33479
-
#6699 annyit eszek 3 napja ettöl fogok vasagodni vagy hagyjam a faszba és térjek vissza a szalámis szendvicshez
-
Hmmmmmm #6698 napi fél kiló nyersen mért rizs? na persze -
Hmmmmmm #6697 mokate én leginkább a mars csokihoz -
#6695 Hi
Azt szeretném megtudni hogy ha a napi 4 g ch megvan testsúlyonként a fehérje olyan05-07 g testsúlyonként akkor lehet-e vastagodni ha kezdő vagy és vékony. a ch-t rizsböl viszem napi 0,5 kg. -
mokate #6694 Sziasztok!
Az OPTIMUM NUTRITION-tól a 100% Whey Protein Gold Standard - Rocky Road ízesítés érdekelne. Mihez lehetne hasonlítani ezt az ízt?
A másik, a DYMATIZE-tól a Hi Protein Mega Gainer és a Mega Gainer összetételéről és fehérjefrakcióikról kellene valami infó...
Köszi! -
somati #6693 Bocs, Abbas Khatami. -
somati #6692 Kihasználom a negatívot, de nem olyan hosszan, mint pl. Abbis Khatami a videójában (4-5 mp). -
#6691 Én csak annyit tennék hozzá hogy nálunk az edző egyáltalán nem ilyen. 45 éves, 30 éve ezzel foglalkozik, kicsit jobban vágja a dolgokat mint akárki ezen a fórumon. De ő nem szokott irogatni semmit. -
170Kg #6690 Én nem értem minek eltervezni hogy mennyit edzzek. Eleve ott kezdődik a dolog hogy a végrehajtás módjától függenek a súlyok, és a sorozatok száma. Én bukásig megyek, és ott a vége. Minek számolni? Lángba borul az egód ha nem tudsz felmenni max súlyra? Ha nem érzed mikor vagy kész, helyetted nem mondja meg senki. Főleg nem egy ilyen fórumon.
A kedvencem a termben az edző, aki minden felesleges apróságot leírkál az ő kis papírjára... kíváncsi vagyok mit olvas ki belőle ha a delikvens nem fejlődik sehova (mondjuk nem is szoktak :p)
"a lassú negatívozás olyan szinten okoz sérüléseket az izomban, hogy naturálban nem mindenkinek jön be, mert simán túledzi magát tőle"
Lassú negatívozás alap! Az viszont nem hogy feltételezed hogy bárki is koxoljon a fórumozók közül! Azt mondod hogy te azért nem használod ki a negatív szakaszt, mert félsz a túledzéstől? Te nem az edzéstől félsz inkább? Ha rám hallgatsz inkább kis súlyokkal baszol oda az izmoknak minthogy irreálisan nagy súlyokkal bohóckodsz. -
mokate #6689 Igen, időnként velem is előfordul(egyre ritkábban)az idegrendszer leterhelése miatt - igazándiból minimalizálni lehet a lehetőségét megfelelő étkezéssel és pihenéssel. Hetei szigorú egy bicepsz, lehetőleg a háttal egy napon! Akkor le van szűkítve a lehetőség, hogy egy héten többször is érje stimulus az adott izomcsoportot. -
somati #6688 Osztom ezt a véleményt, de az a baj, hogy a lassú negatívozás olyan szinten okoz sérüléseket az izomban, hogy naturálban nem mindenkinek jön be, mert simán túledzi magát tőle. Nekem sikerült. :D -
mokate #6687 Nekem sok volna... Valószínűleg akaratlanul is elkezdeném tartalékolni az energiámat, az utolsó gyakorlatokra. Régen próbálkoztam a tricepsz - bicepsz szuperszettel, ideig - óráig működött csak. Nálam az válik be inkább, ha minél jobban leterhelem - de csak intenzív edzéssel. Hiába a nagy súly, az nem zúz annyira oda, mint a lassú visszaengedés! -
#6686 sztem sok...bár kinek mi -
bandus #6685 persze.. nem sok ez.. az első nehezebb gyakorlatokból 4 sorozat, a többi kettőből 3-3. -
#6684 Na ezt vártam inkább ilyenen kellene vitázni, aztán mindenkit leoszt valami nagy ember aki igazán ért hozzá.
