12316971501353788406.png
  • drugs bunny
    sziasztok homokok!

igaza van a daninak, nézzétek a muscleteamet, énis mindekinek ajánlom, állítom növelem a nézettséget, semmi máson nem lehet ennyire röhögni!

asszem az attilasegg nevű kisfiúka butaságaira reagálni se érdemes, a seggfórum a VEZETő haha ez kurvajó! :DDD

nem zavar buzik, hogy ti olvassátok páran, meg azok akik titeket szopatni járnak ide? ja meg akik röhögni!

az MT produkció vidám, főleg azoknak akiknek olyan "más" a szexuális érdeklődésük, nem véletlen van bent a kamera mindig a versenyzők valagában meg fürkészi a cerkát! :DDDDDD

nyugi, mindenki tudja hogy az MT homokos banda! szexuális beállítottságtól annyra függelten hogy majd elcsöppen a nyál tőle! :DDDDDD

jó érzée lehet versenyzőknek tudni hogy recskáznak rájuk!

a bbtv értéke csökken :DDDDDDDDD 2 napig el se tudtam érni az admin felületeimet most a 26-osnál te kis buta, a szolgáltató teljes sávszélességét lefoglaltuk, nem merünk kész anyagokat feltenni oylan túlterhelés van.

md kupamsorozat? ja nulla média! :DDDD full versenyvideok, MD , full képek. nem velvet meg kiskegyed, meg rtlklub szarunkbeleműsor: nem az a média amikor a velvetben leirjék hogy ronnie coleman itt feszengett! ezt ajánlok figyelmébe a patkány androbuzi haverodnak is akinek nem tudom már mi a neve itt! A "kis szineseeket" feldughatjátok magatoknak, az még anynit se ér mint a pump and flex, nem olyan médiaszereplés kel ahol hülyének néznek!

ja, androbuzinak nem válaszoltam: te nagy üzletember te a 15 éves üzleti múltad alatt azt tanultad meg hogy fórumokon kell cigánykodni pitibe a piti mennyiségben vásárolt termékeiddel, amiből még rendes raktárkészleted sincs és folyton beégsz, mint az alrival? a nagy üzletember nagy webáruháza napi 1 csomaggal mi?

nem tűnik fel betegfasz hogy összevisza hazudozol?

a tavaszi szezon be fog jönni seggek, ez nem rajtatok meg a kis hülye véleményeteken múlik, hanem azon hogy a versenyzőknek lesz se ennyi esze.

bírom amikor ottse volt vagy ottvioltam de sunnyogtam mert beszarifaszvagyok köcsögök mondják a nagy igazságokat a sportról!

az extrémfitnek külön gratulálunk, a TF-huber-es seggekkel való összefogáshoz, örülök hogy a patkányok mindig megtalálják egymást, a huber már tönkretette a sportot de most van mégegy hülye akit palira tud venni - a nagy okos extrémfit is be fogja szopni, de mi már előre röhögünk! igy kell mindent megtenni hogy a sport a jövőben is szarban maradjon!

ja az MT-nek köszönjük hogy leközölték a versenyeink időpontját, de erre nem tartottunk igényt eddig sem és ezután se fogunk, sőt.

(sőt a bíráskodást fikázó kis paraszt nézők részvételére se vagyunk kíváncsiak a jövőben)

ezúton kedves MT felhívom a figyelmetek hogy a superbody jogtulajdosa NEM járul hozzá superbody videók közléséhez különösen pedig pénzért való terjesztéséhez, igy lesztek szívesek eltávolítani ezeket az anyagokat - ezt vehetitek nyugodtan hivatalosnak!