ne felejtsük el, ez Magyarisztán! Ha ezt nem így csinálták volna, "még" ennyien sem mentek volna el!
    GYURMA: Idáig sem lehetett független - valakinek támogatnia kellett, hogy most ki...?!
    MUSCLETEAM: Független (home video ), populáris (már hát annak aki nézi - aki nem nézi, annak nem az!), más rétegnek készül, mint a bbtv, ebben azt hiszem egyet értünk! Ettől még nem lesz kevésbé élvezhető...
    BBTV: Underground és szakmai is! Szintén élvezhető azok számára, akiknek készült!
    Véleményem szerint (tudom, hogy senki nem kérdezte - kuss!) nagy hiba összehasonlítani a bbtv-t és a Muscleteam produkcióját! Teljesen más origóból indul ki mind a kettő!
    Amíg a Kovács Úr csak "cinkeli" a "konkurenciát", addig nem szólhat senki semmit! Ezen hülyeség felhúznia magát bárkinek is! Ha ezen túl megy a dolog, akkor lehet véleményezni, megjegyzem akkor meg már minek...
    A sajtó orgánum, a Testmester és úgy általában a piac nagyon is igaz! Nem is beszélve a széthúzásról, a furkálódásról (ne mondjátok, hogy nem igaz!), klikkesedésről, ami tényleg lehúzza a sport "színvonalát"!
    Végre kezdett volna valami elindulni (nagy szerepe van benne az egyéni kezdeményezéseknek), de a "Magyar virtus" megakadályozza, hogy valami lehessen is belőle! ÉS EZ IS IGAZ!
  • drugs bunny
    sziasztok homokok!

igaza van a daninak, nézzétek a muscleteamet, énis mindekinek ajánlom, állítom növelem a nézettséget, semmi máson nem lehet ennyire röhögni!

asszem az attilasegg nevű kisfiúka butaságaira reagálni se érdemes, a seggfórum a VEZETő haha ez kurvajó! :DDD

nem zavar buzik, hogy ti olvassátok páran, meg azok akik titeket szopatni járnak ide? ja meg akik röhögni!

az MT produkció vidám, főleg azoknak akiknek olyan "más" a szexuális érdeklődésük, nem véletlen van bent a kamera mindig a versenyzők valagában meg fürkészi a cerkát! :DDDDDD

nyugi, mindenki tudja hogy az MT homokos banda! szexuális beállítottságtól annyra függelten hogy majd elcsöppen a nyál tőle! :DDDDDD

jó érzée lehet versenyzőknek tudni hogy recskáznak rájuk!

a bbtv értéke csökken :DDDDDDDDD 2 napig el se tudtam érni az admin felületeimet most a 26-osnál te kis buta, a szolgáltató teljes sávszélességét lefoglaltuk, nem merünk kész anyagokat feltenni oylan túlterhelés van.

md kupamsorozat? ja nulla média! :DDDD full versenyvideok, MD , full képek. nem velvet meg kiskegyed, meg rtlklub szarunkbeleműsor: nem az a média amikor a velvetben leirjék hogy ronnie coleman itt feszengett! ezt ajánlok figyelmébe a patkány androbuzi haverodnak is akinek nem tudom már mi a neve itt! A "kis szineseeket" feldughatjátok magatoknak, az még anynit se ér mint a pump and flex, nem olyan médiaszereplés kel ahol hülyének néznek!

ja, androbuzinak nem válaszoltam: te nagy üzletember te a 15 éves üzleti múltad alatt azt tanultad meg hogy fórumokon kell cigánykodni pitibe a piti mennyiségben vásárolt termékeiddel, amiből még rendes raktárkészleted sincs és folyton beégsz, mint az alrival? a nagy üzletember nagy webáruháza napi 1 csomaggal mi?

nem tűnik fel betegfasz hogy összevisza hazudozol?

a tavaszi szezon be fog jönni seggek, ez nem rajtatok meg a kis hülye véleményeteken múlik, hanem azon hogy a versenyzőknek lesz se ennyi esze.

bírom amikor ottse volt vagy ottvioltam de sunnyogtam mert beszarifaszvagyok köcsögök mondják a nagy igazságokat a sportról!

az extrémfitnek külön gratulálunk, a TF-huber-es seggekkel való összefogáshoz, örülök hogy a patkányok mindig megtalálják egymást, a huber már tönkretette a sportot de most van mégegy hülye akit palira tud venni - a nagy okos extrémfit is be fogja szopni, de mi már előre röhögünk! igy kell mindent megtenni hogy a sport a jövőben is szarban maradjon!

ja az MT-nek köszönjük hogy leközölték a versenyeink időpontját, de erre nem tartottunk igényt eddig sem és ezután se fogunk, sőt.

