12316971501353788406.png
  • efitmaster
    ja ja, haverom. a végén még majd én fogok elnézést kérni a madárkádtól, hogy támogattuk majdnem fél millával 2005-ben. Sőt ki fog derülni, hogy ő küldött nekünk fél millát akkor. És még én fogok koppani a végén. Persze haverom, szerinted így kellene mennie az életnek. Mondtam már korábban, hogy te hülye vagy, haverom? Én meg azért vagyok hülye, hogy egyáltalán szóba álltam veled egy fórumon, haverom és pocsékolom rád az időmet.

Azt hiszem, hogy én itt befejeztem veled a beszélgetést. Ahhoz, hogy beszélgesek veled tovább, le kellene írnod, hogy te mit tettél Dudás Antalért 2005-ben. Mert szerintem semmit, vagy csak visszahúztad őt, amióta körülötte vagy. Mégha azt is hiszi a nagyfiú, hogy te vagy a legjobb haverja, akkor is. Az eredmények beszélnek haverom, nem a jövő jóslataid. Mert akkor van a koppanás haverom. A versenyszerű testépítéshez több kell ma, mint csak kinyomni pár kilót és rendelkezni pár kiló felesleges izommal, haverom. Nem 1970-ben vagyunk haverom.
    Az eredményeket hiába akarod te szépíteni, csúsztatni vagy manipulálni. Szerintem igen kevés vagy te ahhoz, hogy megszépíts te bármit is.

Dudás Antalnak pedig drukkolok a jövőben is! És remélem, hogy a pár nagyon komoly haverja között, akik körülveszik őt néhányan, el is fog tudni érni valamit majd a jövőben.