Az én edzés tervem valahol a kettő előbb leírt között van, de most van alkalmam változtatni ezért kérdeztem meg.
Szerintem az lesz h megfogadom mindkettőt. Ez az utolsónál lassan visszaeresztve a súly szerintem is jó.
Eddig én is szuperszettben csináltam tricepszet meg bicepszet, és úgy próbáltam csinálni hogy 15-16 sorozat kijöjjön minden izomcsoportra. kétkezes meg egykezes gyakrlatokból. -
mokate #6683 Ezt mind egy edzésen csinálod? -
bandus #6682 itt is megoszlanak a vélemények. én egy lee priest interjúban olvastam, hogy ő se bicepszre, se tricepszre végzett gyakorlatoknál nem megy 14 ismétlés alá. ezért kipróbálam a nagyobb ismétlésszámot énis, általában mindenből 12-16-ot csinálok. eddig jól reagál rá a karom. meg újításként együtt edzem a tricepsszel szuperszettben, és ez nekem bevált. 3 gyakorlat mindenre, 4 sorozat általában.
részlet a naplómból, amúgy én is kreatint nyomok most :)
Csigás letolás kötéllel:
40kg*16
45kg*16
50kg*14
55kg*14
ezt nemigazán lehet összehasonlítani a múltkorival, az egyezések max a véletlen művei, mert másik csigán csináltam. a megszokott ugyanis kissé tropára van menve.
Váltott karú karhajlítás:
10kg*20
12kg*16
13kg*16
14kg*14
Szűknyomás:
30kg*16
40kg*16
45kg*12
Bicpesz csigán:
40kg*16
45kg*14
50kg*12
itt a szokásos csigát használtam.
Egykezes tricepsz fekve:
ebben elég jól sikerült fejlődnöm
8kg*14
9kg*12
8kg*12
Kalapács bicepsz:
12kg*14
11kg*12
10kg*14
-
mokate #6681 Én nem szoktam bicepszre végestelen végig gyakorlatokat végezni... Nincs is haszna. Rövidebb, vagy közepes intervallumu edzés, intenzív végrehajtással az, ami szerintem működik alapesetben.
Azaz: bicepsz rúddal, állva 2-3×15 és utána vagy váltott kezes bicepsz ülve 3×10, vagy scott pad (szabad súlyos!) 3×10
Ez az ami bevált nekem. Bár nekem soha nem kellett erőlködnöm a bicepszemre... Lehet még kalapácsos bicepszezést és koncentrált bicepszezést is beiktatni. Azért azt vedd figyelembe, hogy egy kisebb izomcsoportról van szó, ne terheld túl gyakorlatok tömkelegével lehetőleg! Talán két gyakorlat három-három sorozattal, egyenként 10-15 ismétléssel elég lehet...
Minden esetben próbálom olyan intenzitással végezni a gyakorlatokat, hogy az első három sorozat után már határozottan fáj és mire befejezem a bicepszezést, pisi-kaki befigyel! Nem tartalékolom az erőmet, hanem az adott sorozatba beleadok mindent és lassan eresztem vissza a rudat. A súlyt pedig úgy választom meg, hogy ne csalhassak bele, ne rángassam. ki kell tapasztalni az optimális súlyt... Tudom csinálni 45kg-mal is, de minek, ha 35kg-tól és tizenöt ismétléstől sokkal jobban bedurran a karom... Még pár dolog, amit fontosnak tartok:
- mindig van segítségem (1-2 erőltetett ismétlés erejéig)
- mindig koncentrálok az izom érzetre
- sorozatok között próbálok ráfeszíteni az izomra párszor (nyilván a vége felé már nem megy)
- MINDIG BEMELEGÍTEK!