(sőt a bíráskodást fikázó kis paraszt nézők részvételére se vagyunk kíváncsiak a jövőben)

ezúton kedves MT felhívom a figyelmetek hogy a superbody jogtulajdosa NEM járul hozzá superbody videók közléséhez különösen pedig pénzért való terjesztéséhez, igy lesztek szívesek eltávolítani ezeket az anyagokat - ezt vehetitek nyugodtan hivatalosnak!

• mokate
    Minden esetre Németh Eszti "pózolása" döbbenet!
  • jazzy
    Szerintem gáz, hogy ilyenre van az embereknek ideje.
    Nem bunny, akárki idióta fikázására.
    Inkább menne le a terembe edzeni és ne verné otthon a 60 kilós kis testével a billentyűzetet...
  • 170Kg
    Áhh ez a szégyenfolt nem tűnik el soha? Nagyon remélem nem Németh Pisti örökítette meg ezt az írást, mert akkor komoly gondok lehetnek vele. Én az ilyesmire nem nagyon lennék büszke. Olvastam már tőle okosabb gondolatokat is, ez enyhén szólva gyerekes. Én a helyében reménykednék hogy minél hamarabb elfelejtik...

volt már elég háború ezen a kis kék fórumon, hagyjuk ezt inkább.
  • derrick
    Attilahunnak vannak jó meglátásai 170 grammos :))
    (a szerver annyira leterhelve amikor kijön a) akármi is jön ki azon, pár bejegyzéssel ezelőtt már volt egy bukta a 250000-es nézettség vita. Ennyit a túlterheltségről is.
    BB.TV furkálódás? Ez de szép szó atya ég! :) haverom Te minek nevezed, amikor az MT volt az egyedüli, ahol minden MD verseny időpontja le volt közölve, kapishe :))) Ja meg néha a Tesztoszteron is. Közben a mai napig egyetlen egy média meg sem mukkant. Erre a válasz Drugstól az, hogy a legújabb TV-jében egy fodros szoknyájú, sárga fogú, virágkötő teremtésnek a szájába adja azt a mondatot amit már biztosan hallottál hiszen Te vagy az első aki letölti, utána a blogjában hírdeti, hogy fennt van a TV legújabb száma, s várja, hogy valaki essen már neki az MT-nek! A kezdő löketet ugyan is megadta, hát ha a pórnép beindul. Most lenne pár cifra jelzőm, de az nem lenne nyomdafestékes. Nem csak az emberre, ha nem az egészre. Az undergroundos, kimondtottan profi testépítőknek valóban ezzel kell kezdeni a profi, és szakmailag zseniális legújabb TV-ét. Tudod erre mit mondok, azt amit az MT-ben Tóth Dániel a végén mondott.

Attilahunnal abban kell hogy vitatkozzak, hogy a tavasz soha az életben nem fog bejönni itt M.O-ban. Szerintem is, mint ahogy te barátom, jól vetted észre csak is az ősszel lesz valami, s a nagyok is arra készülnek.

A széthúzzás pedig sajna igaz, mert ahogy az MD-kupán Scitecosok, addig a BSN Colemannal pedig ifbb (Huber) Testnevelési Főiskola meg Extremefitesek.
    Amúgy most nézem ezt a Németh Eszter féle pozdzolást :)) Ezzel lett abszolut bajnok? Én mán kíváncsi volnék a többire is, mert ez egy katasztrófa.
  • Attilahun
    6727 = mokatenak
    ezt mindenki vonja le maga

6729 = Panzermeyer
    Én is ROFL, csípázom az ilyen kiművelt, kultúrlényeket, de csak is ADW
    [URL=http://www.extremefit.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=160&sid=d0c145279a7b72cf4bde4e45599a691b]ROFL én is "a padlón fetrengve röhögtem", de ezen[/URL]
  • Panzermeyer
    ROFL
  • 170Kg
    Az hogy Attila most diétázik, és kevés a ch :D