- és végül: MINDEN EDZÉS ELŐTT ESZEM KB. EGY-FÉL ÓRÁVAL! ( akár csak egy túros-zabpelyhes turmixot is, ha más nem)
Én így csinálom, NEKEM így működik. Abszolút nem biztos, hogy mindez igaz lehet rád is! De az alapszabályokat érdemes betartani! -
mokate #6679 2-3 hónap, ki hogy reagálja le... Ha a második hónap után is érzed még teljesítményben, akkor hajrá! A dextrózon kívül van egyéb alternatíva is... Amilyen gyorsan megemeli a vércukor szintet, ugyanolyan gyorsan le is ejti - gyakran a kiinduló érték alá! Érdemes utánaolvasni, hogy például fehérjével, vagy maltodextrinnel hogyan kombinálják... -
#6678 Aki tud segítsen és írjon már le bicepszre egy igazán jó edzéstervet ami be vállt, haladó szintet kérek, most kreatin kúra miatt akarom rendesen minden alkalommal kifárasztani, hogy megfelelően épüljön a szünnapon.
Szerintem nagyon fontos a gyakorlatok sorrendje. leginkább erre lennék kiváncsi. -
#6677 nem ismerem:S -
#6676 Azért mégse egy tömegnövelő... -
#6675 Én most gondotam hogy veszek Hydroxycut-ot szálkásításhoz, nem tudom hogy mennyi értelme van, de sztem dobna azértvmit, ha nem is látszólag, de teljesítményen sztem dobna, de en mtudom hogy 11ért megérné-e:S -
#6674 1 hónap kevés, 3 sok. szrtm.
most vettem multi x et, tolok mellé c-t, pár grammot. ennyi elég vagy még toljak rá valamit? hardcore animalok kíméljenek:) -
#6673 Ezzel nem gondoltam, hogy ekkora hallgatást indítok el, csak úgy éreztem h két hete semmi érdemi téma nincs, csak a vita 2-3 ember részéről "1 lerágott csont" témáról. De mikor PyRex-nek elege lett csatlakoztam. Ennyi.
Szerintem az lehet, hogy most egy időre sokan elfordultak a fórumtól várják, hátha kialakul valami jobb téma hetek múlva.
Részemről annyi kérdésem lenne, hogy ha kezdek egy kreatin kúrát szöllőcukorral és fehérjével, akkor szerintetek 1 vagy 3 hónapos kúra a jobb? Több helyen keresgéltem és egyértelűen semmi nem gyűzött meg melyik a jobb. Akinek vannak tapasztalatai várom a válaszokat, de nem a kioktatás jellegűt, normál hangnemben. (Mellesleg közel 1 éve kihagyás nélkül edzek) -
derrick #6672 Már lassan két napja óriási a kuss a fórumon. Gondolom egyeseknek ez tetszik, mivel annyira unták az eddigit. Tőlük kérdezem, most ez miért jobb? Vagy miért nem dobnak fel témát, amiről szeretnének irogatni? Atesz85 vagy két napja feltett egy-két kérdést, s a nagy forumos társaság még csak szóra sem méltatta, pedig nem sport diplomácia-politika-versenyelemzés-topicelemzés-filmkritika volt. Mindenből lehet okulni, és tanulni, semmilyen témát nem kell lehurrogni, ez saját vélemény :))
Ja majd nem elfelejtettem, mint ha azt olvastam volna, hogy pyRex-nek a tegnapi nap nevezetes volt!!! Hát akkor Isten éltessen :)))
Atesz85 -nek üzenem
Ezt ne csak a forumokon keresd, ajánlom:
www.testepites.linkpark.hu (tematikus kereső oldal)
www.tesztoszteron.hu (nagyon jó leírások !!!)
www.vireco.hu
Az pedig olyan relatív megfoglamazás, hogy megfizethető kategória.
-
Steve Namat #6671 Itt is szólok mindenkinek, hogy június 2-án (szombat) szeretettel várunk minden érdeklődőt 14 órától Tatabányán a Pulzus Fitness edzőteremben, ahol bemutató edzést és szemináriumot tartok. A belépés ingyenes. Mindenki hozzon magával még egy embert!
Plakát -
efitmaster #6670 bocs, de ha téged vádolnának meg és a te cégedet és megpróbálnának lejáratni egy nyilvános fórumon(ráadásul egy névtelen senki), és belekötni minden szavadba. Nem hiszem, hogy elég hülye lennél nem leírni a te álláspontodat a témában ugyanott. Erről van itt szó.
Derrick megpróbált engem és a cégemet bemocskolni és vádolni ezen a fórumon, mert Dudás ezen a versenyen is vesztett, az össze eddigi versenyéhez hasonlóan. Pedig ehhez nekem semmi közöm nem volt. Ennyi a sztori.
Én nem jöttem ide megtámadni senkit!!! Senkibe nem kötöttem bele.
Ha megnézed a legelső beírásaimat itt ezen a fórumon 2 hete, akkor láthatod, hogy senkire egy rossz szót nem mondtam és nem kötöttem itt bele senkibe. Ez nem az én stílusom és nincs és soha nem is lesz ilyen szándékom.
Ha viszont megtámadnak nyilvánosan és megpróbálnak lejáratni, akkor leírom az én véleményemet róla.
Részemről befejeztem a témát és elnézést kérek mindenkitől, akinek ezt végig kellett olvasnia. -
#6669 Tömeg nem állt ki senki mellett, képet pedig nem töröltem.
Kezdenek szaporodni a hülyék.
Legyetek szivesek testépítéssel kapcsolatos dolgokról beszélgetni, nem érdekel senkit se derrick hülyeségei a madárkáiról, sem topicelemzés és a többi gyerekes duma.
Kezdem érteni miért látja hülyének mindenki a testépítőket, bár azért kíváncsi lennék hány ember testépítő itt és hány tépi a száját fölöslegesen mert nincs jobb dolga otthon. -
#6668 Hány éves ez a efitmaster, talán most ez a kérdés merült fel bennem. Ha valaki neked nem tetsző dolgot ír be, te egyből védekezel, szerintem ezt az ovodában kinövi a legtöbb ember.
Ja és én is támogatnám az ötletet, hogy visszatérjen a fórum a régi arculatához. Esetleg valaki újra bedobna értelmesebb témákat is.
Ne legyen már ez az elszállt ki vagyok, mi vagyok duma. Napok, hetek óta ez megy, mióta egy-két ember napi szinten beír.
Szivesen olvasnék inkább tippekről-trükkökről, tapasztalatokról, egyes tápkiegekről, amik megfizethető kategóriába esnek.
Ne ez a szívózás legyen, h ki mond nagyobbat. -
#6667 na most veszem ki a kedvencek közül ezt a szart, amit testépítés topicnak neveztek vala. ennek így semmi értelme. -
efitmaster #6666 attilahun,
te is derrick egyik igazmondó madara vagy, aki soha nem csúsztat?:)
"a tömeg kiállt mellette." Mi?:))
Hol látsz te itt tömeget?:)))ez az egész Dudás sztori kb. 10 embert érdekel az egész országban. Nem többet.
Az emberek nem azért voltak a Lurdy-Házban sem azon a napon, hogy Dudást és Berkest megnézzék a szinpadon. Szinte a kutyát nem érdekelte Dudás és Berkes hidd el nekem...
Volt ott egy sokkal jelentéktelenebb ember azon a napon, ha valaki még emlékszik rá egyáltalán.:))
-
#6665 Jah mondjuk én még megszoktam edzés előtt meg közbe nézni egy-két dragon ballos klippet+ Coleman , nah ezek tudnak még csak igazán felpörgetni:) zenékbe inkább Limp bizkit, Linkin Park, Nirvana, 50 cent... -
#6664 hát pl. britni szpírsz zenébe nem jó:) de pl. valami, érdekes, én nem szeretem a rockot és a kemény zenéket, de jó edzéshez az kell ! pl. AC DC..de külön spanolás nem szokott lenni -
Attilahun #6663 Kronológia:
-derrickre rájött a hányás, betett egy-két www.pulzus-fitness.hu képet (Anti, Laci)
-mindenki kussban maradt
-efitmaster kiállt az általa szponzorált győzelme mellett
-derrickre ismét rájött a hányás és betett egy kijózanító videot
-beindult ellene a klonozásos unalmas szöveg
-házigazda törölte Derrick képeit
-efitmaster előkapott újabb képeket (Anti Laci)
-a tömeg kiállt mellette
-házigazda még nem törölte ezeket a képeket
Tanulság:
-derrick váltson,hordjon ...feliratos polót, mert addig nem lesz igaza
-1./Anti 2./Imi 3./Laci -
Kuen #6662 Esküszöm, egy közepes óvodai csoportban színvonalasabb beszélgetés folyik, mint itt. Szánalom. -
efitmaster #6661 Németh István pedig távolról sincs egy kategóriában Dudás Antallal, haverom. Tőle sokat tanulhatna enigma, és ha nem te oltogatnád, akkor lenne is rá ideje talán.