Amúgy Attila te szeretted a suliban a törit? Úgy fogalmazol mint valami nyomorék történész, aki mindenkinél mindent jobban tud, pedig ott se volt :D

MD kupán 1-2 versenyző? Gyér nézetsség? Bukás? Tán kevés volt a bevétel ? :D
    BSN kólmennel 2-3 versenyző? Ha MD kupán 1-2 volt akkor itt inkább 0.2-0.6 nem ? :)
    Gyurma nem független? Miért? Fideszes, vagy MSZP-s ? :D
    MT produkció populáris? Ehem... viszont vidámnak vidám. Azoknak is! :D
    BB.TV furkálódás? Ez de szép szó atya ég! :) Értéke csökken? Ja hogy a kutya nem tölti már le, ezért van a szerver annyira leterhelve amikor kijön az új epizód nem ?! :D
    Nagy sztárok eltűntek? Nem lehet hogy versenyre készülnek? Mondjuk őszre? Hmmm?
    SG fórum a vezető? :D Ajjaj! Ehhez nem is szólok hozzá semmit.
  • mokate
    És mi az egésznek a konzekvenciája?
  • Attilahun
    Itt a nyár, és bukás a tavasz

Kronológia:

- MD kupa sorozat, kötelezően megjelenő 1-2 bodyversenyző, gyér nézettség, nulla média, bukás
    - BSN ifbb Colemannal, 2-3 versenyző, kicsi nézettség, óriási média előtte/utánna, nem jött be

- Gyurma produkció szakmai havi műsora továbbra is jó, de már nem független (?!?)
    - Muscleteam produkció láthatóan föggetlen, populáris, vidám azoknak is, akik amatör bodysok
    - BB-TV underground szakmai, de egyre több furkálódás az ellenfelek ellen, értéke csökken
    - szaksajtó változatlan (2 havi) kivéve Extremefit már csak negyed évi(?!?), Ironman meghalt(!)
    - Testmester, biotech portál meghaltak (?!?), bodybuilding új site, nagy beharangozás

Megjegyzések:

- óriási a harc a tápkieg piacon, iszonyatos árudöpping, ennek ellenére az árak szinte u.a.
    - sokkal kevesebb új bodys a versenyeken, a nagy sztárok mint ha eltüntek (?!?)
    - nagy ellentétek, széthúzás, kialakuló csoportosulások, sárdobálózás, padlón a bodysport???
    - forumok rangsora megváltozott, a független sg a vezető
    - scitec mint ha kevesebb bodyst szponzorálna
    - biotech mint ha nem szponzorálna senkit
    - extremefit mint ha kezdene 1-2 bodyst szponzorálni

Vajon milyen lesz az ősz?

• bandus
    ennyire tellett:D nem az én gépem volt nálam, ezért nem voltak jók az időzítések, sajna..
    Amúgy köszi az aláírást, meg a termékmintákat:) Lenne is egy kérdésem:
    no-explode vs. nitrix. melyiket ajánlanád, és miért? mert így első látásra/olvasásra nagyon hasonlónak tűnnek. nekem a nitrix szimpatikusabb.
  • FOXX supreme
    jah, bocs összeolvastad, mert VESSZŐ -őt figyelmebe kéne venni..nem baj !
  • FOXX supreme
    fehérjét ezsem meg..elmagyarázzam mi az a tojásfehérje?
  • FOXX supreme
    :) én nem testetépítek észkombájn!!! Erőemelés, tod mi az?
    csak melette van formám, meg tömegem, msot , jó akkor hagyjuk ... mindegy !
  • Steve Namat
    A szögek és az időzítések elég furák......de azért köszönöm!