Viszlát, derrick haverom. -
efitmaster #6660 ja ja, haverom. a végén még majd én fogok elnézést kérni a madárkádtól, hogy támogattuk majdnem fél millával 2005-ben. Sőt ki fog derülni, hogy ő küldött nekünk fél millát akkor. És még én fogok koppani a végén. Persze haverom, szerinted így kellene mennie az életnek. Mondtam már korábban, hogy te hülye vagy, haverom? Én meg azért vagyok hülye, hogy egyáltalán szóba álltam veled egy fórumon, haverom és pocsékolom rád az időmet.
Azt hiszem, hogy én itt befejeztem veled a beszélgetést. Ahhoz, hogy beszélgesek veled tovább, le kellene írnod, hogy te mit tettél Dudás Antalért 2005-ben. Mert szerintem semmit, vagy csak visszahúztad őt, amióta körülötte vagy. Mégha azt is hiszi a nagyfiú, hogy te vagy a legjobb haverja, akkor is. Az eredmények beszélnek haverom, nem a jövő jóslataid. Mert akkor van a koppanás haverom. A versenyszerű testépítéshez több kell ma, mint csak kinyomni pár kilót és rendelkezni pár kiló felesleges izommal, haverom. Nem 1970-ben vagyunk haverom.
Az eredményeket hiába akarod te szépíteni, csúsztatni vagy manipulálni. Szerintem igen kevés vagy te ahhoz, hogy megszépíts te bármit is.
Dudás Antalnak pedig drukkolok a jövőben is! És remélem, hogy a pár nagyon komoly haverja között, akik körülveszik őt néhányan, el is fog tudni érni valamit majd a jövőben. -
derrick #6659 Én is láttam, ezek szerint Te is a "Hangyák a gatyában" :)) Hát persze efitmaster nekem is van mit takargatni valóm a gatyómban. Sajna ki ment a divatból a glottgatyó. Olyan szép az élet még glottgatyó nélkül is, nem szorít :)) Haver egy kezemen meg tudnám számolni az itteni nickes adatlapokon hánynak van odaírva a tajszáma. Az egyik talán Te vagy? Ha nem is tetted volna közzé, akkor is nyílt titok. Ha nem gond hagyjuk a hangyákra a kutakodást, nagyon dolgos nép és fáradhatatlan. Rátapintottál, nem érdekel senkit sem ki is derrick, a lényeg hogy páran a hangyabolyból rühellik a komát. Nem gond, mert nem érdekel. Látom a verebekről rosszak az élővilágos iskolai tanulmányaid, csak hogy én egy fecskeféléről írtam (nézd csak meg 6616-os bejegyzés), az pedig nemes madárka, s nem szokott csúsztatni. Talán veszi a fáradságot, és megírja ő maga hogy is volt a sztori. Akkora lesz csak
koppanás. Csípem az iróniádat, persze hogy a világon valaha élt legfontosabb testépítője mindig az akit pernye/pillanat a céged támogat-gat-gat :)) Dudás már nem az. De vajon Berkes László jövőre is az lesz! Annyi koppanás volt már, hogy a Diegos fiúk nem győzik cserélni a járólapokat gumiszőnyegre. Feldobok egy húszast, hogy jövőre a dolgos kis hangyák azt sem fogják tudni ki volt Berkes Laszló, míg a még egy versenyt sem nyert Dudásról olvashatsz még. De ne a Blikkben keresd :)))
-
derrick #6658 már megint elbasztam, na utoljára
ja most látom még béci meg Mészáros Laci harca