Remélem lesz még pár tucat kép amiből lehet válogatni...előnyösebbeket is.
  • bandus
    pár kép tőlem is:

• Brolly
    Sztem az naon nem úgy értette, máshogy is lehet hangsúlyozni a mondatot hisz ott van a , :)
  • Brolly
    Hát 1 kg száraz rizs lefőzve van vagy 3kg nem, ahoz képest hogy 240g-ot kéne benyomni naponta egy 80kg-os embernek, ez elég sok nem?
  • 0o
    "15 tojást simán megesztek persze fehérjét, és a sárgáját hanyagolva"

Ha a fehérjét és a sárgáját hanyagolod, akkor mégis mit eszel meg belőle? a héját? vagy a kakasgecit?
  • Gyúrógép
    "csak eszek én nem számolgatok, növök, zsír nem jön..."
    Szerinted a profik és mindenki más miért méricskél ? Csak úgy hobbiból ?
    Meg egy kajálásra 1 kiló szárazon lemért rizs főzve... aha ja
    Na haggyuk a fasságokat...
  • FOXX supreme
    csak eszek én nem számolgatok, növök, zsír nem jön, edzek erővel..persze ez nem minden nap van, csak volt már és tudom hogy megtudom enni:D

tojással ugyan így, 15 tojást simán megesztek persze fehérjét, és a sárgáját hanyagolva
  • 0o
    CSáó!

Pár hete volt itt egy kis vita külföldről rendelt cuccokról és hosszas utánajárás után találtam is járható utat:
    hitelkártyával előre kell fizetni a cuccot, ők pedig ráírják a csomagra, hogy ajándék. Ekkor nem kell amerikából vámot fizetned! mármint 0 forintra persze 0 vám jár :D
    A dolog működik, személyesen láttam amint egy srác kipufogót! rendelt amcsiból és simán rányomták hogy ajándék... jah kiscit olcsóbb volt mintha itt vette volna a szervízben.
    Elvonatkoztatva ez az egész működik fehérjére és egyéb kellékekre is, csak az amerikai árat + postaköltséget fizeted. Mondanom sem kell, még így is megéri. Kellemes hely a nézelődésre: ebay.com.
    Most próbálok ki egy szállítmányt aztán szólok mennyit spóroltam a hazai árakhoz képest.
    ÜDv
    0o
  • kritikuss
    A PULZS FITNESS-ben volt Németh István Ifbb pro bodybuilder

• jazzy
    De minek neked 700g szénhidrát egy étkezésre? Az egy napra is sok..
  • FOXX supreme
    aztán jó persze, rá fél órára nem bírnék megint megenni ennyit, de napi egyszer megtudom csinálni
  • FOXX supreme
    pl. internetezek, és pillanatok alatt elfogy:)

nem kellenek hozzá napok. ehez a sporhoz enni kell. én tudok:)
  • 170Kg
    Vagy egyél kevesebbet, vagy edzz keményebben!

Az utóbbi az okosabb megoldás. Ha viszont elég a 4 gramm is a fejlődéshez akkor menj le 4-re. Ki kell próbálni.
  • 170Kg
    És mondd hány nap alatt ? :D
  • jazzy
    Vörös Zoli is annyit eszik kb :D
  • FFX
    na ez már szerintem is egy kicsit durva.
  • FOXX supreme
    fél kiló egyáltalán nemsok...én 80 Kg vagyok kereken, 1 kilót is megeszek simán magába, só nélkül is !..bár ember válogatja
  • Gyúrógép
    És aki nagyon zsírosodik az 5 gr chtól az meddig mennyen le szted? min 4 gr ?
  • mokate
    Kössz... Az jó szar!
  • csuszi
    nem neked szólt sry, hanem hmmmmmm-nek:)
  • csuszi
    olyan bélpoklos vagyokhogy iszonyat. csak viszonyítási alapként don pepe minden városban van, egy xxl pizza lecsúszik, szal ne magadból indulj ki, fél kiló rizs nem sok. én 200 g eszem diéta alatt (70 deka csirke cicivel támogatva), majd kiugrik a szemem olyan éhes vagyok :)
  • 170Kg
    Tömegelni "vastagítani" általában 5 gramm ch-val szoktak, és 2 gramm fehérjével testsúlykilogrammonként.

Nagyon vékony vagy? Ha így van durumtésztát is ehetsz, mondjuk fele arányban, sőt ha nem hízol akár szemetet is. Az a lényeg hogy eleget egyél. Bár ha képes vagy napi fél kiló rizset megenni, inkább azt javaslom.

Nem értem miért ne lehetne lenyomni napi fél kilót... erről szól ez a sport

...sok kákabelű

:D